Şimdi Ara

Rengar Değişikliği Hakkında ( Türkçe Çeviri Gerek ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -No longer stealths Rengar for the duration
  • geçen bir daha yazdım adamın biri rank denk geldi rengar pick leyin bana free win vsvs adamın profile girdim rengarla yanlışım yoksa 19 da 19 yapmış ortalama kill 21 ölme 3 başka hiç bir şampiyonla rank kazanamamış adamın başka maçlarınıda spec te izledim playerlikte yok şampiyon o kadar berbat jungle counter ki bi deneyin karşı jungle isyan eder
  • Rengar severlere gelsin ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • O değil de Q değişmemiş mi? W fullenebilir belki çok ad düşürüyorsa, e fullemenin bi' esprisi kalmamış lane'de harras için fullüyorduk onu biz.
  • Arkadaslar gorunmezlik gitmemiski ? Ya benim ingilizce kotu yada sizin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

O değil de Q değişmemiş mi? W fullenebilir belki çok ad düşürüyorsa, e fullemenin bi' esprisi kalmamış lane'de harras için fullüyorduk onu biz.

Q aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Rengar kadar kolay kill alan başka hero yoktu. Bas ultiyi herkes gözüküyor zaten, adcye zıpla Q - Q gg wp

ben sevindim açıkçası.

edit: Fazla vurmayın.

Rengar a gore o kadar rahat kill alıp snowball olan champ var ki , rengar onlara gore fazlasıyla eksik. Ama oynamayı hala cok seviyorum umarım reworkden sonra oynanis ve solotop performansindan zevk alırım

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    yastayız paşam
  • Rest in RiP in Piece
  • adc olarak haketmiş diyorum tamam fazla olmuş biraz ama kafanıza atlayıp 3 q vurunca çok sinir bozucu oluyo cidden

• Oyun için bruiser/assassin karmasına en yakın tipteki hero Rengar galiba.
    E'si skill shot olmuş,zira ilk başta kötü gibi geldi ama çalılara da Bola atıp kontrol etme avantajı oldu en azından,tek sorun minyonlara takılma şansı olacak.
    W'su hala magic hasarını düşürüyorsa sorun yok,yani physical değil gelen tüm damage söz konusu ise.Eğer magic damage'in engellenmemesi söz konusuysa işimiz zor olacak çünkü Teemo'nun mantarlar çok can yakacak.
    Q'sunda bir değişim yoksa belki oynanabilir diyebilirim.
    Ama görünmezlik kaldırılmış yanlış okumadıysam(anlamadıysam),bu noktadan itibaren sadece saçmalık diyebileceğim bir yazı oluyor bu.
    Bola Strike ve W yeterince güçlü kaldıysa hala şansımız var..saçmalıktan başka bir şey değil bu rework.adam akıllı özellik vermeyen bir kolyeyi kim ister ki? Armor pen. bile yokken..

PBE gelmişse deneyeceğim az sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 17 Ağustos 2013; 11:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

Oyun için bruiser/assassin karmasına en yakın tipteki hero Rengar galiba.
    E'si skill shot olmuş,zira ilk başta kötü gibi geldi ama çalılara da Bola atıp kontrol etme avantajı oldu en azından,tek sorun minyonlara takılma şansı olacak.
    W'su hala magic hasarını düşürüyorsa sorun yok,yani physical değil gelen tüm damage söz konusu ise.Eğer magic damage'in engellenmemesi söz konusuysa işimiz zor olacak çünkü Teemo'nun mantarlar çok can yakacak.
    Ama görünmezlik kaldırılmış yanlış okumadıysam(anlamadıysam),bu noktadan itibaren sadece saçmalık diyebileceğim bir yazı oluyor bu.
    Bola Strike ve W yeterince güçlü kaldıysa hala şansımız var..saçmalıktan başka bir şey değil bu rework.adam akıllı özellik vermeyen bir kolyeyi kim ister ki? Armor pen. bile yokken..

Bence gorunmezlik kaldirilmadi yanlis anlamadiysam adamin tepesinde isaret cikiyor. Gorunmez degilse neden ciksin ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Rengar severlere gelsin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Bence gorunmezlik kaldirilmadi yanlis anlamadiysam adamin tepesinde isaret cikiyor. Gorunmez degilse neden ciksin ki ?

İşte sorun orada,görünmez olmayacağız sadece ilk atak ile çalıdan atlar gibi atlayabileceğiz.
    Buna rağmen gördüğümüz rakipler TF gibi onu gördüğümüzü anlayabilecek,şu an TF'nin ultisi bile Rengar'ın ultisinden daha iyi durumda demek bu.
    Hem gördüğümüzü bilecekler,hem onlar da bizi görebilecekler hem de atlayana kadar 20 farklı yetenek yiyeceğiz.

/>

RİOT?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 17 Ağustos 2013; 12:00:44 >

• fizz inde e si değişse oyunun dadından yenmez o gün bütün foruma çay dağıtacam
  • adc olarak haketmiş diyorum tamam fazla olmuş biraz ama kafanıza atlayıp 3 q vurunca çok sinir bozucu oluyo cidden

• e skill shot olması solo topta harras için kötü olmuş ultiye bi anlam veremedim ben :(

Rengar Değişikliği Hakkında ( Türkçe Çeviri Gerek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 17 Ağustos 2013; 14:57:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

İşte sorun orada,görünmez olmayacağız sadece ilk atak ile çalıdan atlar gibi atlayabileceğiz.
    Buna rağmen gördüğümüz rakipler TF gibi onu gördüğümüzü anlayabilecek,şu an TF'nin ultisi bile Rengar'ın ultisinden daha iyi durumda demek bu.
    Hem gördüğümüzü bilecekler,hem onlar da bizi görebilecekler hem de atlayana kadar 20 farklı yetenek yiyeceğiz.

/>

RİOT?!

PBE de deneyipte düşüncelerini yazarsan sevinirim dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.