Şimdi Ara

Renault Symbol 1.5 dci 50 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Symbol Ün fiyatı 50 bin lira gibi bi rakam var internet sitesinde,sizce 4 5 ay kullanılıp çok fazla zarar edilmeden satılabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatta opsiyonları da ekle ve 55 bin liraya satın al. Uzak dur bence. 50 bin lira para DACIA LOGAN'dan doğmuş SYMBOL'e verilmez. Başka alternatiflere bak. 50 bin liraya Rapid var, Toledo var, 301 var, Leon var, Jetta, vb. var. Bu saydıklarım benzinli ve baz donanımları ama LOGAN'dan doğma SYMBOL'den kat be kat iyi.
  • CAD34 kullanıcısına yanıt
    Yakıt konusunda uygun olması beni cezbetti hocam , ayrıca rapid sahibiyim pazarlamacı arkadaşa vermek için az yakan bakıyorum,yorumunuz için teşekkürler

• 50 bin TL -------->>>> Sümbül
  • Zarar ettirir hattaha fazla zarar ettirir şirketler dışında pek alan yok symbolu onlarda filo indirimi nedeniyle baya düşük fiyatlara aliyorlar onun yerine 50bin liraya c sinifi araç alinir ikinci ileride satarken zarar değil kar ettirir hiç olmassa arabaya binersiniz

• Dizel symbolun eski kasa yeni kasa farketmez her zaman alıcısı vardır, 50 bine alsan seneye yine 45-50 bin bandında elden çıkarırsın, 50 bin TL ye, dizel sıfır km C sınıfı sedan hangi araç var bu arada merak ettim (yukarıda yazılmış). Sıfır araç alırken her zaman sıfır araçlarla kıyaslama yapmak gerekir, ona bakarsanız 50 bine Mercdes S sınıfı da alınabiliyor.
  • Biraz daha ekleyip rapid veya toledo bakmanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Dizel symbolun eski kasa yeni kasa farketmez her zaman alıcısı vardır, 50 bine alsan seneye yine 45-50 bin bandında elden çıkarırsın, 50 bin TL ye, dizel sıfır km C sınıfı sedan hangi araç var bu arada merak ettim (yukarıda yazılmış). Sıfır araç alırken her zaman sıfır araçlarla kıyaslama yapmak gerekir, ona bakarsanız 50 bine Mercdes S sınıfı da alınabiliyor.

50 bin liraya C segment araba örneğini ben yazdım ve dizel C sınıfı demedim, benzinli olduğunu ve baz donanım olduğunu belirttim.
  • prodbyouz P kullanıcısına yanıt
    O fiyata 2.el temiz Focus bak 2011 Titanium TDCİ 109hp 240tork veya Hyundai Accent Blue 2012-2013 1.6 Crdi 128hp 260tork çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 12 Şubat 2015; 12:08:16 >
  • amaç 2. else işini görür
  • 50Bin sembol Acaba kaca kadar cikabilir daha. 70Bine sembol gorurmuyuzki

• Hocam pazarlamaciya vereceksen neden 0 bakiyosun al ikinci el symbol yada logan gor isini

• quote:

Orijinalden alıntı: prodbyouz

Yakıt konusunda uygun olması beni cezbetti hocam , ayrıca rapid sahibiyim pazarlamacı arkadaşa vermek için az yakan bakıyorum,yorumunuz için teşekkürler

Bencede al bir tane ikinci el baz donanım işini görür pazarlamacının. İlla ki sıfır olsun diyorsan baz donanımını al veya Dacia Sandero DCI al. Ya da Clio IV al ama baz donanım al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Dizel symbolun eski kasa yeni kasa farketmez her zaman alıcısı vardır, 50 bine alsan seneye yine 45-50 bin bandında elden çıkarırsın, 50 bin TL ye, dizel sıfır km C sınıfı sedan hangi araç var bu arada merak ettim (yukarıda yazılmış). Sıfır araç alırken her zaman sıfır araçlarla kıyaslama yapmak gerekir, ona bakarsanız 50 bine Mercdes S sınıfı da alınabiliyor.

O araba c sınıfıysa benim 2012 loganda c sınıfıdır ,komik olmayın.

• Symbol lerin ÇOĞU şirketlerin eline düştüğü için 2.el düşünmedim fakat 2011 1.5 dci sandero almayı düşünüyorum biraz geç satarım ama fazla para harcamadan en ideal seçim bu olacak Galiba

• alınmaz
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Hocam sembolleri kendim kiralayarak kullandığımda 50 tl ile 235 km yol yaptım aracı teslim ettiğimde hala mazot vardı.az yakıtı ve masraf açmasın 2.eller diye Sıfır düşündüm

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Aracın donanımları değil az yakıtı ve masraf çıkarmaması benim için daha önemli hocam Dediğiniz araçlar pazarlamacı için fazla lüks kaçar

• prodbyouz P kullanıcısına yanıt
    Buraya sorarsanız kafanız karışır. Kullanma amacınız ne ise ona göre bir araba alın. Kafanız ağrımasın.
  • Peugeout 301 gerçekten iyi arabadir hatta 1 depoyla edirneden ardahana reklamıyla meşhur olmustu sümbülden iyidir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.