|
Bildirim
Nereden buluyorlar bu kürek kürek isimleri talisman talisca gibi, symbioz çakma symbol gibi
|
Abuk subuk isimler …
|
Renault suv lar benim bildiklerim. Captur koleos kadjar scenic austral. Şimdi de bu. Arabaları yapıp yapıp 1-2 senede öldürüyor. Amaçları ne anlamadım.
|
Symbian aklıma geldi maziye gittim
|
Anlamsız
|
Bir sonraki model Renault Maganda
|
yav austral çıkalı ne kadar oldu daha bu ne alaka şimdi
|
Renault alanlara üzülüyorum gerçekten clio megan hariç devamı olan modeli kalmadı
|
Elinde bir dönem efsane olmuş
Scenic ve Espace ismi var sen gidip bunların içine edip captur kalos isimler üretiyorsun. Yetmiyor her yıl isim yeniliyorsun. Corolla dünyanın en çok satan aracı diyoruz, bakıyorsun adam sedan, hb, cross ne varsa hepsine corolla demiş ve yıllarca isim değiştirmemiş. Zoe, Zoe X Clio S, Clio, Clio X Megane S, Megane, Megane X Safrane, Safrane L Scenic X, Scenic XL Espace X, Espace XL Sadece şu isimlerle gitse yeterdi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Şubat 2024; 19:54:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Symboyoz olsaydı daha iyi olurdu! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Şubat 2024; 17:3:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sümbülüyoz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Austral zaten yeni C suv değil miydi? Muhtemelen Koleosun yerine gelecek daha büyük bir suv olur. |