Şimdi Ara

RENT A CAR BOS SENET ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş araba kiralamada böyle şeyler yapılır gerilme birşey olmaz 2 gün bin arabana sonra götür ver. Öğrenci adama 2 günlüğüne araba veriyor sonuçta o da kendini böyle güvene alıyor doğru veya yanlış tartışılır. Yani bugün gidip arabayı vermen artı para bırakman vs eğer adam kötü niyetliyse birşeyi değiştirmez zaten ki değildir. Sıkma canını.
  • Arkadaşım bırak panik yapmayı, bu ülkede her gün bu şekilde 1000 lerce araba kiralanıyor. Arada dolandırıcı insanlar varmı tabi ki var. Bu yüzden insanlara bu tür yerlerden araba kiralamamasını öneriyoruz. Ama bu demek değil ki her kiralayanın da hayatı sönüyor. Zamanında bizde bu tür yerlerin bir kaçından araba kiraladık ve senedide başta konuştuğumuz zaman aldık. Neden bu kadar panik yaptın anlamadım. Arabayı zamanı gelince götür, başta konuştuğunuz sürenin sonunda da git senedini al. Başka bir şey yapıp başını derde sokma.
    Ama bir müsibet bin nasihattan iyidir bu sana ders olsun bir dahada böyle yerlerden kiralama yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 31 Aralık 2014; 11:37:17 >

• Aldigimiz aracin plakasini google a yazdigimda kacakcilik haberi gordum. Haberin videosundada arac bizzat plakasi acik sekilde gorunuyo. Adliyeye sevk edilen kisinin soyadida benim araci kiraladigim kisinin soyadiyla tutuyor... Cevirmeye denk gelirsek basimiz bu konulardan da agrir mi diye panikliyorum birazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rent a car ismini bana pm den at söyliyim sana kim olduklarını
  • Arkadaslar bugun gidip araci verdim ve senedi aldim oto satis sozlesmesi ile birlikte. Hicbir sikinti cikartmadilar allahtan ustumden buyuk bi yuk kalkti. Siz siz olun girmeyin bu riske yasadiginiz tedirginlik bile yetiyor...

• Tam kurumsal olmayan ama kurumsallığı sağlamaya çalışan bir yerden araç kiraladım. Aracı teslim alırken şözleşmenin ve aracın detaylı resimleri aldım sağolsunlar aracı teslim almaya gelirken sözleşmeyi de beraberinde getirdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pon32

Arkadaslar bugun gidip araci verdim ve senedi aldim oto satis sozlesmesi ile birlikte. Hicbir sikinti cikartmadilar allahtan ustumden buyuk bi yuk kalkti. Siz siz olun girmeyin bu riske yasadiginiz tedirginlik bile yetiyor...

Hadi geçmiş olsun...
  • Bas bas bağırıyoruz rent a car dan uzak durun kardeşim yine ucuz yırtmışsın boş senet demek senin her şeyini alabilir demek neyse sana ders olur bir daha rent a car a veya boş senete bulaşmassın
  • Şu oto kiralama olayından şahsen mümkün mertebe uzak dururum. Arkadaşımın çalıştığı yerel bir firma vardı, havaalanında şubesi var. Yaklaşık 1 saat yanında oturdum,sohbet ettik. Bir kaç müşteriyle ilgilenirken gördüm merak ettim.

Müşterinin kredi kartını alıp, kart numarası, isim-soyisim, son kullanma tarihi ve arkadaki 3 haneli güvenlik kodu dahil bütün bilgileri forma yazıyordu. Ondan sonra bu kiralama firmasının sözleşmesini de, kredi kartı formunun altına koyup 2 sayfaya da imzasını attırıyordu.

Sordum kendisine, neden bu kadar bilgiyi alıyorsunuz diye. Kendisi de, her açıdan kendilerini garantiye almak için böyle bir yöntem izlediklerini, en ufak hasar olsa bile bu belgelere imza attığı için hiçbir itiraz dinlemeden hasarı kredi kartından tahsil edebildiğini söyledi. Mahkemeye falan gitse bile anlaşmada imzası olduğu için itiraz edemiyormuş.

Hatta isteyen kişilere 15 lira karşılığı OGS veriliyor. Bunu sınırsız olduğunu zannedipte 15 liradan fazla geçiş yapanlar olursa, fazla geçişleri de kredi kartından ''müşteri istemese bile'' çekebiliyorlarmış.

Bunları öğrendikten sonra asla oto kiralamam, ağrısız başımı ağrıtmam dedim.

