Şimdi Ara

Replika G-Shock Nerede Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce konuları açılmış fakat verilen linkler hep boş çıkıyor. Aliexpress tarzı yerlerde araştırdım ama s-shock diye saçma birşey var başka da bulamadım. uygun fiyatlı Casio G-shock replikasını online satan bi site veya aliexpress mağazası var mı bilen?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Replika G-Shock Saatleri: Nerede Bulabilirsin?

Orijinal G-Shock saatlerin yüksek fiyatları nedeniyle, birçok kişi daha uygun fiyatlı alternatifler arıyor. Bu alternatifler arasında replika G-Shock saatler de bulunuyor.

Replika G-Shock saatler, orijinal saatlerin görünümünü ve işlevlerini taklit eden saatlerdir. Ancak, orijinal saatlerle aynı kalitede malzemeler ve işçilik kullanılmazlar.

Çakma G-Shock saatler olarak da bilinen bu replika saatleri, çeşitli çevrimiçi mağazalarda ve platformlarda bulabilirsin. Birkaç popüler seçenek şunlardır:

• eBay
    • AliExpress
    • Amazon

Saatleri ararken "g shock replika", "casio g shock replika" veya "g-shock çakma" gibi anahtar kelimeleri kullanabilirsin.

Çakma G-Shock saatleri satın alırken, güvenilir satıcılardan alışveriş yapmanın ve ürün yorumlarını dikkatlice okumanın önemli olduğunu unutmamalısın. Ayrıca, replika saatlerin orijinal saatlerle aynı kalitede olmadığını ve daha az dayanıklı olabileceğini göz önünde bulundurmalısın.

Eğer bütçen varsa, orijinal bir G-Shock saat satın almayı düşünmeni öneririz. Orijinal saatler daha yüksek kaliteli malzemeler ve işçilik kullanır ve daha uzun ömürlüdür. Ancak, replika G-Shock saatler, orijinal saatlere daha uygun fiyatlı bir alternatif sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekjulianocu

Arkadaşlar daha önce konuları açılmış fakat verilen linkler hep boş çıkıyor. Aliexpress tarzı yerlerde araştırdım ama s-shock diye saçma birşey var başka da bulamadım. uygun fiyatlı Casio G-shock replikasını online satan bi site veya aliexpress mağazası var mı bilen?

G Shock zaten ucuz bir saat onun replikasi olmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudışındaki bütün konulara girip saçmalıyor musunuz yoksa benim konulara özel mi?

konudışında saçmalanacak yer vardır, ciddi şeylerin yeri farklıdır. iyi geceler.
  • quote:

konudışındaki bütün konulara girip saçmalıyor musunuz yoksa benim konulara özel mi?

konudışında saçmalanacak yer vardır, ciddi şeylerin yeri farklıdır. iyi geceler.

sana iyilik yapıp konunu hortluyoz siz kız milleti hepiniz aynısınız var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

quote:

Arkadaşlar daha önce konuları açılmış fakat verilen linkler hep boş çıkıyor. Aliexpress tarzı yerlerde araştırdım ama s-shock diye saçma birşey var başka da bulamadım. uygun fiyatlı Casio G-shock replikasını online satan bi site veya aliexpress mağazası var mı bilen?

ucuzmu
    http://www.hepsiburada.com/casio-g-shock-gwg-1000gb-1adr-kol-saati-p-SAGWG1000GB1ADR?magaza=F%C4%B1rsat%20Saati&wt_gl=cpc.nelk.saatgozluk.pla&gclid=CjwKEAjwxoG5BRCC7ezlzNmR8HUSJAAre36jFFJiM6NBmKXkMUhaCVNbXQSOsCQVEq37juGmVlHEHhoC1PHw_wcB

Basit elektronik saat sandınız herhalde.

Replika için internette kolay kolay bulamazsınız casionun eli armut toplamıyor. Hemen kapatılır o siteler.

