Şimdi Ara

renault takas kampanyasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bayi yok simdi burada , iyi durumda scenic 2 var clio grandtour almak isyiuorum takasa versek kac lira verirler tecrubesi olan var mi.kisacasi piyasa degirinde mi verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efe80 E kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla takas desteği sadece fluence almak istediğinizde mevcut.
  • Sitede tüm modeller diyor yanlış okumadıysam. Aracı inceleyip öyle fiyat veriyorlar. Yanlız piyasanın 2-3 bin altı olabiliyor fiyat. Sizinkide reno olduğu için piyasa fiyatına alabilirler. Bayiden bayiyede takas fiyatı değişebiliyor. Normaldede bu oluyordu zaten. Şimdi reklam yapmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RENAULT’DAN BÜYÜK TAKAS KAMPANYASI
    Renault'unuzu şimdi alın, yarısını şimdi, kalanı 2016 yılında ödeyin!

Mart ayında, 2015 model yılı tüm Renault binek otomobillerde sunulan takas kampanyası ile satın almak istediğiniz sıfır km otomobilin %50’sini hemen, kalan tutarı faizi ile birlikte 2016 yılında tek taksit ya da 12, 24, 36 taksit seçeneklerinden biri ile ödeyebilirsiniz. Kampanyaya dahil olacak takas araçlara, aracın mevcut durumuna ve piyasa koşullarına göre Renault Yetkili Satıcıları tarafından bir fiyat belirlenecektir. Buna göre, takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sine denk geldiği durumda, hiçbir ödeme talep edilmeksizin yeni araç müşteriye teslim edilir. Kalan %50’lik bakiye ise %1,03 faiz oranı ile 12 ay sonra sonra tek ödeme şeklinde ya da yine 12 ay sonra ödemeye başlamak üzere 12, 24 ya da 36 taksitle kapatılabilir. Her iki seçenekte de ilk 12 ay boyunca hiçbir ödeme sözkonusu değildir. Takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sinden düşük kaldığı durumlarda müşterilerimiz, takas araçlarının üzerine nakit ödeme yaparak %50 peşinatı tamamlayabilirler. Takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sinden yüksek olduğu durumlarda ise, ilgili tutar peşinata eklenirek 12 ay sonra ödenecek olan bakiyeden düşülür.

İlgili kampanya, 2015 model yılı tüm Renault binek otomobillerin perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.03.2015 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Detaylı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

----------------------------------------

Bende 92 Şahin var 7bin verseler %50 yi kurtarmiyor. Artik değiştirme zamani geldi ama sanirim Şahinle olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 16 Mart 2015; 20:10:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Araç özellikleri nedir hocam satiliksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ep07 E kullanıcısına yanıt
    2005 model, 110 binde falan. sanroflu, landirenzo lpg,lastik yenıi trigere ve muayeneye de 2 yıl var. çok memnunum aslında antalyadayım siyah renginden dolayı satmayı bazen düşünyorum alsam gene scenik alırım heralde o kadar seviyorum geniş ve kullanışlı.siz scenic mi düşünüyorsunuz.
    evet dizel scenic düşünüyorum. ben de antalyadayım o yüzden siyah pek tercih etmiyorum. geniş ve kullanışlı olması bagajı vs o durumlardan dolayı düşünüyorum. dizel az kilometre denk gelirse haber verirseniz memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya hakkında detaylı bılgısı olan varmı arkadaslar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.