Ben genelde haftasonları kullanıyorum arabayı.. işe servisle gidiyorum.. acaba branda alsam arabaya çok mu görmemişlik etmiş olurum.. eskiden çok kullanan olurdu, şimdilerde hiç göremiyorum.. aslında ne kadar temiz kalır araba çizik vuruktanda büyük ölçüde kurtulmuş olurum.. ama birazda görmemişlik gibi olur herhalde.. off offff ne yapıcam bilmiyorum ya.. valla sıfır araba aldığıma pişman ediyor bu kötü niyetli insanlar beni.
Arkadaşalar bizde 3 gün önce teslim aldık arabayı, ilk izlenim olaraka ailecek çok beğendiğimizi söylemek istiyorum. Motor yeni olduğundan tam performansı alamıyoruz şuan, yakıt olarakta trafikte çok yakıyor diyebilirm, ama trafiksiz uzun yolda 5,4lt ortalama gördüm dün. Yani kısacası trafiğin yoğun saatlerinden kaçınmak lazım.
Hala keşfediyorum arabayı, mesela marşa basmadan çalıştığını dün öğrendim. , göstergedeki kırmızı ışık sönünce marşa basamadan çalıştırılabiliyomuş, bakalım daha neler öğrenicez. Dediğim gibi çok memnunum. Bide bizim gibi R9'dan geçiş yapanlar için mercedes valla.
@b1ood babamla bende kararsız kaldık branda konusunda, o almaktan yana. Alınırsa görgüsüzlük olmaz kesinlikle arkadaşım ne alakası var. Benim tek istememe sebebim her dakka uğraşamam onla kapat aç. Aracı uzun süre kullanmayacaksan al. Ama peder alıcak galiba. =)
herkese kazasız belasız kullanımlar, bu arada araba kumsal beji yakında foto eklerim.
KAdes Hayırlı Olsun, Yalnız arabayı nasıl marsa basmadan calıstırabılıyorsun onu anlamadım anlatabılırmısın.Bırde Arac 1.2 mı?
Benım Symbolumden Bazı Fotogtaflar
buda cok guzel bır fotograf bu arabanın her yerı cook guzel.
bu foto zaten vardı ama ark arkaya olsun ıstedım resımler.Yakında aracın Icınıde cekecegım arabasını teslım alamamıs arkadaslar merak edıyrdur.
Harbiden bu marşa basmadan çalıştırma olayı nasıl oluyor? bende anlamadım valla... arkadaşım bir anlatırsan bizde öğrenmiş oluruz.. şimdiden teşekkürler.
gökmavi.. araban çok güzel güle güle kazasız belasız kullan inşallah.. bu arada senin kapalı garajın falan mı var.. araban hiç pislenmemiş :)) benimki leş gibi oldu birde bilerek fazla yıkatmıyorum nazar değmesin :))
Tesekkur Ederım Kardesım Allah kımseye Buyuk Kucuk Kaza Bela Gostermesı.Araba Garajda ama kapalı garajda Degıl Acık Garajda Sote Bır yerde Hem Gunes Almıyor,Yanında Coluk Cocuk Top Oynamıyor,Kuslar Ustune Pısletmıyyor.Guvenlı , Gozumun Onunde . Araba Aynen Gorundugu gıbı daha hıc yıkatmadım.Yaklasık Bır Bucuk Ay oldu Arabayı teslım alalı Fotoyuda Gecen Pazar Ikı Gun Once Cektım.
quote:
Harbiden bu marşa basmadan çalıştırma olayı nasıl oluyor? bende anlamadım valla... arkadaşım bir anlatırsan bizde öğrenmiş oluruz.. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: gokmavı
KAdes Hayırlı Olsun, Yalnız arabayı nasıl marsa basmadan calıstırabılıyorsun onu anlamadım anlatabılırmısın.Bırde Arac 1.2 mı?
Teşekkür ederim.
