Şimdi Ara

Reno Clio mu Hyundai Getz mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
71.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clio clio ve yinede clio. aralık ayından beri kullanıyorum. hicbir falsosunu gormedim. ikinci el aldım arabayı 2000 model 1.4 motor 75bg 8valf ve bu araba bagaj azına kadar dolu ve içinde 5 kişi varken kusadasından ankaraya geldi. o agırlıga ve motorun ufak olmasına ragmen 120bin yaktı yazın. su anda sehir dısında 130 sehir içi 150 yakıyor. kesinlikle vazgecmem cliodan
  • Getz'in ici guzel degil. Ben terihimi accentten yana kullanirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iNsTiGaToR

clio clio ve yinede clio. aralık ayından beri kullanıyorum. hicbir falsosunu gormedim. ikinci el aldım arabayı 2000 model 1.4 motor 75bg 8valf ve bu araba bagaj azına kadar dolu ve içinde 5 kişi varken kusadasından ankaraya geldi. o agırlıga ve motorun ufak olmasına ragmen 120bin yaktı yazın. su anda sehir dısında 130 sehir içi 150 yakıyor. kesinlikle vazgecmem cliodan

+1cok dogru

• hundayı alırsanız başınıza da iş alırsınız, Clio 1.2 gayet yerinde bir seçim bence-hem servis bakımından da düşünün röno nun ustalıını
  • Clio Symbol al.Daha kullanışlı.
  • Ben de Temmuz ayında araba almak için tercihlerimi yapıyordum. Ve Getz aldım. Çok memnunum. Kaliteli, sağlam ve oturaklı bir araba. 1100 kg. ağırlığıyla gerekli şase ve kaporta doygunluğu sağlanmış kemikli bir araba. İçi çok ferah ve fonksiyonel. Bir çok aksesuar ve özellik arabayla birlikte geliyor. Yüksek konsept bir araba olduğu için inip binerken diz kırmıyorsunuz. Kapıların açarken kaldırıma çarpma olasılığı ise sıfır. Motor ise yeterince atak ve sessiz. (1.3 - 85 Hp) En güzel yanı ise yakıtı tabii ki. (ş.i. 100 km 7 lt.)
    İç ve dış dizaynı ise son derece modern. İç plastik kalitesi çok iyi ve şık . İçeride en ufak bir tıkırtı gıcırtı yok. Bol düğmeli ve kullanışlı.

Clio ise eski model yerli bir arabadır. Alçak, içi dar basık , plastik malzeme kalitesi düşük bir arabadır. İçinde bir basitlik ve kalitesizlik hissi hemen ortaya çıkar. İçeriye difransiyel ve motor sesi alır. Donanım, özellik ve teknoloji olarak getz e göre çok geridedir. Ergonomisi kötüdür. Hafif bir araba olarak karoser şasi daha zayıftır. Hele sümbül diyosan o bir tasarım afetidir, mühendislik kazasıdır. Uzun yolda içindekileri yorar. Fiyatı ise abartılıdır.

Üst sınıfta Getz den daha iyi arabalar olabilir. Ama sınıfının iyi bir arabasıdır. (Hele ki clio dan). Rahatlıkla alabilirsin. Selamlar

• hala almadıysan fabialara bakmaya nedersin bilirsin wv grubu altında çek te üretiliyo alman araçlarında ki konforu hiç bir araba bulamazsın tabi istisnalar var poloyla golf arası boyutları var . 50 lt yakıtla şehir içi 500km fena değil. 1,4 cc 101 hp ne demeli oda iyi. ABS+MSR+ASR de cabası yol bilgisayarı falan filan... clio ya bakmam bile iyi kaçar fabiadan ama kaçtığı gibi de durabiliyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoca_68

Alçak, içi dar basık , plastik malzeme kalitesi düşük bir arabadır. İçinde bir basitlik ve kalitesizlik hissi hemen ortaya çıkar. Ergonomisi kötüdür. Hafif bir araba olarak karoser şasi daha zayıftır. Ama sınıfının iyi bir arabasıdır. (Hele ki clio dan).Selamlar

Soylediklerinin bir coguna katılmakla beraber ustte yazdıklarına katılmıyorum. plastik malzeme kalitesi bence dusuk degildir. dısında ise 4 camurlukta plastiktir. ve ufak kazalarda buraların esneme payı oldugu için(iç taraflardaki koruyuculara kadar) herhangi bi sekilde kaportada yamulma yaratmaz. ve bu sayede ufacık bi kaza dahil kaportaya mudahale edilmemiş ve deger dusmemiş olur.
    BENCE
  • tabikiiiiiiiiiiiiiiii renault clio ama hb
  • gel sana bi honda civic vtec alalım 99 160hp

:D valla getzin içi hoşuma gitti tabi ön cam çok geniş..ben camaro sever bi insan olduğum için ön cama çok önem veririm...ama clio yeni kasasıda güzel heralde bilmem ben olsam...0polo yada golf filan alırdım o paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamman

Hyundai'nin Avrupa stüdyolarında çizilmiş ve en iddialı modelidir ve Clio Symbol'den çok üstün bir araçtır. Ayrıca Clio seneye model yenileyecek dolayısıyla hemen eski bir araç olacaktır, uyandırayım...

hyundai lerin ne model sütüdyoları olabilir ya, bütün araçları kopya getz Honda jazz den alıntı Yeni accentler Toyota dan hele piyasaya ilk çıkan hyundailer arka stopları ford mustang anımsatmaya ön farları de aynı takip et modellerin hepsi bir yerden alıntı bu hyundailerin 2. eli pek para yapmıyor bu arada millet satana kadar illallah diyor benden söylemesi bence 2 si arasında Clio

• bence getz fena değil.
  • reno clio sakin almayin cunku bi sene icinde kasayi tamamen degistirecekler... sen alirsin sonra kasayi degistirirler,moralin cok fena bozulur,bi de 2. eli duser.ha bi de symbol de alma, ben 3 ay kullandim, arkasini virajda cok fazla birakiyor...getz iyidir...
    bi arkadasim daha yeni aldi 19 milyara ... klima airbag ... valla kallavi, cok modern bi havasi var... ustelik diger ithal markalardan servisi parcasi cok daha ucuz...aha bizde ford var imanimiz gevriyor...tabiiki corsa, fiesta,polo, daha iyi arabalar ama devir ekonomi devri valla...
  • reno clio derim Hyundai Getz klasik bir aile arabası diye düşünüyorum
     Reno Clio mu Hyundai Getz mi?

Reno Clio mu Hyundai Getz mi?
  • reno pahalıya satıyo arabalarını bence.
  • babacan satsada satmasada adamlar tutturmuşlar işi götürüyolar walla
  • Getz çok daha şık duruyo bea. Clio düdük gibi
  • Yalnız Getz'in motoru ortalama 1350 cc yani bunun anlami bandrol masrafi 200YTL x 2 Taksit... 1300 cc'ye kadar ise 125YTL x 2 Taksit...
  • ya getz'in donanımı daha ii yani ne bilim getz'in dısıda bana daha alımlı gelio! clio bıktırdı yaw! fransız zaten.. boswer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.