Şimdi Ara

RENKLİ LAZER YAZICI ÖNERİLERİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Renkli laserjet bir yazıcı almak istiyorum.evde kullanacağım çocukların ödevleri, kendi yazılarımız falan.Maksimum 400 tl yi geçmeyecek renkli yazıcıladan kullandığınız ve memnun kaldığınız modeller nelerdir.

• benzer bir istek için yukarı taşımak istiyorum,

benim de renkli yazıcıya ihtiyacım var. günlük ortalama 20 sayfa, ingilizce alıştırma kağıdı çıkaracağım. baskı kalitesini düşükte kullanırım, önemli olan renkli olması.

maliyet açısından her sayfa için kırtasiyeye 50 kuruş vermek uzun vadede kârlı olmaz gibi geliyor.

bu konuda bana önerebileceğiniz baskı maliyeti düşük (belki dolum yapabilmeliyim) bir marka model var mı? bütçe olarak 400 lira civarındayım.
  • yukarıda verilen linkten kontrol ettiğimde yazcı fiyatından fazla kartujlartın fiyatı . bana pek makul gibi gelmedi.şöyle fiyat performansı uygun bir renli lazer tavsiyesi verecek olan yokmu?
  • bende aynı dertten muzdaribim.iki çocuk var.yazıcıda işleri bitmiyor.gına geldi valla.renkli lazer yazıcı tavsiyesi olan varsa bu gariplere yardım etsin yahu.doldurulabilir kartuş olacak tabiki.zaten surunda bu lanet kartuşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.