Bildirim
Render
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Render olarak hangi programı kullandığını bilmiyorum fakat render yaparken işlemciyi %100 e yakın değerlerde kullanılır hem bu sebeple hemde yaz aylarının etkisi ile 70 derece civarı çok yüksek diyemeyiz fakat genede sürekli render yapacaksanız güzel bir işlemci soğutucusu alabilirsiniz 65 derece civarlarınıda geçmezseniz iyi olabilir. -
Ancak Tek Render Değil 2 tane aynı anda :) ve biri movie maker 720 p olarak diğeri ise camtasia 720p olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemciniz nedir -
G3258 :) 1 Numara ! :) :) Yeni Aldim Çok Memnunum Orjinal Fanı Takılı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3258 ile render mi yapilir yahu hem de iki tane.stok fanla o sicakliklar normal renderde. -
Ahahahahahah. Gerçekten şuan haykırıyorum. Bende bunu düşünüyordum g3258 ile render yapılırmı diye. Gerçekten ne kadar hızlı felan söylermisiniz birde şuan kaç derece ? Kaç ghz birde ?
Bendede g3258 var. 4.3 ghz 'de çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rahat 2 tane video renderliyorum 70 - 75 derece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2si aynı anda ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X