Şimdi Ara

Lancia delta acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bir lancia delta Almak üzereyim de sizce almalımıyım yardımcı olur musunuz  

• yildiray17 Y kullanıcısına yanıt
    Al pişman olmazsın
  • bence de beğendiysen al.

• İnsanlar forum gibi ortamlarda soru sorarken bir iki kelimelik cevaplar yerine detaylı açıklamalar bekliyor.

Öncelikle aracı kullanmadığını belirteyim.

Sene 2010 ya da 2011 o civar alfa romeo bayisini gezerken aracı inceleme fırsatım olmuştu. O zaman alfa romeo giulietta lar meşhur, gayette alınıp satılıyor ama deltalar tutmaz etmez, piyasası olmaz deniliyordu ki öylede oldu.

Ben aracı bayide inceliğimde motor Fiat, şanzıman Fiat, iç tasarımı olsun malzeme kalitesi ve arka, ön diz mesafesi hoşuma gitmişti.

Aracın kalitesine göre şu an ki piyasası fiyat olarak cazip ama bir farı ne bileyim kaporta aksamdan parçası bulunur mu? Bu konuda benim bilgim yok, yani bir bagaj kapağı bulunur mu misal.

Siz almayı düşündüyseniz araştırma yapmıştırsınız. Mekanik olarak bir problem yaşanmaz Fiat grubu.

Diğer konu piyasası yavaş, pek öyle alanı satanı yok gibi, trafikte bile hiç görmüyorum desem yalan olmaz. İç Anadolu - Karadeniz tarafında hiç yok. Yine büyük şehirlerde alan satan olur.

• Uzun süre Delta kullandım çok güzel araçtır çok rahattır yol tutuşu iyidir motoru performanslıdır. Bir tek vites kutusu tek kavramalı olduğu için çift kavramaya göre ağır kalır ama problem yaratmaz.

• öyle denk gelmişken eskimiş de olsa biraz yazayım istedim.
    yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir an pişman olmadım. bu donanım seviyesinde, bu kalitede fiyatı da göz önüne aldığınızda aslında alternatifi olmayan bir araç. motor parçaları fiat grubunun olduğu için rahat bulunuyor. riskli olabilecek kısım kaporta. o da biraz bekleme ile bulunabiliyor.
    550-600 civarı araba bakacak olanlar korkmadan listeye alsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.