Şimdi Ara

Reno motorlu Mercedes (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. reno motorları iyi olmasa değil mercedes ucuz ve işimi görene kadar bir motor ithal ediyim diyince alındı. kendi üretince de zaten kesti. şu andaki benzinli motorları kendisi üretiyor. 200bg+ bir güce ve 4matice dayanıklı 1.6 ünite üretti. renonun talismana verdiği 380 tork 160 gb lik motorunu merso alsaydı ve 180 200 bg olarak sunsaydı daha iyi yol alırdı diye düşünüyorum. belki 4matic 1.6 dizel bile üretebilirdi. reno mu vermedi merso mu alamadı-almadı bilemiyorum.

dizel motor konusunda da yıllarca çeşitli markalara motor vermiş olan fiatla neden anlaşmadı anlayamadım. dizelde fiat mjet motorları gayet iyiydi diye hatırlıyorum. alfadaki 1.9 ünite bile başlı başına sağlam ve roketti zamanında.

• reno motorlu mercedes glb ye bindim daha önce meganeye de binmiştim

nedense glb sanki zar zor kalkıyor hissi verdi megane daha stabil kalkıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • think of idea kullanıcısına yanıt

Toyota’nın kullandığı 1.4 dizel motor Toyota motoru mu?

toyota’nın kullandığı 1.6 dizel motor Toyota motoru mu?

• Bu konu hakkında yorumunuz bu mudur? Otomobil hakkında konuşmak tartışmak için sanayii de usta yada makine müh. falan mı olmak gerekiyor.
    Yazılanlarda yanlış olduğunu düşündüğünüz yerde kendi tecrübelerinizden yola çıkarak gerekli düzeltmeyi yaparsanız şahsen dikkate alırım. Yoksa bu tür cümlelerle kendinize yazık edersiniz.
    Çevresine az da olsa kulak veren bir çok kişinin ister istemez duyacağı öğrenebileceği şeylerden bahs3diyoruz. İletişim çağının nimetleri bunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teteni T kullanıcısına yanıt
    Benim diyeceğim tek şey Mercedes yaş tahtaya basmaz. Benim görüşüm bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı motorlu cla vardı, mercedesin renault tabanlı dizellerinin a, b ve cla’da kullandıkları çift kavrama dct şanzumanla çok uyumlu çalıştığını söyleyemem. Gla ve glb’de de aynı şanzuman var.
    Renault grubu 1.5 dci’larda yaşanan turbo hortumu terleme problemi Mercedes’te de yaşanıyor. 80-100bin km aralığında hemen hemen tüm araçlarda bunu gördüm, bunun dışında motorun az yakan ve başarılı bir motor olduğunu söyleyebilirim.
    Ayrıca bir dipnot bırakayım; bu araçlara sahip arkadaşlar filtre değişimi yaparken dışarıda bakım yaptırırsanız dci grubunun filtrelerini kullanmayın, yakıt ve yağ sisteminde basınç farklılıkları var ve filtreler buna göre dizayn ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 28 Mayıs 2022; 19:56:6 >
  • Geçtiğimiz aya kadar bende bu şekilde düşünüyordum. Fakat geçen ay Mercedes A180 ile Renault Megane Dcı ile Rolling yaptık. Her ikiside otomatik her ikisinde de 2 kişi vardı. Hatta Megane yolcu bakımından daha ağır olmasına karşın Megane 120 den sonra koptu gitti. Bu sefer hem yolcu hem de sürücüleri değiştirdik buna rağmen 120-130 dan sonra Megane kopuyor

•  

• Bayiye gidip 0km mercedes benz aracinizi teslim alip koltuguna oturunca vay efendim motor renoymus, vay efendim kapi kolu nubuk degilmis gibi cocukca heyecanlara, teenage endiselere inanin hic yer kalmiyor. Marsa basiyorsunuz ve yolda tatli tatli suzuluyorsunuz.

• Aynı olay GM'in multijet motoru kullanması için de söyleyebilir miyiz?
    Evet. Multijet motor olan cdti ünitesi
    hiçbir şekilde fiatın bujilerine uyumlu değildi. Çok şahit oldum bizzat. Kisacası motordaki modifikasyon konusu bence doğru.

• o ünite 1.6 hdi yani PSA grubunun.

ford focus ve volvoda aynı üniteyi kullandılar.

• mercedesin e serisinden altındaki tüm modeller sadece kompakt mercedes logolu ürünler.

maliyet kısma adına herşey mübah olmuş.

renodan bloğu al koy logoyu devam.

alın size fakir mercedesi yerseniz.

• Yazık yorumların cehaleti beni benden aldı.

• 1.5 dci motor ve sorunları ile ilgili kapsamlı açıklama aşağıdaki linktedir .Türkçeleştirip okuyabilirsiniz

https://mlfree.com/en/renault-1-5-dci-diesel-engine/

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

w205 reno alıp yollarda rezil olmaktansa s80 1.6d alırım,en azından başıma bela gelmeyeceğinden emin olur tank gibi arabaya binerim.arkadan itiş arabaya önden çeker motoru koymayı beceremediler,değil Mercedes isterse bentley olsun beceriksiz beceriksizdir durum bu.w205 in rezil plastiklerine trim seslerine hiç girmiyorum.arabayla teste çıktık her tarafından ses geliyor. satış temsilcisi yok bu test aracı yok bilmem ne diye mavra attı,girdik mb forumlarına millet illallah etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Mayıs 2022; 6:59:3 >
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

Reno motorlu GLB yok. Daha doğrusu o motor renoya ait değil.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    1,33 benzinli ve 1,5d Mercedes’lerin tamami Renault motorlu GLB’de dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 1 Haziran 2022; 23:18:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.