Şimdi Ara

RENEGADE ÇÖZÜM ACİL!!!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil C&C Renegade çözümüne ulaşmam lazım ya da siz bana şu ptrova, prfesörün falan kaçırıldığı bölümde profesöre nasıl ulaşıcam onu söyleyin. Lütfen. Felaket Acil!!!!! Acayip acele. Ölüm kalım meselesi. Çok çok acil!!!!!!! Yani anlatamam size acilliğini.

• iyi ki acil dedik. demesek seneye cvp gelirdi herhalde.
  • yaw ben o oyunu bitireli 1 yılı geçti biraz hatırlatsana oyunun neresindesin sonlarına doğrumu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [emk]mycomputer

iyi ki acil dedik. demesek seneye cvp gelirdi herhalde.

neden acilmiş???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

yaw ben o oyunu bitireli 1 yılı geçti biraz hatırlatsana oyunun neresindesin sonlarına doğrumu ?

sonlarına doğru değil. 3. ya da 2. bölüm falan. Profesör Mobilius, Petrova falan kaçırılıyo. Önce Obeliski kapatıyosun, sonra power planti daha sonra Hands of nodu imha ediyosun. Bööle dağın içinde tünellerden falan yürüyosun. Hatta bölümün başında ilk defa tank kullanıyoısun. Evlere falan girip data diskleri alıyosun. Biraz hatırlamışındır inşallah. Ya işin gıcığı Levelin tam çözümü anlatan sayısını buldum tam benim takıldığım yerde devamı gelecek aya demişler. Sonraki sayı yok. Eğer elinizde Mayıs 2002 sayısı varsa çok rica ediyorum bakarmısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lancia delta acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.