Araba 1.4 expression full paket. Marşa basmadan çalıştırmak için anahtarı 3 konuma çevirin marştan bir önceki konum, göstergeler yanmaya başlar, o halde göstergede kırmızı bir nokta yanıp sönmeye başlıyo, o tam söndüğünde anahtarı çevirin marşa basmadan arabanız çalışır. Çok rahat bir şekilde bağırmadan çalışıyo araba.
B1ood geçmiş olsun, kapalı bi yer bulmaya bak, bende iki haftada bir yıkatıyorum kapalı yerde olmasına karşın araba tozlanıyor, ama uzaktan belli olmuyor tabi Platın grisi olduğu için araç, bende kısa zamanda çekip koyacağım fotoları...
Marşa basmak ne oluyor anlamadım, sende bizim gibi anahtarı ceviriyorsun sonuçta, ekstra bişey yapmıyoruzki anahtarı çevirirken...
Valla keşke kapalı bir yer bulabilsem.. kapalıyı bırak keşke oturduğum bina site tarzında bir bina olsaydı. hiç olmazsa kendi otoparkı olurdu. valla bu şekilde yol kenarında bırakmaktan başka şansım yok malesef :((
Badcatbad Kardes Kusura bakma ama ben bır sey anlamadım senın bahsettıgın gaza basmadan arabayı calıstırmak galıba en azından ben oyle anladım.Zaten Arabayı calısrırırken gaza basılmaz kı.O gaza basmak eskı model r9 larda fılan oluyordu araba stop etmesın motor cabuk ısınsın dıye.Bu yenı Otomobıllerde arabayı calıstırırken gaza basmaya gerek yok.Eger Dogru anladıysam o gostergedekı kırmızı noktanın sonmesını beklemene de gerek yok.Anahtarı cevır hemen calısıyor.
quote:
Valla keşke kapalı bir yer bulabilsem.. kapalıyı bırak keşke oturduğum bina site tarzında bir bina olsaydı. hiç olmazsa kendi otoparkı olurdu. valla bu şekilde yol kenarında bırakmaktan başka şansım yok malesef :((
Yol kenarına park etmek kadar kotu bırsey yok bazıları cekemeyıp gozunuzden sakındıgınız arabanızı anahtar gıbı sert cısımlerle cızebılıyor.Yada arac park halındeyken gelıp vurup kacanlar var.Park ederken tamponda gocuk olusturanlar var yanı cok rısklı bence sen bır otopark bul kardesım.Sonucta kac yıl calısıp aldıgın araba Ama sen bılırsın.Benımkı sadece tavsıye.
quote:
Orjinalden alıntı: gokmavı
Badcatbad Kardes Kusura bakma ama ben bır sey anlamadım senın bahsettıgın gaza basmadan arabayı calıstırmak galıba en azından ben oyle anladım.Zaten Arabayı calısrırırken gaza basılmaz kı.O gaza basmak eskı model r9 larda fılan oluyordu araba stop etmesın motor cabuk ısınsın dıye.Bu yenı Otomobıllerde arabayı calıstırırken gaza basmaya gerek yok.Eger Dogru anladıysam o gostergedekı kırmızı noktanın sonmesını beklemene de gerek yok.Anahtarı cevır hemen calısıyor.
Valla haklısın, 97'den sonraki arabalardan bi haberim. 12 yıl binince bi arabaya yeniliklerden uzak kalıyosun. Ben yeni öğrenince paylaşıyım demiştim, ama baya geç kalmışım. . Dediğin gibi gaza basmadan çalıştırmaktan bahsediyordum :(
Evet uzun sure boyle arabalar kullanınca ınsan sasırıyor benım eskı arabam 95 Model Renault Sprıng tı Suan Symbol Herseyı ıle Mercedes gıbı.[:) Ayrıca Aracın Fotograflarını da Beklerız.
Benim aracım da platin gri!renk güzel ama açık renk olduğu için kuşlar hergün yapıştırıyorlarDikkat ettim araştırdım kuşlar beyaz ve gri arabaları büyük ve yırtıcı kuş sanıp pisliyolarmışDaha önceki aracım gökyüzü mavi idiböyle sorun olmuyordu.Bez bağlayacağım kuşlara