Şimdi Ara

Reno Clio mu Hyundai Getz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
71.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GobliN

quote:

Orjinalden alıntı: iMpuls

peki bu araba 1.2 motor...
    klimayı falan açtığımızda motor zorlanır mı?
    çok hisseder miyim bunu?

bizdede 1.3 86 hp 99 model corolla var + otomatik kasmıo
    clio daha hafiftir corolla dan fazla kasmaz gibi yokuşlarda kapatırsın

Alıntıları Göster
    VW Polo, Skoda Fabia, Kia Picanto, Fiat Palio, Dihatsu Sririon vs...

Kia Picanto'nun ozellikleri fena degil. Hem getz ve cliodan daha ucuz ama tabii ki 1100 motor, 65 bg... Televizyonda duyduguma gore yedek lastik yokmus picantoda, lastiklerde farkli bi teknoloji kullanilmis...

Getz'i ben begenmiyorum. Clio benim gorusum daha guzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: TGP

VW Polo, Skoda Fabia, Kia Picanto, Fiat Palio, Dihatsu Sririon vs...

Kia Picanto'nun ozellikleri fena degil. Hem getz ve cliodan daha ucuz ama tabii ki 1100 motor, 65 bg... Televizyonda duyduguma gore yedek lastik yokmus picantoda, lastiklerde farkli bi teknoloji kullanilmis...

Getz'i ben begenmiyorum. Clio benim gorusum daha guzel...

Alıntıları Göster
    ikisi artasında clio ama bence ford focus alaman daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

ikisi artasında clio ama bence ford focus alaman daha mantıklı

Alıntıları Göster
    ClioRS yada FocusC-Max derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WicherD

Alıntıları Göster
    22 milyara c-max bulursan haber ver ben de alıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WicherD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WicherD

Dostum adam sıfır 22 milyara araba almak istiyor. Sen sıfırı 30 milyarın uzerinde olan arabaları tavsiye ediyorsun.

ClioRS'nin fiyatını bilmiyorum ama C-Max'in dizel motoru yaklasik 40 milyarı buluyordu opsiyonları ile birlikte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGP

quote:

Orjinalden alıntı: WicherD

Dostum adam sıfır 22 milyara araba almak istiyor. Sen sıfırı 30 milyarın uzerinde olan arabaları tavsiye ediyorsun.

ClioRS'nin fiyatını bilmiyorum ama C-Max'in dizel motoru yaklasik 40 milyarı buluyordu opsiyonları ile birlikte...

Alıntıları Göster
    Clio RS 2005 model 46milyar küsüratıyla beraber spor meraklısı alıcılarını beklemekte, 22milyarı olanlara da bi kaç yüz maketini verirler heralde ala ala bilip bilmeden cvp yazınca böyle aptal aptal geikler yazıyom...

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Clio RS 2005 model 46milyar küsüratıyla beraber spor meraklısı alıcılarını beklemekte, 22milyarı olanlara da bi kaç yüz maketini verirler heralde ala ala bilip bilmeden cvp yazınca böyle aptal aptal geikler yazıyom...

Alıntıları Göster
    bence getz çok şirin bi araba arkadşıma aldık çok memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigjesus

bence getz çok şirin bi araba arkadşıma aldık çok memnun

Alıntıları Göster
    getz tavsiye ederim, ama aldıktyan sonra 2. ele satarken diğerinden daha çok zarar edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeinstein

getz tavsiye ederim, ama aldıktyan sonra 2. ele satarken diğerinden daha çok zarar edersiniz

Alıntıları Göster
    clio hb 1.2 (16valf) 75bg...
    söyledim geliyo yakında...
    ama hala tam anlamıyla içime sinmiş değil!!
    birincisi motor 1.2 ve performansı beni biraz endişelendiriyo...
    mesela 1.4 - 69bg springle karşılaştırdığımızda arada nasıl bir fark var.. hangisi daha performanslı olur?

birde clionun 1.2 modelleri tutulan bir modelmi? ikinci el satışları nasıl?
    bunlar biraz kafamı karıştırıyo!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMpuls -- 1 Kasım 2004, 2:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iMpuls

mesela 1.4 - 69bg springle karşılaştırdığımızda arada nasıl bir fark var.. hangisi daha performanslı olur?

Alıntıları Göster
    clio 1.2 ben ankarada az çok görüyorum valla ender deil ama sümbüller kdr da deil hani (çok sevdim symbol yerine sümbül demeyi infinite ustanın türkçeleştirdiği mükemmel br model adı oldu:)) nese performans konusunda hacmine göre gayet iyi diyim ben sana.. II.el olaraak bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iMpuls

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iMpuls

1.2 75hp Clio ile 1.4 70hp springi rahat yersin, kaldı ki cliolar bana (HB) gti bir araç havası veriyor, sportmen bir otomobil kendisi benim gözümde

Kafan karışmasın fazla, 21-25 milyara alabilecegin güzel araçlardan birini alıyorsun ve 2.eli de fazla zarar etmeyen bir araç hyundai ile karşılaştırılınca, üstelik yedek parça ve servisi çok yaygın oldugu icin daha mantıklı bir tercih olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

ben hiç getzi kullanmadım
    ama clio yu cok kullandım
    clio hakıkaten cok ıyı kacıyo ve sınıfındakılere gore guclu araba
    ama eger alacagın sedan modelıyse
    bagaj cok buyuk ama araba savuruyor haberın olsun
    clio ne guzel bi arabaymis yaaa ..direksiyonun yaninda kumanda felam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkRaeP

