Şimdi Ara

reno 19 direksiyon kutusu arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kutuda yağ kaçağı ve direksiyon da kilitlenmesi gibi sorunların nedenleri hakkında bilgisi olan varsa yazsın.

• kutunun içinde buLunan keçeLer aşınmış ve yağ ordan geLiyordur..kiLinLenmesi ise kontaktan yapar....elektrikseL bişey oLabiLir..!!

kutu söküLük hid.direksiyoncu yaacak ve yerine takıLması gerekir...

aLi_usta ne ustasısın bu arada...???
  • benim R19 1.6e RNE araçtada hidrolik direksiyon yag kaçırıyordu ara sıra ekliyordum ama direksiyonda kilitlenme olmuyordu beş ay önce 350 milyona tamir ettirdim bir sene garanti verdiler yag kaçırma keçelerden oluyormuş direksiyonu sonuna kadar kırmak ve bu şekilde yüksek kaldırımlara çıkmak arızalara sebebiyet verebiliyormuş
  • Direksiyon kutusunun içindeki millerdeki yamukluklardan da olabiliyor.

http://resim.donanimhaber.com/m_24746814/mpage_1/key_//tm.htm#24872380
  • arkadaşlar renault 19 1.4 rn 97 model. direksiyon hidroliği kaçırıyordu ancak amasra da bir tamirciye götürdüm. hidrolik kaçıranın kutudaki keçe olduğunu ve değiştirebileceğini söyledi. 100 TL ye keçeyi değiştirdi ve şu anda arabamı kullanıyorum. sorunum da çözüldü.
  • 97 model 1.4 beymen clup aracım 2 yıl önce yağ kaçırmaya başladı hatta o kadar yağ kaçırmış ki tamamen bitmiş direksiyonu çevirince gıcır gıcır ses geliyodu bende diyom eski araba ondan geliyo herhalde bi yandan da diyom ses dışarıdan geliyo herneyse uzatmayım özel bir servise götürdüm atf konulan kutunun değişeceğini 1200 tl olduğunu söyledi 350 tl ye başka bir servise tamir ettirdim 2 yıl garanti aldım herhangibir sorun yok şuan 2 yılı doldurdum direksiyonu sonuna kadar çevirip bekletmelerde özellikle dönüşlerde direksiyon yağı keçelere sürekli vurmasından dolayı olduğunu söyledileer.
  • S,body=s.aleykum+merhaba+arkadaslar+98+model merhaba arkadaslar 98 model reno 19 aracim direksiyonu park halindeyken cok sert ve takilma yapiyor,seyir halindeyken de takilma yapiyor,gecenlerde üc tane ustaya baktirdim mafsal dediler,mafsali tamir ettirdim yine ayni seyi yapiyor,sanki saga dönuslerde daha fazla takilma yapiyor yine göturdum araci farkli bir ustaya yine mafsal dediler,kimisi de hidrlik pompasi diyor, mafsali degistirdikten sonra aracin direksiyonun oralarda hafif bi ses gelmeye basladi direksiyonu cevirirknde aracta bi titreme basladi yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S,body=s.aleykum+merhaba+arkadaslar+98+model merhaba arkadaslar 98 model reno 19 aracim direksiyonu park halindeyken cok sert ve takilma yapiyor,seyir halindeyken de takilma yapiyor,gecenlerde üc tane ustaya baktirdim mafsal dediler,mafsali tamir ettirdim yine ayni seyi yapiyor,sanki saga dönuslerde daha fazla takilma yapiyor yine göturdum araci farkli bir ustaya yine mafsal dediler,kimisi de hidrlik pompasi diyor, mafsali degistirdikten sonra aracin direksiyonun oralarda hafif bi ses gelmeye basladi direksiyonu cevirirknde aracta bi titreme basladi yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.