Şimdi Ara

Renkli Yazici Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

350 TL maximum fiyat olacak bir yazici bakiyorum.

Olmasi gerekenler:

Renkli olmasi

Renkli baski kalitesi (dpi) mumkun oldugunca iyi

Hizi mumkunse yavas olmasin

ve maliyeti dusuk

Scanner, fotokopi istemiyorum kesinlikle

boyle bir printer tavsiye ederseniz cok sevinirim.

simdiden tesekkur ederim

Not: benim buldugum bir printer "SAMSUNG CLP-315 RENKLI LASER YAZICI" fakat bunun kartuslari cok pahali. 80 TL X 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorilla -- 24 Mart 2010; 20:35:02 >

• 80 gayet normal orjinali sonuçta ozaman doldurtucaksınız veya doldurucaksınız ucuza toner yok...
  • teşekkür ederim cevabınız için
  • rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorilla

Merhaba,

350 TL maximum fiyat olacak bir yazici bakiyorum.

Olmasi gerekenler:

Renkli olmasi

Renkli baski kalitesi (dpi) mumkun oldugunca iyi

Hizi mumkunse yavas olmasin

ve maliyeti dusuk

Scanner, fotokopi istemiyorum kesinlikle

boyle bir printer tavsiye ederseniz cok sevinirim.

simdiden tesekkur ederim

Not: benim buldugum bir printer "SAMSUNG CLP-315 RENKLI LASER YAZICI" fakat bunun kartuslari cok pahali. 80 TL X 4

Baskı döngüsü talebiniz (günlük aylık baskı sayısı) ne kadar ve ne hızda baskı ihtiyacınız var bilmiyorum ancak eğer çok çok acil işler ve dökümlü sayıda baskı almıyorsanız kısa sürede mutlaka inkjet alternatifleri de düşünün derim. Kaliteli fotoğraf baskısı alma imkanınız da olabilir.

Ayrıca, HP marka bir çok yazıcı hız açısında da neredeyse laser yazıcıyı aratmayacak hıza sahip. Önceliğiniz kalite ise Epson un 6 renklilerini ya da canon 4600-4700 serisini düşünebilirsiniz. 5 renk de fotoğraf baskılarında faydalı oluyor. Bunun dışında dolum ve kullanım kolaylığı açısından düşünüldüğünde çipsiz kartuşları ve 1.5 pl damlacık boyutu ile kalite açısından taviz vermeyeceğiniz Brother marka inkjet yazıcıları tavsiye edebilirim.

Belirli bir model belirtmedim ama özel tercihlerinizi açarsanız bir kaç model de önerebilirim.

saygılar
    KartusWebTR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.