Şimdi Ara

RENT A CAR BOS SENET ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun bakirkoy istanbul caddesinde bir oto kiralamadan hyundai accent blue aldim 2 gunluk. Taahutnamenin altina senet konuldugunu imza attiktan sonra farkettim. Adamlar cok guven verici konusuyorlardi benimde cahilligime geldi acikcasi. Aksam plakayi internette sorgulattim ve arac sabikali. Telefon kacakciligindan dolayi haberlere cikmis... Arabayi bugun mu gidip veriyim yoksa imza attim zaten en azindan param bosuna yanmasin mi ? Konuyu yanlis yere actiysam affola. Yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan sus birde cevap veriyor alemin akıllısı sizmisiniz lan kiraladığınız araba bile pert hem rent kaskosu yok hem pert araba verıyosun hem senet ımzalatıyosun oldu uyanıkmısınız siz o zaman adam akıllı araba verip rent a car kaskonu yapıcaksın yok öyle 3 kurus 5 köfte arabayı alıyosun 15 20 ye pert aracı 30 bın tl lık senet ımzalatıyosun eğer öyle korkun varsa yapmıyıcaksın bu işi aslanım
  • Sen bitmişin hacı. O seneti alamazsan üzerine bir bedel yazıp evine tebligat gönderecekler. Geçmiş olsun. Kurumsal firma haricinde sakat bu işler. Ha sorduğun şey kullansammı ? ... Kullan artık yapacak bişey yok.

• Korkutma o kadar adami yahu. Ama gercegi soylemek gerekirse olabilir oyle birsey. Olmayabilirde

• Adam bir dolap acti bir suru sozlesmelerin bulundugu klasorler vardi. Sec bak istedigine millet gelip almaya tenezzul bile etmiyor icin rahat olsun dedi oyle soyleyince attim bende cahillik iste. Bugun isimin ciktigini ve arabaya ihtiyacim olmadigini soyleyip vericem parasinida istemicem. Senedi almak icin ne desem adama ? 15 gun sonra gelip alirsin demisti trafik cezalari adrese gec geldigi icin. Bir cezada islemedim araba yatiyo kapinin onunde gezmedikte

• öyle bir şey olmaz merak etme bende bu işi yaptım zamanında için rahat olsun adamların arabasına zarar vermediğin sürece hiç bir sıkıntı çıkmaz yalnız senedi hemen vermezler 15 gün sonra verebilirler trafik cezelarına karşı vs vs bu süre 1 ayda olabilir
  • Imzaladigim sozlesmenin bir nushasini verdi bana. Ayrica oto satis sozlesmesi diye de bir kagit imzalatti. Eger aracla kaza yaparsam ve olursem ustlerine mesuliyet kalmamasi icinmis ama oyle bir madde bile yok kagitta. Icim icimi yiyor hic rahat degilim

• rahat olsana delikanlı öyle bir şey olmaz merak etme kaza yapmadığın sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROCKY53

rahat olsana delikanlı öyle bir şey olmaz merak etme kaza yapmadığın sürece

Herkes senin gibi dürüst mü raki ?

• İmzaladigim sozlesmenin arkasinda alici araci hasarsiz hatasiz kusursuz sekilde almistir yaziyo fakat bagajda darbe sag on camurlukta darbe ve sag arka tamponda ezilmeler mevcut adami aradigimda haberimiz var merak etme dedi. Bugun goturdugumde bana bunlar yoktu deyip para talep edebilir mi ? Ogrenci oldugumuzu ve maddiyat olarak iyi durumda olmadigimizi araci almadan once belirtmistik

• son kez söyliyorum eğer kaza yapmazsan motoru filan yakmazsam ne bilim arabaya bir şey olmadığı sürece bir şey olmaz.. sanki senetle bir şey alabiliyorsun adamdan adamın üstüne bir şey yoksa senet imzalasa nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pon32

İmzaladigim sozlesmenin arkasinda alici araci hasarsiz hatasiz kusursuz sekilde almistir yaziyo fakat bagajda darbe sag on camurlukta darbe ve sag arka tamponda ezilmeler mevcut adami aradigimda haberimiz var merak etme dedi. Bugun goturdugumde bana bunlar yoktu deyip para talep edebilir mi ? Ogrenci oldugumuzu ve maddiyat olarak iyi durumda olmadigimizi araci almadan once belirtmistik

Şu anda her şey adamın güvenilirliğine kalmış. Dediğini yaparsa kağıt üzerinde hiç bir hak iddia edemezsiniz.

• Benim bildiğim o senetle sadece aracın başına birşey gelirse senden hukuki olarak birşey talep edebiliyo. Tabi sözleşmeyi görmek lazım.

• Tesekkur ederim ROCKY53 cevaplarin icin bir nebzede olsa rahatlattin icimi. Baska dusunceleri olan tecrubesi olan arkadaslar da ilgilenirse cok sevinirim

• Keşke bunlar başına gelmeden evvel buradaki ilgili konuları okusaydın veya bir konu açıp sorsaydın...

O kadar korkmana gerek yok...Araca birşey olmadığı sürece sıkıntı olmaz...
    Ona bakarsan koca koca bankalar kredi kartı verirken bile 30 sayfa sözleşme imzalatıyor...Onda da neler var neler...
  • Savciyla gorusen bir arkadasim karakoldada ifade ver dedi bu konu hakkinda ne diyorsunuz ? Adamlari durup dururken dusman edinmeyide istemem acikcasi pek tekin insanlara benzemiyorlar

• çok çok seneti almak istersen hemen 200 300 tl para bırak cezalar için verirler seneti merak etme ama gerek yok
  • Adamin yaninda arayip dun ve bugune ait trafik cezalarini ogrenebilecegim bir numara var mi ? Hoparlore alsam adam kendi kulagiyla duysa ceza olmadigini ?

• böyle şeyler yapmana gerek cidden adamları huylandırma
  • Böyle çakallıklar yapacak olsalar bile -ki çok düşük bir ihtimal- sana yapmazlar. Öğrenci adamsın büyük ihtimal üzerine mal mülk hiç birşey yoktur. Olsa bile yokmuş gibi düşünürler. Kısacası tebligat dava mava uğraşmaya bile değmez seninle. Ders kitaplarını mı alacaklar senden? İçini ferah tut.

• Ustumde birsey yok evet ama icraya verdiklerinde kapiya gelirlerse evdekilerlede sikinti yasamis olurum. Su is bi cozulsunde bi daha tovbe rent a carcilarin onunden gecmem artik...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.