Şimdi Ara

Rengar Değişikliği Hakkında ( Türkçe Çeviri Gerek ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zwartan*

No longer plays Voice Over or gives an Icon to enemies within Rengar's sight/detection range

millete yanlış bilgi vermeyin artık ult acıldıgında hırıltı sesi çıkmayacak veya adamların tepesinde işaret çıkmayacak dıyo burdan adamların tepesinde işaret oldugunu nasıl çıkardın anlamadım.

En başında öyle yazmıştım fakat daha sonra yazdığımın yanlış olduğunu söyleyince bende hata yaptığımı sanıp değiştirmiştim. Ayrıca sakin ol daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap
  • Olmamış ya
  • yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonetooth Necklace
    10 AD, 1 AD (Her Seviye)
    Tarife: Hunter's Machete + Long Sword + 100 Gold
    Passive: Jungle canavarlarına %20 daha fazla hasar
    3 Stacks (Dolum): Rengar, mücadele dışında veya çalılıklarda ise Flat Movement Speed (Sabit Hareket Hızı) kazanır.

6 Stacks (Dolum): Leap yeteneğinin kullanım mesafesi artar.

9 Stacks (Dolum): Thrill of the Hunt yeteneği X saniye daha fazla sürer.

14 Stacks (Dolum): Rengar çalılıklardan çıktığında 2.5 saniyeliğine % Movement Speed (Hareket Hızı) kazanır.

Genel
    - Health Regen (Can Yenilemesi), Health Regen/Seviye Başına ve Health (Sağlık)/Seviye Başına yükseltildi.

Unseen Predator
    - Artık, sıçramanın ortasında görünmesinin yerine sıçramanın başlangıcında gözükecek.

Savagery
    - Attack Speed (Saldırı Hızı) değerleri yenilendi, % Attack Speed arttırıldı ancak taban hasar değeri düşürüldü.

Ferocity Bonus: Savagery
    - Ekstra hasar vermesine ek olarak Rengar'a 3 Ferocity kazandırır.

Battle Roar
    - Hasarı yükseltildi.
    - Cooldown (Bekleme Süresi) düşürüldü.
    - Artık Armor/Magic Resistance (Zırh/Büyü Direnci) kazandırmıyor.
    - Battle Roar yeteneği ile vurulmuş hedeflerin Attack Damage değeri düşer.

Ferocity Bonus: Battle Roar
    - Heal (İyileşme) niteliği değiştirilmedi.
    - Artık Rengar'ın seviyesine göre hasar veriyor.

Bola Strike
    - Hasar yükseltildi.
    - Bonus AD oranı yükseltildi.
    - Artık skillshot (hedef vuruşu) haline getirildi.
    - Kullanım mesafesi arttırıldı.

Ferocity Bonus: Bola Strike
    - Artık Rengar'ın seviyesine göre hasar veriyor.
    - Root (Çakılı Bırakma) etkisinin süresi arttırıldı.

Thrill of the Hunt
    - Cooldown (Bekleme Süresi) düşürüldü.
    - Artık Rengar'ın görüş mesafesinde olan hedeflere bir ikon veya ses etkisi uygulamıyor.
    - Kullanıldığı zaman Ferocity tüketiyor - Tüketilen her Ferocity başına Thrill of the Hunt yeteneğinin süresi 1 saniye artıyor.
    - Etki süresi boyunca artık Rengar'ı görünmez kılmıyor.
    - Etki süresi arttırıldı ve Rengar'ın seviyesine göre oranlanıyor.
    - Movement Speed (Hareket Hızı) arttırıldı.
    - Thrill of the Hunt yeteneği aktifken Rengar'ın ilk normal saldırısı hedefine sıçramasını sağlar - Sıçradıktan sonra Thrill of the Hunt yeteneğinden kazanılan Movement Speed (Hareket Hızı) değerini 3 saniyeliğine geri kazanır.

kaynak:yordleacademy.com

• sanki daha guclu olmus gibi. (dovmeyin

• :S rengarın ormancı yönünü arttırmaya calısmışlar ama ultisi rezillik.
    Tadı oydu zaten görünmez olup atlamak falan. Ne kadar sacma ya.
  • Bence riotun yapmaya çalıştığı şey rengarı jungler yapmak ki bence bu haliyle eskisinden daha güçlü. Hemen WTH U TALKIN BOUT ?! Demeden önce açıklayayım: Bonetooth Neck. Bufflanarak viable hale getirilmiş. Eskiden late gamede uselesstı ve earlydede çok pahalıydı ve bence onun yerine alacağın 2 Dorans Blade sana daha çok early game de snowball olma şansı veriyordu, Yani kısacası alması saçma bir itemdı. Şimdiki hâli çoooooook daha iyi. Q su zaten değişmemiş. W su buff/nerf karışımı birşey olmuş. Artık ad den etkilendiği için rengarın aoe damage skilli olmuş ölü ancak Armor-M.res alması nerflenmiş. E si skillshot ve range i arttırılmış bence genel olarak jungle da buff, lanede nerf olmuş.
    Ve gelelim ultisine... Bence op olmuş.
    -Leap i kaldırmamışlar
    -Ultinin süresini arttırmışlar
    -M. Speed arttırmışlar
    -Ve en önemlisi DESCENDD diye bağırıp rakibe gankten önce kaçın demiyor.
    Yani artık ultisi görünmez olmuyorda daha hızlı koşmasını sağlıyor, bence Rengar bundan zarardan çok fayda sağlayacak çünkü bir anda depar atmak > görünmez olup gitmek. Ama evet, lane rengarı öldürmüşler bunun karşılığında daha hızlı, kendine has itemı daha sağlam olan bir jungle rengar oluşmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

