Şimdi Ara

Renkleri Anlaşılamayan Elbise Fotoğrafı[Çözdüm Beyler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
8
Favori
12.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafı masaüstüne indirdim bakıyorum orda küçükken mavi siyah gözüküyor açıyorum sarı beyaz oluyor ?? acaba küçüklük büyüklük ile mi alakalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Sari beyaz iste millet ben mavi goruyom diyor billur geciyo sizde yiyonz bide uzmanlarla konuşuyorlar ne saçma salak su sosyal medya ya igreniuorum

Ulen asıl beyaz diyen billur geçiyordur.Mavi ile siyahtan başka bir renk göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki tarafta sazan avi oldupubu düşünüyor. Emin olun aynı fotoğrafta aralıklarla her ikisinide gördüm. Gerçek olay

• Tumblr'a yüklendiği için renkleriyle oynanmış işte dslr kamera ile orjinal renkler ortada:

Renkleri Anlaşılamayan Elbise Fotoğrafı[Çözdüm Beyler]
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah zaten simsiyah gelmiyor bize de ışıkla alakalı olduğunu düşündüğüm için siyaha yakın diyorum da. Hadi ona altın sarısı desek.. Üstler açık ışık vurduğu için. şimdi eğer ikisini de gördüm diyorsan cidden anlamadım neresini sarı neresini beyaz görüyorsunuz? Elbisenin mavi yerlerini beyaz mı görüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Tumblr'a yüklendiği için renkleriyle oynanmış işte dslr kamera ile orjinal renkler ortada:

Her şeyden şüphe eder oldum bu fotoğraf mavi siyah dimi aksini gören yok ?
  • Altın sarısı ile beyaz görüyorum.Ters çevirdim,yan baktım,dik koydum,ışığı kapadım,led ışık koydum,solaryuma tuttum,x-rayden geçirdim,hepsinde altın sarısı ve beyazdı.
    Babam mavi ve siyah gördüğünü söylüyor,annem ise altın sarısı ve mavi. Esası mavi ve siyahmış.

Edit:Üstteki foto mavi ve siyah hiç şüphesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 27 Şubat 2015; 20:08:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurran

Tumblr'a yüklenmiş ve hangi renkte olduğu konusu büyük muamma olan fotoğraf. Bazısı mavi siyah bazısı altın rengi beyaz diyor. Şakamı bu beyaz altın sarısı işte, siz ne renk görüyorsunuz ?

ilk başta beyaz altın dı sonra mavi-altına dönüştü garip

• quote:

Orijinalden alıntı: vurran

quote:

Tumblr'a yüklendiği için renkleriyle oynanmış işte dslr kamera ile orjinal renkler ortada:

Her şeyden şüphe eder oldum bu fotoğraf mavi siyah dimi aksini gören yok ?

Kıyafetin rengi bariz bir şekilde mavi-siyah. Tumblr sitesine yüklenen resimlerin kontrastlarında oynama oluyor bu yüzden fotoğraftaki tüm detayların rengi değişiyor. Tartışmanın odağında olan fotoğraf orjinal renklere sahip değil.

• mavi siyah beyler başka bişey değil
  • Arkapalandan da kaynaklanıyor olabilir fotoğrafı kestim. Şu an nasıl görüyorsunuz ? ben mavi ve siyah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurran -- 27 Şubat 2015; 20:10:06 >
  • quote:

Beyaz ve Sarı işte.

• Sabahtan beri gold-beyaz görüyorum
  • Beyler elbise siyah mavi kirlenmis oralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamPsikopat -- 27 Şubat 2015; 20:13:52 >
  • Ulan arkadaş buna beyaz sarı deseniz neyse de:

Bu bildiğin gök mavi ve boz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce Beyaz Sarı görüyodum şimdi siyah mavi görüyom kafam güzel heralde noluyor lan bide bendekini atıyım
  • Bütün resimler aynı elbise sadece renklerle oynanarak farklı renkler elde edilmiş
  • Başta sarı beyaz görüyorum sonra mavi sarı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

Hocam siyah zaten simsiyah gelmiyor bize de ışıkla alakalı olduğunu düşündüğüm için siyaha yakın diyorum da. Hadi ona altın sarısı desek.. Üstler açık ışık vurduğu için. şimdi eğer ikisini de gördüm diyorsan cidden anlamadım neresini sarı neresini beyaz görüyorsunuz? Elbisenin mavi yerlerini beyaz mı görüyorsunuz?

Dediğim gibi her iki şekilde de görebiliyorum. Beyaz kısımlar mavi oluyor gold kısımlas siyah(kahve)

• Bu bildiğin açık yeşil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.