• http://www.aliexpress.com/price/g-shock_price.html

sanda diye bişey var g shock çakması. Ama ne kadar sağlam bilemem
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    aliexpress'ten falan daha önce alanlar olmuş, ben bulamadım belki bilenler vardır diye sormuştum
  • https://www.youtube.com/watch?v=XBTd14Ol2ug

burada bir eleman video çekmiş konuyla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

quote:

ucuzmu
    http://www.hepsiburada.com/casio-g-shock-gwg-1000gb-1adr-kol-saati-p-SAGWG1000GB1ADR?magaza=F%C4%B1rsat%20Saati&wt_gl=cpc.nelk.saatgozluk.pla&gclid=CjwKEAjwxoG5BRCC7ezlzNmR8HUSJAAre36jFFJiM6NBmKXkMUhaCVNbXQSOsCQVEq37juGmVlHEHhoC1PHw_wcB

Basit elektronik saat sandınız herhalde.

Replika için internette kolay kolay bulamazsınız casionun eli armut toplamıyor. Hemen kapatılır o siteler.

Normalde 300tl den basliyo G Shock saatler burda ünlü bir marka dukkanini kapattigindan dolayi %50 indirimli veriyo Bu arada 2000tl kisiden kisiye degisir bana ucuz sana pahalı gelebilir

• mekjulianocu M kullanıcısına yanıt
    hocam adamlar arayınca çıkmayacak şekilde koyuyorlar. Mesela lacoste yazın bişey çıkmıyor ama timsah anlamına gelen crocodile yazın çıkıyor ürünler. Bide ürünü göz göre göre casio olduğunu göstermeyebilirler.
  • Orgeneral123 O kullanıcısına yanıt
    size ucuz geliyorsa arkadaşa hayrına bir tane hediye edinde sevinsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

size ucuz geliyorsa arkadaşa hayrına bir tane hediye edinde sevinsin.

%50 ucuza gonderiyim hemde kargo benden daha fazla iyilik yapamam ki

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    hocam gönderdiğiniz linkten üreticinin sayfasına, ordan da başka bi replica g-shock saate ulaştım, çok teşekkür ediyorum :)
  • mekjulianocu M kullanıcısına yanıt
    gördüğünüz gibi logoyu silmişler altada logo burada diye yazmışlar. Aliexpresste işler böyle
  • Merhaba. Aliexpress ten güncel link var mı ?
    Baktım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkowalski

Merhaba. Aliexpress ten güncel link var mı ?
    Baktım ama bulamadım.

Skmei marka var aliexpress'te. Baya kaliteli bir marka uzaktan bakan birinin anlaması imkansız, yakından incelemesi lazım.

Örnek;

http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Brand-SKMEI-Fashion-Watch-Men-S-Style-Waterproof-Sports-Military-Watches-Shock-Men-s/32618081196.html?spm=2114.01010208.3.13.HPrhUu&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10049_10017_10059_10058_10060_10061_10062_10064,searchweb201603_2&btsid=50cbb336-86b2-4d1b-800b-236fc8cdc7ca

Temsili fotoğrafta nasılsa gelen ürün de öyle. Mekanizması da bildiğimiz japon.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: mrkowalski

Merhaba. Aliexpress ten güncel link var mı ?
    Baktım ama bulamadım.

Skmei marka var aliexpress'te. Baya kaliteli bir marka uzaktan bakan birinin anlaması imkansız, yakından incelemesi lazım.

Örnek;

http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Brand-SKMEI-Fashion-Watch-Men-S-Style-Waterproof-Sports-Military-Watches-Shock-Men-s/32618081196.html?spm=2114.01010208.3.13.HPrhUu&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10049_10017_10059_10058_10060_10061_10062_10064,searchweb201603_2&btsid=50cbb336-86b2-4d1b-800b-236fc8cdc7ca

Temsili fotoğrafta nasılsa gelen ürün de öyle. Mekanizması da bildiğimiz japon.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Saat çok güzel görünüyor.
    Ama g-shock yazılı olursa daha iyi olur. Marka ben çakmayım diye bagırıyor sanki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.