Şimdi Ara

Reno Clio mu Hyundai Getz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
71.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel getz kaza yapmamak şartıyla güzel bir seçenek geliyor bana
  • Bu ikisi arasında seçmen gerekiyorsa hiç düşünmeden CLİO HB 1.2 75 BG diyorum.
    çok ekonomik, parçası diğerine göre daha ucuz, 2. elde çok iyi para eder....
  • Ben olsam ikisinide tercih etmem ama yinede Renault Clio Hyundai Getz e göre tartışmasız çok daha avantajlı .
  • RENAULT CLİO YA MODİFİYE DAHA ÇOK YAKIŞYOR BUNUN İÇİN CLİO
  • reno dan vazgeçme uzakdoğu arabalarına hiç bakmamak gerekir
  • yedek parçasıydı tamiriydi zor iş hyundai nin
  • valla ben aracımı satabilseydim yılbaşından önce getz 1.5 crdi için 23.300 e anlaşmıştım.araçta yok yok.
    varsın parçası pahalı olsun adamlar 5 sene garanti veriyorlardı.
    hem senede benzinden 2 milyar tasurruf ettikten sonra parçası pahalı olsa ne olur.
  • wala 19 milyara kdr dusmus clio hb 1.2ler... bence clio
  • getz daha hos gozukuyo
  • valla ben hıcbırını kullanmadım ama benim tavsiyem hyundaı getz dir .iyi dusun...
  • Getz crdi'yi yeni aldım.. Gerçekten çok memnunum. Bir kusuru çok kolay kıç atması. Onun dışında kusuru yok fiyatına göre...
    1 depo ile uzun yol 870km yol yaptım. şehir içi 750km . aracı 12 aralıkta teslim aldım. şu an 2450km civarında.. Yakıttan ii bir tasarruf yapıyorum.. dizel motor sesinden rahatsız olmayacak kişilere hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PcKoPaT

Getz crdi'yi yeni aldım.. Gerçekten çok memnunum. Bir kusuru çok kolay kıç atması. Onun dışında kusuru yok fiyatına göre...
    1 depo ile uzun yol 870km yol yaptım. şehir içi 750km . aracı 12 aralıkta teslim aldım. şu an 2450km civarında.. Yakıttan ii bir tasarruf yapıyorum.. dizel motor sesinden rahatsız olmayacak kişilere hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim.

ayıptır sorması kaça aldın.bende getz düşünüyorum ama fiyastlar değişebilir yılbaşından önce 23.300 e anlaşmıştık bayiyle ama benbinm aracı satamadık
  • kardeş adam para yok 2. el alıcam diyo sen rs veya c-max demişsin
  • arkadaşım bana sorarsan dacia nın logan modeli var clio nun aynısıymış git 2 tane al
  • tercihim dizel getz olurdu sebepleri

-daha modern görünüyor
    -iç mekan daha geniş
    -daha yüksek dolayısıyla trafikte daha rahat hissediyorsun
    -iç mekan plastik kalitesi clio ile karşılaştırılamaz bile clionun plastik kaplamaları kuş serisinin plsatiklerinden bile kötü görünüyor getzin iç mekanı clionun yanında bi üst sınıfmış hissi yaratıyor tabi bu bana göre
    -dizel olması bi avantaj tabi dizelini alacak paran varsa
    -dizelini alacaksan ikinci el korkun olmasın gözün kapalı satarsın ve deyerde kaybetmez
    -5 yıl garantisi var bu bile başlı başına bir tercih sebebidir

bu kadar sebepte seni kesmedi hala clio diyorsan diyecek bişey yok zaten git clioyu al ama getz alacaksan siyah al yakışıyor arabaya
  • abim getz aldı bir ara test edeyim arabayı
  • Arkadaşlar fazla konu ile alakası yok ama Dacia nın yeni modeli var logan 2005 te piyasaya sürüldü
    bu araç için Clio Symbolun aynısı diyorlar bir bilgisi olan varmı gerçi yeni bir forum açtım ama birde buraya yazayım dedim
  • aynısı dediğin bazı parçaları ortak kullanılıyor o kadar.zaten gördüğün gibi dışı tamamen farklı.
    ama ben reno grubumnundan haz etmediğim için pek hoşuma gitmiyor açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: PcKoPaT

Getz crdi'yi yeni aldım.. Gerçekten çok memnunum. Bir kusuru çok kolay kıç atması. Onun dışında kusuru yok fiyatına göre...

ayıptır sorması kaça aldın.bende getz düşünüyorum ama fiyastlar değişebilir yılbaşından önce 23.300 e anlaşmıştık bayiyle ama benbinm aracı satamadık

23.000 milyar TL'ye aldım. bendeki aracı da(hyundai accent) onlar aldı...

• benim aracı alan olmayınca kaldı bizim iş başka bahara.
    ama şunu diyebilirim hyundai bayileri eğer aracın hyundai ise piyasa değerini veriyorlar.
    bizimkisi tofas olduğu için verdikleri fiyatla dalga geçtiler benle diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.