Yaa Getz Çok Dandik Bi Araba Alacaksan Bu İkisi Arasından Clio Al Kesinlikle... Ama Şöyle Temiz 106 GTI - Astra GTI Falan Bulabilirsen Daha Manyak Olur Ama Yok Fazla Kaçmasına Gerek Yok Dersen Clio İyidir Ama Clio Symbol Değil normal Clio...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

Yaa Getz Çok Dandik Bi Araba Alacaksan Bu İkisi Arasından Clio Al Kesinlikle... Ama Şöyle Temiz 106 GTI - Astra GTI Falan Bulabilirsen Daha Manyak Olur Ama Yok Fazla Kaçmasına Gerek Yok Dersen Clio İyidir Ama Clio Symbol Değil normal Clio...

hiç mantıklı gemedi nedense mantıklı gelen var mı ?????

• quote:

Orijinalden alıntı: bigjesus

quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

hiç mantıklı gemedi nedense mantıklı gelen var mı ?????

Alıntıları Göster
    şehir içinde kullanmak için 1.2 16 v clio aldım 6 ay önce ben memnunum , uygun kullanırsan araç çok az yakıt yiyor bodruma gittim. 1 depo ile çok sakin gittim, 1/4 yakıt kaldı. Çok az yakıyor ..
    Kliması şehir içinde hafif sarsma yapıyor ama tofaş gibi asla değil(özelikle eski tempralar).
    Bagaj ufak, daha önce 1ç4 16 v.olanı vardı otomatikti memnun kalmadım özellikle otomatikten ve sunrooftan.

Parçaları ve bakımı ucuz , 15 bindeilk bakımı 117 milyon tuttu. Fabrika çıkış yağı biraz ince ilk 15 binde kontrol et eksiltiyor(motor soğukken basmazsan eksiltmiyor). ilk bakımdan sonraki yağda eksiltme yapmıyor.
    180 yaptım otobanda . Daha bişey ümit etme ....Tork yüksek olmadığından çok ağırlık ve yokuş yukarı aynı performansı alamıyorsun araç boş iken süper ...
    Virajıda iyi kayarsa öndn kayma yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz7

şehir içinde kullanmak için 1.2 16 v clio aldım 6 ay önce ben memnunum , uygun kullanırsan araç çok az yakıt yiyor bodruma gittim. 1 depo ile çok sakin gittim, 1/4 yakıt kaldı. Çok az yakıyor ..
    Kliması şehir içinde hafif sarsma yapıyor ama tofaş gibi asla değil(özelikle eski tempralar).
    Bagaj ufak, daha önce 1ç4 16 v.olanı vardı otomatikti memnun kalmadım özellikle otomatikten ve sunrooftan.

Parçaları ve bakımı ucuz , 15 bindeilk bakımı 117 milyon tuttu. Fabrika çıkış yağı biraz ince ilk 15 binde kontrol et eksiltiyor(motor soğukken basmazsan eksiltmiyor). ilk bakımdan sonraki yağda eksiltme yapmıyor.
    180 yaptım otobanda . Daha bişey ümit etme ....Tork yüksek olmadığından çok ağırlık ve yokuş yukarı aynı performansı alamıyorsun araç boş iken süper ...
    Virajıda iyi kayarsa öndn kayma yapmıyor.

Alıntıları Göster
    15bin km de hangi oto yağ eksiltmezki?
    zaten yarı sentetik yağ kullanılıyor 5000 km de yarım lt eksiltir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

15bin km de hangi oto yağ eksiltmezki?
    zaten yarı sentetik yağ kullanılıyor 5000 km de yarım lt eksiltir

Alıntıları Göster
    Aslında her 5000 de 0.5 lt pek normal bi rakam değil, ben motor ısınsın diye beklemem çıkarım yola, ondan fazla eksillti, umurumda değil benden sonraki düşünşün ...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz7

Aslında her 5000 de 0.5 lt pek normal bi rakam değil, ben motor ısınsın diye beklemem çıkarım yola, ondan fazla eksillti, umurumda değil benden sonraki düşünşün ...

Alıntıları Göster
    o arabaların ikiside birbirinden kötü madem 22 -23milyar paran var al ikinci el temiz bi vectra

• quote:

Orijinalden alıntı: modfiyeci

o arabaların ikiside birbirinden kötü madem 22 -23milyar paran var al ikinci el temiz bi vectra

Alıntıları Göster
    asla vectra alma git tipo,bora,polo al 2.el
    ama hangisi diye sorarsan getz al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozikan

Alıntıları Göster
    Clio derim cok manyak araba 2.el alacaksan mutlaka dikkat et 1.4 motor. ve cok temiz bir araba bulmaya bak. Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozikan

Alıntıları Göster
    Klima etkiliyor hemde her arabayı.Bizde Vectra 2.0 Cd vardı ve klimayı bariz hissediyodun mesela araba yuklu ve saglam bir yokustan tırmanıyosa dışarısı kaç derece olursa olsun klimayı kapatıyordum. Ozikan niye asla Vectra alma dedin? Ben satasıya kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.