Şimdi Ara

Replay dosyaları nerede ve o dosyaları nasıl izleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar sonra tekrar bir LOL sevdasına kapıldım. Ancak döndüğümde gördüm ki topluluk iyice bozulmuş. Bende bana küfür eden arkadaşlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Ancak replay dosyalarının nerede olduğunu ve hangi programla oyun dışında izlenir hale getirebileceğim konusunda fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.-

• Oyun içerisinden karşılaşma geçmişinden bir sonraki patche kadar yandaki indirme butonuna basıp indiriyorsun oyunları öyle izleyebiliyorsun fakat sohbet - chat ekranı gözüküyor mu hatırlamıyorum. Specmişsin gibi izleniyordu en son öyle hatırlıyorum.
  • Hocam oyun içinden değilde bir programla izleme şansım yok mu?
  • İndirdikten sonra öyle bir şey var mı bilmiyorum.

Yalnız aşağıya kopyaladığım şeyler var. Sohbet ekranına erişemiyorsunuz hiçbir şekilde. Eğer harici olarak oyun sırasında küfürlerin ekran görüntüsünü veya videosunu aldıysanız bu şekilde şikayetçi olabilirsiniz savcılık isterse Riot onlara bu detayları vermek zorunda fakat size vermezler ya da siz kayıt etmediyseniz tekrar replay sistemiyle erişemiyorsunuz böyle anladım.

Bilgilendirmek istedim.

https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/234965248-Oyun-Tekrar%C4%B1-ve-%C3%96nemli-Anlar-SSS-

OYUN TEKRARI'NA OYUN İÇİNDEKİ SOHBETLER DE DAHİL Mİ?
    Hayır, oyun tekrarları yalnızca oynanışa dair görüntüleri içeriyor.

OYUN OYNARKEN, OLUMSUZ DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN BİR OYUNCUYA DENK GELDİM. BU OYUNUN TEKRARINI KANIT OLARAK OYUNCU DESTEK EKİBİNE GÖNDEREBİLİR MİYİM?
    Hayır. Bildiğin gibi, olumsuz davranışlar sergileyen oyunculara denk geldiğinde, bu oyuncuları oyun sonunda raporlaman gerekiyor. Anında Bildirim Sistemi bu oyuncularla ilgili gereken işlemleri yapacaktır.

• Ekran görüntülerini almıştım Allah'tan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Ekran görüntülerini almıştım Allah'tan:)
    Yapabileceğiniz en iyi şey ekran görüntüleri ile suç duyurusunda bulunmak. Çünkü Riot sohbet loglarını ve görüntülerini hiçbir şekilde sizle ya da başkasıyla paylaşmaz. Savcılık - mahkeme isterse verirler ancak.
  • Anladım hocam. Teşekkür ederim yardımınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chat'e bakman imkansız ama eğer oyunu daha önceden indirdiysen belgelerde dosyan sonsuza kadar kalıyor onu bir şekilde açarak tekrar tekrar izleyebilirsin ama dediğim gibi chat gözükmüyor. (Birşekilde dedim çünkü yapılışı biraz karışık netten bakarsan bulabilirsin rahat bir şekilde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.