Şimdi Ara

Reno 9 araç hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sanayiye gittim bir parça için bana şanzıman hava kapağı dediler ancak çıkmacılara falan sorduğumda bilmiyorlar öyle bir şey duymadım diyen bile var. Bunun tam ismi nedir bir de nerede bulabirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim araba R12 olduğu için sizin şanzımanı bilmiyorum ama aradığınız parça bunun benzeri olabilir. Eğer doğru parçaysa bu lastiği hava deliğinin ağzına takarsınız. Şanzıman yağının kirlenmesini önler. Yağ doldurulurken gevşetirsiniz. Bu lastik kapağı gevşetmezseniz şanzıman yağı içeri dolmadan geri teper. Parça hakkında bilgi vermediğiniz için tahmin yürüttüm.

http://www.uc-el.com.tr/index.php?Dil=TR&Kid=426&Urun=3065
  • Yok hocam bu değil benim dediğim sadece r9 da varmış. Şanzıman hava kapağı dedi bana usta.

•  Reno 9 araç hakkında

bu yagli yerden cikti parca. sanzimanla alakali hava almasi icin miymis neymis. tam adini bilen varsa yardimci olabilir mi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün şanzıman hava tapasıymış. Çıkma olarak ya da yedek parça olarak nerde bulabilirim. Teşekkürler.

• Çıkmacılar şanzıman arızalı değilse vermeyebilirler. Parçacılardan bakabilirsiniz. Linkteki parça olabilir. Fotoğrafı da var ama fiyat hatalı gibi. Başka sitede 2.55TL görünüyor. Parçanın görüntüsüyle tapa yerinin deliğini kıyaslayınız.

http://otoparcabul.com/urun/70ef2be932e1/2fcf9fe5-e015-4f1b-af32-29e7871eaf91
  • hocam benim dedigim ustundeki plastigi ile beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.