Şimdi Ara

Renault taliant saçma sapan şeyler yaşandı anlayan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar taliant ile bugün yolda giderken anahtar lambası yandı hemen ardından enjeksiyon arızası lambası yandı yakıt baya dibe inmişti birden bire motor lambası yandı sonra arkası kesilmedi egzoz emisyon ölçümü yaptırın dedi sonra ise gazı köklememe rağmen hızı 30 u geçmedi aracın bende sağa çektim araba şuan öyle duruyor emanet araba olduğu için biraz korktum yarın sabah servisi çekici gönderip aracı alacak yerinden zaten depo bittiydi sizce bu nedir tahmin edebilen varmı
    (Daha önce reno kullanan bazı arkadaşlara sordum enjeksiyon değişir 7-8 bin TL’ye mal olur falan dediler)

Renault taliant saçma sapan şeyler yaşandı anlayan varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tahminim deponun dibindeki tortu ve pislik enjektörlere kadar gitti ve tıkadı. Genellikle dizellerde olur ama benzinlidede olabilir. Sebep kötü yakıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 29 Ekim 2024; 1:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FarukBulut I1OHE F kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem yakıtı Total kurşunsuz benzin alman aynı araçtan bende de var garanti varsa servise git sanıyorum sen arabayı dipte kullandın hep belki garantiden hallederler geçmiş olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.