Şimdi Ara

Reno/mais ile yazışmam 2 yılda çektiklerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax_36 -- 27 Aralık 2015; 16:47:11 >

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax_36 -- 27 Aralık 2015; 16:44:23 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax_36 -- 27 Aralık 2015; 16:45:00 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax_36 -- 27 Aralık 2015; 16:45:42 >
  • Sorunlu olan bence renault degıl sorunlu olan sıze aracı satan sızden oncekı kullanıcı adam arabayı hasta edıp sıze satmıs olayın caıkcası bu bence bende 3 ay once 2001 model araba aldım garaj arabası ama 1500 tl masraf yaptım. ikinci el alırken mutlaka eşten dostan almak lazım.bılındık araba almak lazım. gecmıs olsun
  • Hadi onlara kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkıyor Renault Bendede megane 2 var teyp ve cdçalarım çalındı gerek yetkili servis vasıtasıyla gerekse renoya 1 kez yazılı 2 kezde call centera aramama rağmen BANA ORJİNAL TEYP VE CD ÇALARIMI TAM 2 AYDIR temin edemiyorlar zaman ne zamn gelir Cevap Belli değil Varmı 2011 yılında böyle bir olay VARR VAR RENO ALIRSAN VARR Nerde Kanuna uymaları HANİ 10 yıl Yedek parça Bulundurma zorunluluğu Bir daha renault alırsam .....
    Avukata vercem şimdi onu araştırıyorum inanmayan arkadaşlar için plakam 34vk8002avrupa yakası yetkili servis bağdatlılar servisten 2 ay önce girilen tepve cd çalar siparişi var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Fluence ile 4 Yıl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada 2005 yılında sıfır alıp 1ay sonra direksiyon kutusu değişimi 2 ay sonra sunrroof yüzünden 20 gün serviste kalması Allahım arabadan 5 aydır problem yok derken 2ay aralıklarla ateşleme bobini arızası diğer arabamı 5 yıldır kullanıyorken megane 2min 2.yılında aküyü bitirmesi kapı kollarının soyulması kapıları açarken gart gurt diye sesler gelmesi cam krikolarının muhtelif arızalanması bunları hiç saymıyorum arabamın şuan 39850 km olmasına rağmen hani çokta km yapmış değiliz Arabayı başkasındanda almadık her zaman bakımlarınıda yetili servis haricinden bir yerde yaptırmadığımız halde böyle faturalar 1 cilt kalınlığına ulaştı arşivimde bunları hiççç saymıyorummmmm
  • Reno alanya servisi bir rezalet kolon giliti arizasi yla tamir edilen arabam tüm ikaz ışıkları yanarken teslim aldım kapılar gitlemeyi 1915 tl fatura ama yapılan iş yok elekronik ustasi hiç. Bir şeyden anlamiyor . Bence alanya servisine boşuna paranızı kaptırmadan çünkü hiç bir şey anlamiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen ve anlayan ustara servis kurma hakkı verilsin bilmeyenlere verilmesini doğru bulmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığınız aracın gerçekten 59000 km de olduğundan eminmisiniz, o araç kesinlikle 59000 km de değildir, çok yüksek km.ler yapmış olma ihtimali çok fazla.
    arkadaşım aldı ilk sahibinden 2004 megan 16 valf benzinli orijinal km de 90000 civarı, ne vites topuzu silinmiş ne direksiyonu koltukları bile pırıl pırıl duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.