Şimdi Ara

renault torosa cant almak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim torosa cant bakıyorumda nası cant alabilirim. hangisi daha iyi yakışır . Yardımcı olursanız sevinirim.

• zaten bi bu tip var
    bi de cms'nin nikelajlı modeli var 13"Lük
    onu dicektim
    başka jant yok abicim
    3 bijonlu olunca zor bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

zaten bi bu tip var
    bi de cms'nin nikelajlı modeli var 13"Lük
    onu dicektim
    başka jant yok abicim
    3 bijonlu olunca zor bulunuyor
    Resimde görünen arka tampon OPTİMA tamponu...Yada CONCORDE yada MANAGER.... Kısaca 21 kasa.... Gözüm beni yanıltıyormu ?....İyi günlerde kullan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Resimde görünen arka tampon OPTİMA tamponu...Yada CONCORDE yada MANAGER.... Kısaca 21 kasa.... Gözüm beni yanıltıyormu ?....İyi günlerde kullan....

Alıntıları Göster
    bu araba biraz melez olmuş sanırım. önden de BMW ye benziyor.

araba ne hale gelmiş yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

bu araba biraz melez olmuş sanırım. önden de BMW ye benziyor.

araba ne hale gelmiş yaa.

Alıntıları Göster
    Araç çok yakışıklı olmuş
    ön panjur ve tampon değişiklikleri aracı hacimli göstermiş ama yan aynalar zayıf kalmış, yerine tutturtabilirsen megane vs gibi hacimli bir ayna denemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Araç çok yakışıklı olmuş
    ön panjur ve tampon değişiklikleri aracı hacimli göstermiş ama yan aynalar zayıf kalmış, yerine tutturtabilirsen megane vs gibi hacimli bir ayna denemeni öneririm.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de Renault 12 için sanırım sadece 3-4 jant seçeneğin var, bunlardan en güzeli bence resimdeki CMS 71 modeli,
    onun dışında "spacer" adlı ara parçaları kullanarak 4-5 bijonlu jantları aracına uydurabilirsin, fakat sağlıklı olur mu bilmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Türkiye'de Renault 12 için sanırım sadece 3-4 jant seçeneğin var, bunlardan en güzeli bence resimdeki CMS 71 modeli,
    onun dışında "spacer" adlı ara parçaları kullanarak 4-5 bijonlu jantları aracına uydurabilirsin, fakat sağlıklı olur mu bilmem...

Alıntıları Göster
    peki 4 bijona çevirme hakkında bilgisi olan varmı. ben iraz araştırdım sakat gibi görünüyo. ayrıca 16 17 inç cant takarsan akslara zarar veriyomuş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes w204 almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

arka tanpon tempralarda kullanılıyo....

• quote:

Orijinalden alıntı: ehtebaala

quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

arka tanpon tempralarda kullanılıyo....

Alıntıları Göster
    .............

• quote:

.............

Alıntıları Göster
    Akslara zarar vereceğini sanmam da 16-17 inç jantı lastikle beraber çamurluğun içine sığdırmak bi mesele, ayrıca aracın BİS'lerle aynı hıza düşer...

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Akslara zarar vereceğini sanmam da 16-17 inç jantı lastikle beraber çamurluğun içine sığdırmak bi mesele, ayrıca aracın BİS'lerle aynı hıza düşer...

Alıntıları Göster
    yine en iyisi kendi cantı gibi. bakalım ne yapacaz....
  • quote:

.............

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ehtebaala

.............

EN ALTTAKİ JANT ON NUMARA

• quote:

Orijinalden alıntı: bosphorus199

quote:

.............

EN ALTTAKİ JANT ON NUMARA

Alıntıları Göster
    tamam enn alttaki iyide bijonlar ne olacak...

• quote:

tamam enn alttaki iyide bijonlar ne olacak...

Alıntıları Göster
    ...............................

• quote:

...............................

Alıntıları Göster
    Bu son ikisi kapak olması lazım...

• quote:

peki 4 bijona çevirme hakkında bilgisi olan varmı. ben iraz araştırdım sakat gibi görünüyo. ayrıca 16 17 inç cant takarsan akslara zarar veriyomuş...

Alıntıları Göster
    quote:

sevgili abim bu işlede epey bir bil sahibi sayılamam ama göbekleri deiştirmen yeter oraya 4 bijon göbeğini eğer profosyönel ce takarsan sorun çıkmaz büyük jantlara gelince o mesaleyi unut trabzo da zevkin alamaz ayrıca oraya sığdıramazsın eğer işçilk iyi yapn bir kaportacı biliyorsan tekelek çapının içinbiraz yont sığar aksalara fazla yük biner ama süspansiyonlrı da elden geçirmelisin motor dazaten yertsiz kalır ideal aralıktajnt kullanmanı önerrim 4 bijona çevir daha iyi olur ayrıca sadece oaynaları deştrecek okadar madi durum el verir de o toras büyk jnt takmak istrsen hem motor perfonmsı hemde süpanssiyo aks takımını elden geçirmen gerekir işçilikten kırıp ormanda boş biyerde kendinde takabilirsin san kolay gelsin ben herzaman yardımcı oabilrim

• quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

quote:

sevgili abim bu işlede epey bir bil sahibi sayılamam ama göbekleri deiştirmen yeter oraya 4 bijon göbeğini eğer profosyönel ce takarsan sorun çıkmaz büyük jantlara gelince o mesaleyi unut trabzo da zevkin alamaz ayrıca oraya sığdıramazsın eğer işçilk iyi yapn bir kaportacı biliyorsan tekelek çapının içinbiraz yont sığar aksalara fazla yük biner ama süspansiyonlrı da elden geçirmelisin motor dazaten yertsiz kalır ideal aralıktajnt kullanmanı önerrim 4 bijona çevir daha iyi olur ayrıca sadece oaynaları deştrecek okadar madi durum el verir de o toras büyk jnt takmak istrsen hem motor perfonmsı hemde süpanssiyo aks takımını elden geçirmen gerekir işçilikten kırıp ormanda boş biyerde kendinde takabilirsin san kolay gelsin ben herzaman yardımcı oabilrim

Alıntıları Göster
    teşekkürler,,,,

• quote:

teşekkürler,,,,

Alıntıları Göster

quote:

teşekkürler,,,,

ndemek biz herzman yardımcı olmaya hazırız
    hatta türkiyede biraz araştırma bile yaptım çok mükemmel sonuilar var dört bijon oldukça basit dien var istanbulda

• quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

quote:

teşekkürler,,,,

ndemek biz herzman yardımcı olmaya hazırız
    hatta türkiyede biraz araştırma bile yaptım çok mükemmel sonuilar var dört bijon oldukça basit dien var istanbulda

Alıntıları Göster
    4 bijonda sorunum yok
    mesele cant boyutunda. ben 17 inc istiyorum ama olmuyo. 13 14 inc icinde hıc değmez 4 bbijona.. değilmi ama..

• 4 bijonda jant seçeneğiniz çoğalır sadece... bizim renolara takılacak jant inçleri belli bi yere kadar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.