Şimdi Ara

Rengar Değişikliği Hakkında ( Türkçe Çeviri Gerek ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sabah sabah moral bozmasaniz olmaz degil mi? Bu Riot un yaptigina anlam veremiyorum. Berbat etti canim heroyu :( Nerede o eski Predator, nerede bu yavru kedi :(

allien hâla op abi olan bizim predatora oldu
  • -No longer stealths Rengar for the duration

Toplu bilet açalım bari kha'ya da baya nerf gelsin, bi bizim rengar acıların çocuğu oldu, nerf bağımlısı yaptılar

Nerf Kha zix, Buff rengar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 17 Ağustos 2013; 10:33:44 >
  • Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Rengar kadar kolay kill alan başka hero yoktu. Bas ultiyi herkes gözüküyor zaten, adcye zıpla Q - Q gg wp

ben sevindim açıkçası.

edit: Fazla vurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 17 Ağustos 2013; 10:33:44 >

• ben anlamıyorum ya Hikayeler yapıyorlar iyi hoşlar ama hikayede üstün ırkı rezil ırk yapıp avı avcı avcıyı av yaptılar resmen dengelesinler bari rengarı biraz yukarı çekseler kha6 yı biraz düşürseler balanced olucaklar
  • Görünmez olmıyıcak ne demek lan bu nedemek yeter lan bıktım bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l

ben anlamıyorum ya Hikayeler yapıyorlar iyi hoşlar ama hikayede üstün ırkı rezil ırk yapıp avı avcı avcıyı av yaptılar resmen dengelesinler bari rengarı biraz yukarı çekseler kha6 yı biraz düşürseler balanced olucaklar

Yalnız üstün ırk hep alien'dir. Alien 1 den itibaren.(sonuçta predatorler sonradan yetme)
    Ancak avcıyı av, avı avcı yaptıkları o bi gerçek. Kha zix'e de nerf gelmeli sonra rengara biraz buff atıcaklar iş tamam.

Bu ne ya artık ultiyle görünmez bile olamıyorsak. Twitch'in q su bile görünmez oluyor, shaco'nun q suyla görünmez oluyoruz.., ama hayır ! Bunlar rengara takacak
    neymiş rengar görünmez olup kill alıyormuş. ya evelynn bile pasifle görünmez oluyor, git onlarınki al. Bizim can damarımıza basıyorsun ulen !

• Biri kha zixi saklasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birde şöyle düşünün Riot kendi oyununu neden batırmak istesinki?Oyundaki dengesizlikleri gidermeye çalışıyorlar.Yani oyunu sizin için kötüleştirmeye değil oyunu dengeleyip daha güzel bir oyun sunmak amacıyla yapılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Oynanması zorlaştırılmış. W'nun AD olması iyi ama M.Res ve Armor'un kalkması kötü. Solo'da ezilecek olsan W'yu full'le rahat rahat farm yap oh mis.

E ile harass bitmis.

Late Game'de Bonetooth bazen satmıyordum. Şimdi Jungle dışında alınmaz.

E skilli ciddi hasar verebiliyodu. Biraz daha yetenek isi olmus rengar.

O değilde neden görünmez olmuyor onu anlamadım. Predators izlememiş Riot hiç.

• tam böyle bu ne lan op olmuş diyecekken no stealth ? omq
  • artık adcyi avlamak için atladığımızda ölücez
  • harikasın riot valla bi düzgün iş becerebildin dünmüydü ne arkadaş fidd le solo top um fb aldık rengardan 5 lwl fidd 800 kusur can 2 lwl rengar gelip çalılıklardan gelip sıçradı fear yedi silence o an drain yapıyorum %10 canla herif bi Q bastı abi tamam %10 20 atak hızı olur bükadar burst dmg mi olur yafff bi an 1-0 olan lane 1-5 oldu allah tan player noobtuda team play oynamadı aldık maçı
    bence hala op akıllı oynayan biri rengarla çok rahat oyun taşıyabiliyor
  • Tartışmayın!Riot kararlı bu şampiyonu oyundan silecek.R.I.P Rengar.
  • HAYIIIRRR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL;DR rengar bidahaki patch oyundan kaldırılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

artık adcyi avlamak için atladığımızda ölücez

+4867293571689375168375

MR/Armor yok görünmezlik yok bir ihtimal hareket hızı artışıyla paçayı kurtarabiliriz
  • #direnrengar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.