harikasın riot valla bi düzgün iş becerebildin dünmüydü ne arkadaş fidd le solo top um fb aldık rengardan 5 lwl fidd 800 kusur can 2 lwl rengar gelip çalılıklardan gelip sıçradı fear yedi silence o an drain yapıyorum %10 canla herif bi Q bastı abi tamam %10 20 atak hızı olur bükadar burst dmg mi olur yafff bi an 1-0 olan lane 1-5 oldu allah tan player noobtuda team play oynamadı aldık maçı
    bence hala op akıllı oynayan biri rengarla çok rahat oyun taşıyabiliyor

Nokta ve virgul yok mu artik?

• 140 saniye cdsi olan sadece hızlandıran bi gap closer hecarim esi ile yapıyor bunu zaten. bot olmadan full ferocity ile ve full stack necklace ile bottan topa kadar koşabiliyormuş ne kadar güzel
  • Update #2: Added in a response from Scarizard about his thoughts on NOT removing stealth from Rengar's ult.

Bugün Surrenderat20 sitesine düşen bu yazıda sanırım görünmezliği kaldırmadıklarını söylemiş Scarizard.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Update #2: Added in a response from Scarizard about his thoughts on NOT removing stealth from Rengar's ult.

Bugün Surrenderat20 sitesine düşen bu yazıda sanırım görünmezliği kaldırmadıklarını söylemiş Scarizard.

Ne yani görünmezliği alınmamış mı ?

• yazıda kaldırılmadığı yazıyor .. :D Not Removing diyor.. :D
  • arkadaşlar kedi değil tavuğa dönüştü artık bu reworkten sonra YAPACAĞIN REWORK BATSIN RİOT KHA YA YEMİYOR TÜM NERFLER RENGARA GELİYOR cem yılmaz ın dediği gibi bir cinsi üstün yapmak için diğerini itin g*tüne sokmaya gerek yok riot manyadı resmen o kadar nerf yemesi gereken champ varken içine ettiler champın

Edit:İlk nerf geldiğindede böyle demiştim ama sağlamdı nasıl olacak bakalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaRCo26 -- 18 Ağustos 2013; 14:07:19 >

• TO NIGHTTT WE NERFED
  • Harbiden içine etmişler Rengar'ın.
  • #direnrengar
  • Ultiyi tam anlayamadım açıkken stack'lerimiz mi azalıyor?

Not : Banım açıldı mutluyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRCo26

arkadaşlar kedi değil tavuğa dönüştü artık bu reworkten sonra YAPACAĞIN REWORK BATSIN RİOT KHA YA YEMİYOR TÜM NERFLER RENGARA GELİYOR cem yılmaz ın dediği gibi bir cinsi üstün yapmak için diğerini itin g*tüne sokmaya gerek yok riot manyadı resmen o kadar nerf yemesi gereken champ varken içine ettiler champın

siz ağlayın oynamayın rengar . Bırakın oynamasını bilenler oynarsın. Biz gayet memnunuz gelen reworktan :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

arkadaşlar kedi değil tavuğa dönüştü artık bu reworkten sonra YAPACAĞIN REWORK BATSIN RİOT KHA YA YEMİYOR TÜM NERFLER RENGARA GELİYOR cem yılmaz ın dediği gibi bir cinsi üstün yapmak için diğerini itin g*tüne sokmaya gerek yok riot manyadı resmen o kadar nerf yemesi gereken champ varken içine ettiler champın

siz ağlayın oynamayın rengar . Bırakın oynamasını bilenler oynarsın. Biz gayet memnunuz gelen reworktan :=)

bu cevaptan sonra bir daha okudum reworkü :D ama ilk 6300 lük şampiyonum ve benim için ayrı bir yeri var minik bir reworkte bile şaşırıyorum artık ilk nerf ten sonra gayette iyi oynadığımı düşünüyorum rengarı jungle da özel bir yeri var benim için ama bu kadar ağlamak yeter :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

+1923533 çok doğru diyorsun şampiyonu seviyorsan eğer her hali ile oynarsın ve kendince taktikler geliştirirsin build araştırması falan yaparsın, görünmezliği gitti diye bırakacak değilim Rengarı kaldıki bugün Scarazed kaldırımadığını söylemiş. Geldiğinde göreceğiz. ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.