Şimdi Ara

'+ rep' ne demektir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
37.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, çoğu forumlardada görüyorum, mesela bir oyun paylaşımının altında '+rep' diyololar.Yada ''-bana şunu bulana +rep'' Bi keresindede benim 430binlik ikariam hesabım içinde ''-işte sana şu kadar rep veririm ver''gibisinden bişeyler söyleimşlerddi, bende yürünyün gidin lan demiştim.

hakketten anlamıyorum şu 'rep' i nedir? Para felan yerine geçer mi? Yada baş göğe ere mi? Ne bilim yada başka üyeler için dahamı çekici olunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 25 Eylül 2009; 1:05:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Rep" Anlamı ve Kullanımı

"Rep" veya "+rep", çevrimiçi oyunlarda ve topluluklarında kullanılan bir kısaltmadır. Çeşitli anlamlara gelebilir ve bağlama bağlı olarak yorumlanması gerekir.

"Rep"in Anlamları:

• İtibar: Bir oyuncunun veya topluluk üyesinin genel itibarını veya saygınlığını ifade eder.
    • Öneri: Bir oyuncunun veya hizmetin diğer oyunculara önerildiğini gösterir.
    • Olumlu Geri Bildirim: Bir oyuncunun diğer oyuncular tarafından iyi bir performans veya davranış sergilediği için takdir edildiğini belirtir.

Farklı Bağlamlarda "Rep":

• League of Legends ("LoL") Rep: Bir oyuncunun oyun içindeki davranışını yansıtır ve diğer oyuncular tarafından verilen geri bildirimle belirlenir.
    • Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) Rep: Bir oyuncunun takım arkadaşları veya rakipleri tarafından verilen itibar puanıdır.
    • Replemek: Birine "rep" vermek, yani onları övmek veya onaylamak anlamına gelir.

"+Rep"in Kullanımı:

"+Rep", birini övdüğünü veya onayladığını belirtmek için kullanılır. Oyunlarda, bir oyuncu iyi oynadığı veya yardımcı olduğu için diğer oyuncular tarafından ödüllendirilebilir. Diğer topluluklarda, bir kişi yararlı veya bilgilendirici bir katkı yaptığı için "+rep" alabilir.

Bunların yanı sıra, "rep" şu anlamlarda da kullanılabilir:

• Temsilci: Bir kişiyi veya kuruluşu temsil eden bir birey.
    • Tekrarlama: Bir eylemin veya ifadenin tekrarı.

Umarız bu metin, "rep"in anlamı ve kullanım alanları hakkında kapsamlı bir genel bakış sunmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Reputation ın kısaltılmış halidir. İşte güyya paylaşım yaptıkça rep kazanıyor itibarı artıyor
  • Sanal alemde egoların tatmin olmasıdır. Kendini sanalda üstün görmek için biçilmiş kaftandır. 987141+ repin olduğu zaman rütben vardır. Bir konu açtığın zaman itibar görürsün.
    Diye düşündükleri için repe önem veriyorlar...
  • Rep., Reputation' un kısaltılmış halidir. Bunn Türkçe Meali de İtibar,Ün,Şöhrettir.Gerisini anla işte
  • Radyasyon Emici Panel
  • ++++++++ repppppp verdim emeğe saygıı!!!

bir yorum yapmak bu kadar mı zor ?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Geçmiş Olsun Nedemek?
    15 yıl önce açıldı
    CSB ne demek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_i_y_a_h

Sanal alemde egoların tatmin olmasıdır. Kendini sanalda üstün görmek için biçilmiş kaftandır. 987141+ repin olduğu zaman rütben vardır. Bir konu açtığın zaman itibar görürsün.
    Diye düşündükleri için repe önem veriyorlar...

ohooo o zaman, Cem Yılmaz'ında deyişiyle ''koy *****ne rahvan gitsin!!!'' Gerçek hayatta itibar görmedikten sonra forumda görsen ne olcakki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.