• ben 2 kere kiraladım memleketimde giresunda 90+90 lira fiorino ötekide fiat linea 80+80 tl gündelik paraları.birinde 30 bin tl senet birinde 35 bin tl senet imzaladım.hatta senedin birini almayı unuttum tanıdığa söyledim gitti aldı yırttı.hatta kazada yaptım arabayla sıkıntı çıkmadı.tabi insandan insana değişir bu durumlar.
  • hiç bi sıkıntı olmaz ama birdaha yapmayın

• Hocam bence git arabayı ver parasını falan da istemiyorum de senedi de al ehliyeti rehin bırak kafan şimdiden rahat olsun. 15 20 gün sonra gider ehliyeti alırsın zaten ceza gelmemiş olacağı için.

• onlar kendilerini emniyete almak açısından alınan tedbirler arada bazı çakalları işi abartıp tokatçılığa kadar götürüyor sen kibar dilli düzgün yaklaşırsan araçta hasar kaza bela olmazsa onlarında sana karşı tutumları olumlu olacaktır kanaatindeyim ama bu da sana ders olsun bir daha okumadan etmeden atma imzayı hiçbir evraka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes her rent a carı sahtekar falan diye adlandırılıyo tüm forumdakilere soruyorum alın 40 bin 50 bin tlye araç vereyim size 70 80 tl herneyse verin arabanız hiç tanımadığınız birinde 1 gece kalsın evraksız senetsiz ? boş boş yorumlarda bulunmayın. Tam sahtekarsa zaten kucağa oturmuşşsunuz onun dışında rent a car işi yapanların nelerle ne huzursuzluklarla uğraştığını bilseniz yada onların gözünden bi baksanız böyle konuşmazdınız. dediğim gibi karşınızdaki kişi nitelikli bir dolandırıcı değilse sen aracı sapasağlam getir ceza gelmesin kimse senin senetinle sepetinle uğraşmaz.
    saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

O adamlar cakalll o adamlar uc kagitci o herifler neyse burda yazarimda bende ayni durumu yasadim bos senet yerine direk sozlesme altina ufak kagit yapmislar onu senet olarak kullaniyolar senette kiralayani tutuyo hersey ayni laflar bak burda bu kadar dosya var kimse almiyo kaza yapmassan bisiy olmaz lan it kaza iste adi ustunde yapsana rent a car kaskonu ama yoook kiralamaya gelen adama seneti daya imzalattir haksizken bile tepesine bin adamlarin kiraladigi arabalar dahi perttt pert arabayi toplayip kiraliyolar kaza yapsanda zaten 0 araba parasi aliyo senden adam herturlu karda

Boş boş konuşma kardeşim 70 Liraya araba ver 350 TL trafik cezası gelsin elinde senet yok vs yok ne yapacaksın uğraş dur. 1 ikincisi alsın arabanla alem yapsın alkollu olsun gitsin kaza yapsın Değil rent a car kaskosu hiç bir sigorta bunu kapsamaz. Sen ver araban varsa sağa sola kardeşim ozaman kirala senetsiz vs. Madem bukadar kolay atıp tutuyosun. Bu devirde herkesi bir tutup insanlara iftira etmek adet olmuş. Madem rahatsın ver arabanı çevrendeki insanlara kiralamasınlar senette imzalamasınlar. Davulun sesi uzaktan miss gibi geliyo sana ama hayat hiç öyle değil.

• nerden buluyorsunuz bu firmaları gidin 50 tl fazla verin budgetten kiralayın.
    Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
  • Pris0nb P kullanıcısına yanıt
    lan sus birde cevap veriyor alemin akıllısı sizmisiniz lan kiraladığınız araba bile pert hem rent kaskosu yok hem pert araba verıyosun hem senet ımzalatıyosun oldu uyanıkmısınız siz o zaman adam akıllı araba verip rent a car kaskonu yapıcaksın yok öyle 3 kurus 5 köfte arabayı alıyosun 15 20 ye pert aracı 30 bın tl lık senet ımzalatıyosun eğer öyle korkun varsa yapmıyıcaksın bu işi aslanım
  • Ben de Ema Carrental ( oto kiralama) firmasının Bursa Nilüferdeki şubesinden( millet mah. taşındı sonra) araç kiraladım. Senet yerine 500 tl kredi kartından çekti. 10-15 günde ödeniyor diye söylemişti. Daha önceden de araç kiraladım biliyorum bunu. Fakat 3 aydan fazla oldu parayı geri vermiyorlar. Sürekli yalan dolan bahane. Merkezlerini aradım onlarda da aynı yalan dolan oyalama devam ediyor. Şimdi de biz 1996 yılından beri varız sen başka oto kiralama firması için bize iftira atıyorsun diyerek iftira atıyorlar. İnsanlar 500 lira için nelere tenezzül ediyorlar. Tabi kanunen ve allah huzurunda hesaplaşacağız. Bursa ema araç kiralama firmasından araç kiralarken 2 değil 200 defa düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.