Render içimn bilgisayar alacağız. Adobe After Effects kullanılacak. Yapılacak videolar genellikle 1 - 2 dakikalık. Render alırken aynı zamanda diğer işlerimi de yapabilmek istiyorum. Sanırım bunun için 16 GB ram yanı sıra m2 ssd 1500 mb yazma hızlı olanlardan alırsak işimi görür.
4000 - 5000 arası düşünüyoruz ama ne kadar düşük maliyet olursa o kadar iyi. Zaten videolar 1-2 dakikalık olduğu için, sanıyorum render 25-30 dakikada bitecektir. Şimdi ssd olmayan laptopta yapıyorum 1.5 saaate bitiyor
Monitörde fiyata dahil olacak o da işimi gören bişey olursa harika olur
Teşekkürler
Su siteyi okuyarak aslinda nasil bir sistem kurmaniz gerektigine bakabilirsiniz;
Gigabyte B450 S2H Ryzen 1600 AF 2x8gb 3000 Mhz ram GTX 1650 ekran karti Kingston A2000 500gb SSD Dilediginiz kasa ve high power - FSP 500w 80+ bronze psu
Ekran karti gerekip gerekmedigine emin degilim, onu arastirabilirsiniz. Kullandiginiz program ekran kartindan faydalanmiyorsa 2. el ucuz bir model alirsiniz GTX 750 gibi. Onun disinda islemci ve anakart sabit kalacak sekilde isteginize gore degistirebilirsiniz.
500 tl ye 2. el rx460 400 tl civarı ips 2.el bir adet monitör.
Teşekkürler arkadaşlar.
Şimdilik maliyet yüksekliği sebebiyle destekliyorsa laptopa m2 ssd alıp devam etmeye karar verdik. Biraz para kazanınca 6- 7 binlik bir sistem alacağız
Birde laptopa monitör alacağız, 500 600 lük full hd tavsiye verebilir misiniz? Mümkün olduğu kadar büyük olması iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme