bilader bende 1.5 crdi 2004 model getz var çok memnunum. hatta getz i almadan önce clio alıcaktım iyiki almamışım zaten şuan almayı düşünüyorsan çok şanslısın hyundai süper indirim yaptı + 5 yıl mekanik garanti de veriyo. bem bizim komşuyla clio alıyodum hatta arabalar ayrılmıştı felan son anda vazgeçtim vazgeçme nedenlerim: 1)hback istiyorum dedim ozaman 3 ay bekliceksin dediler 2)aynı fiyata başka arabalarda var işte bu nedenlerle vazgeçtikten sonra başka bi komşum 3 tane getz almış çok memnunmuş hyundai bayine gittik ellerinde 2 adet kalmış fırsat bu fırsat biri dizel düz vites diğeri benzinli otomatik vitesti hemen ayırttırdım dizel olanını 1 hafta içindede araba elime geçti. getz i beğenme nedenlerim: 1)viraja çok iyi giriyo 2)az yakıt yakıyo 3)görünüşü güzel(en azından benim hoşuma gidiyo) 4)kullanımı çok rahat kullanıcıyı yormuyo 5)fiyatı uygun 6)dizel araçlara göre seri 7)vs...
ARKADASLAR BEN OCAK SONUNDA 1.3 GETZ ALDIM VE COK MEMNUNUM.. BENDE BİRCOK ARABA DUSUNDUM AMA GETZ ALDIM İYİKİDE ALMISIM ARABA COK AZ YAKIYO BENZİNLİ OLSADA 1 DEPO 676 KM GİTTİM. Bİ KERE NEYİN TARTISMASI SOYLESENİZE BU GETZ DEDİGİNİZ KADAR DANDİK OLSA SERVİS İHTİYACI OLSA (Kİ OYLE BİRSEY YOK) 5 YIL GARANTİ VERİYOR 5 KURUS VERMİYOSUN ADAMLARA TUM PARCALAR DAHİL BUNU CLİO YAPIYOMUYMUS SOR BAKALIM ... ARKADASIM 1.2 CLİO ALDI Bİ BOK YOK .. GETZ İN CLİOYLA AYNI FİYAT MODELİNDE ABS+EBD YOL BİLGİSAYARI DERİ VİTES DERİ DİREKSİYON 2 AKTİF GERGİLİ EMNİYET KEMERLERİ ARKA ÖN SİS ARKA SPOİLER 2 AİRBAG ISITMALI ELEKTRİKLİ AYNALAR 4 CAM OTO ALARM İMMOBİLİZER KROM ÖN KONSOL AYRICA SU AN ALANLAR İCİN STANDART HER MODELDE CD-MP3 CALAR VAR.. GETZDE 3 KOLLU SPOR DİREKSİYON VAR ELE COK İYİ OTURUYOR CLİONUN O TOMBUL DİREKSİYONUNU BEN TUTAMADIM VALLA :) 1.3 CC 85 BG 1.3 E BU BEYGİR SUPER VE ATİK.. BEN BUNLARI HEP ARASTIRDIM ARKADASLAR KARAR SİZİN.. CLİOM VAR DİYE ÖYLESİNE GEZECEGİME GETZ ALIRIM KONFORU YASARIM Kİ ÖYLE YAPTIM :) AYRICA MİLLİYETCİLİK DİYEBİLİRSİNİZ AMA BİZİ AB YE İSTEMİYEN ERMENİ DİYİP KUYUMUZU KAZAN FRANSIZLARA PARA KAZANDIRACAGIMA TURK DOSTU KORELİLİERE VERİRİM PARAYI... İYİ GUNLER HERKEZE
ARKADASLAR BEN OCAK SONUNDA 1.3 GETZ ALDIM VE COK MEMNUNUM.. BENDE BİRCOK ARABA DUSUNDUM AMA GETZ ALDIM İYİKİDE ALMISIM ARABA COK AZ YAKIYO BENZİNLİ OLSADA 1 DEPO 676 KM GİTTİM. Bİ KERE NEYİN TARTISMASI SOYLESENİZE BU GETZ DEDİGİNİZ KADAR DANDİK OLSA SERVİS İHTİYACI OLSA (Kİ OYLE BİRSEY YOK) 5 YIL GARANTİ VERİYOR 5 KURUS VERMİYOSUN ADAMLARA TUM PARCALAR DAHİL BUNU CLİO YAPIYOMUYMUS SOR BAKALIM ... ARKADASIM 1.2 CLİO ALDI Bİ BOK YOK .. GETZ İN CLİOYLA AYNI FİYAT MODELİNDE ABS+EBD YOL BİLGİSAYARI DERİ VİTES DERİ DİREKSİYON 2 AKTİF GERGİLİ EMNİYET KEMERLERİ ARKA ÖN SİS ARKA SPOİLER 2 AİRBAG ISITMALI ELEKTRİKLİ AYNALAR 4 CAM OTO ALARM İMMOBİLİZER KROM ÖN KONSOL AYRICA SU AN ALANLAR İCİN STANDART HER MODELDE CD-MP3 CALAR VAR.. GETZDE 3 KOLLU SPOR DİREKSİYON VAR ELE COK İYİ OTURUYOR CLİONUN O TOMBUL DİREKSİYONUNU BEN TUTAMADIM VALLA :) 1.3 CC 85 BG 1.3 E BU BEYGİR SUPER VE ATİK.. BEN BUNLARI HEP ARASTIRDIM ARKADASLAR KARAR SİZİN.. CLİOM VAR DİYE ÖYLESİNE GEZECEGİME GETZ ALIRIM KONFORU YASARIM Kİ ÖYLE YAPTIM :) AYRICA MİLLİYETCİLİK DİYEBİLİRSİNİZ AMA BİZİ AB YE İSTEMİYEN ERMENİ DİYİP KUYUMUZU KAZAN FRANSIZLARA PARA KAZANDIRACAGIMA TURK DOSTU KORELİLİERE VERİRİM PARAYI... İYİ GUNLER HERKEZE
ewet getz manyak kacıyor 2 viteste 105 yaptım daha zorlamadım ama rahat 110 yapardı araba dışardan küçük ama içerden büyük tek dez avantajı bağajin küçük olmasıdır modifiyeside guzel oluyor
getz al hundai 5 sene garanti veriyor bir kere bu büyük bir fırsat bence tabi sıfır alıyorsan.clio da sağlam ama görünüş olarak getz derim ve bir çok değişik aksesuar seçeneği mevcut
clio
clio rs al alcaksan
clionun hatchbackine lafım yok ama symbol cok dandik duruyor getz ve symbol dersen getz derim ama clionun hatchbck al zaten 22 seviyesinde temiz daha kaliteli araclar bulaßlirsin ikinci elde ve bende böle yap derim.
Son kararım Hyundai Getz!
Fiyat & Donanım & Kalite (Garanti) bakımından. Güvenlikte ise Getz'in 4 yıldızı var ama onden ve yandan caspısmada ciddi sakatlık durumu var. Yani sakatlık olmasa bile onden carpismada surucunun sol bacagına darbe geliyormus. Ve yandan carpısmada surucunun sol omzuna darbe geliyormus...
Valla bende clio var çok memnunum reno kullangığım için o araba bana daha konforlu geliyor ama seçim gene senin niye sorucak olursan o arabaya sen bincen ben değil ondan söylüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: orange_hacker
AYNEN KATILIYORUM COG DOGRU yukardaki clio ve getz resimlerine bakıp da getz daha tipsiz diyen arkadasın ben zevk anlayışını................................................................... tamammı
quote:
Orjinalden alıntı: osman ertunc
quote:
Orjinalden alıntı: orange_hacker
AYNEN KATILIYORUM COG DOGRU yukardaki clio ve getz resimlerine bakıp da getz daha tipsiz diyen arkadasın ben zevk anlayışını................................................................... tamammı
iki aracıda kalite olarak beğenmiyorum açıkcasını söylemek gerekirse ama performans açısından önde olan clio tercihimdir hemde clioyu yaptırması kolay gibime geliyo tamponu naylon filan diyolardı aslı astarı var mı acaba
ula Fake adamlar geldi, gittiydiler gene döndüler forum hortlatıyorlar...
Bu konuya gelince vallahi Clio gibi bir araçla Getz kıyaslanamayacağından yorum yapmıyorum
@jeandan , o yeni Clio bence harika birşey ne alaka. Araç Megane2 den güzel bence
beyler araba motorda başlar döner dolaşır motorda biter...
getz dizeli 23 e kadar düşürebiliyorsunuz istanbulda ankaradan biz bandrol dahil 23.800 e aldık...
getz benzinliden iyi dizelin hızlanması... çok güzel 3 silindirli yüksek teknolojili bir motoru var...
herkese tavsiye ederim... ancak!!!!
getz benzinli hiçte alınacak bir araba değil!!!
motoru motor değil cunku!
güçlü görünebilir kağıt üstünde!
ama çok daha güzel araçlar var...
araba alacak olanlar hiç benzinli almasın! getz dizel sınıfında rakipsiz ve çok uygun fiyata...
20 veren 23 de verir!
yakıttan çıkartırsınız farkı 2-3 yılda...
hiç gereği yok benlinli araç almanın getz dizel bu fiyatayken...
quote:
Orijinalden alıntı: TGP
Son kararım Hyundai Getz!
Fiyat & Donanım & Kalite (Garanti) bakımından. Güvenlikte ise Getz'in 4 yıldızı var ama onden ve yandan caspısmada ciddi sakatlık durumu var. Yani sakatlık olmasa bile onden carpismada surucunun sol bacagına darbe geliyormus. Ve yandan carpısmada surucunun sol omzuna darbe geliyormus...
benimde dikkatimi çekti... anladıgım kadarıyla güvenlik kafesi baya sağlam getzin!!
zaten 1200 kg... kaporta incecik... dokunsan içeri esniyo
ama darbe emiş yeteneği düşük... dolayısıyla içeri göçmese bile hissediyorsun darbeyi oldugun yerde baya...
ben yeterince güvenli buldum ama. yani akordeon olmasın, ezilmesin de varsın böle olsun!
Clio arka koltuk ve kapı ve cercevesi tasarımı, boyu 165cm den kısa olan insanlar için yapılmış, daha uzun olan insan araca binerken kafayı kaportaya, binince de içeride tavana çarpıyor.
Bu böyle biline....
Hehehehe siz ekimde açılmış başlığa cvp yazmaya devam edin..