Şimdi Ara

Rent a car kaskosuz araç kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşlarla 1 günlük denize gitmek için araç kiraladık. Rent a car sahibine aracın bir sıkıntısı olup olmadığını sordum hic bir sorun yok dedi. Adama güvenip aracı kiraladık neyse gittik dönüş yapıyoruz araci teslim etmeye giderken çevirme oldu. Aracın muayeseni kaskosu sigortası yokmus arac trafikten menmiş. Trafik polisi aracı bağladı. Benimde ehliyete 184 tl ceza yazdı bana gelen cezayı rent a car mi yoksa ben mi ödemeliyim? Ne tür haklarım var bi bilgisi olan arkadaş açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sey basima geldi rent a car cezayı ben odeyecegim dedi. Durmadan baski yaptim 1 yil sonra odedi adam bence siz nakit alin parayi gidin kendiniz odeyin. Benim olay nazilli gibi kucuk bir yerde basima geldi buyuknbir yer olsaydi belki hic odemezdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde onun ödemesi gerekir ama kiralık aracı (!) bu kadar ihmal ile yola çıkaran bir kişi size yazılan cezayı ödemez.

• Eve tebligat gelecek diye 1 bucuk ay oyaladi adam. Diğer rent a carlardan bilgi aldim elimdeki ceza kagidindan baska birsey gelmiyo falan dediler. Sen sonuna kadar haklısın, mahkemeye versen verdigin arac kiralama parasini bile geri alırsın falan ama tam bilgiye sahip değilim.

• Öyle şerefsizlerden araba kiralıyosun. Sonra gelip burda ağlıyosun

Dikkat et arabamı bağlattın diye seni borçlu çıkartırlar
  • Boş senetlemi aldiniz araci ?

E devletten bak sana mi dusmus die oyleyse gosterirsin parasini istersin ben oderim hesabi

Her zaman araba kiralarken ruhsatta sigorta kagidina arac rent a car ismimi die bakar kiralariz dikkat edelim

• Agladigim yok bilgi alıyorum ilk defa arac kiraladim hic bi bilgim yoktu. Aracı çıkarttı gün içerisinde. E devletten baktım bana yazılmış. Trafik poliside ehliyete yazdım cezayi dedi. Şirket üzerine araba hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cezayi efendice odemeniz gerek. Rent a carlar boş insanlar. 180 tl için caninizdan sagliginizdan ederler.

• Keske biraz tatli dil dokup cezayi yazdirmasaydiniz.

• Beni dinlemedi bile trafik polisi

• cezanızı kendiniz ödeyin, araç kiralama parasından düşün..

senet falan imzaladıysanız da senedinizi geri isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 27 Ağustos 2016; 20:28:19 >
  • sen kendin düşmüşsün çıkmaza öde gitsin aldığğın akıl karın olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.