Şimdi Ara

Replika Iphone 7 Aldım ve Sonuç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
31.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olduğu belli olmayan saçma salak telefona her yerde bas bas almayın denmesine rağmen niye aldınız ki? En azından ikinci el markalı düzgün telefon alsaydınız. Şimdi baktım güzel telefonlar var 500 tl altı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 14 Haziran 2017; 19:14:58 >
  • Root
  • Valla adamlar nasıl replika yapıyorlarsa orijinalinden daha iyi gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El bir g3 alsaydin keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poisoned Knife kullanıcısına yanıt
    Hacım sen Bitdefender yükle telefonu bir güzel tarat. Bak bakalım virüslerin anasını belliyor mu bellemiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 465 lirayı çöpe atsan daha iyiydi olum,git bi J2 al 2 sene idare eder niye böyle saçmalıklar yapıyorsunuz.

• ah be knk, her yerde bas bas bağırıyolar çakma almayın diye :(
  • sırf dışardan iphone 7 im var havası katmak için aldı

bırakın uğraşsın dursun rezil olsun her gün içi icini yesin

500 tl ye android alan herkes enayi zaten
  • Almadan önce hiç mi video izlemedin her videoda söylüyorlar almayın bunları hem paranızdan hem sağlığınızdan olursunuz diye.
  • Telefonun çekirdek yazılımına bulaşmış,formatlasan da gitmez.Sıfırdan yazılım atılması lazım.o kadar para vermişsin mecbur kullanacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

O parayı bana versen daha faydalı bir iş yapmış olurdun, kendim de 250 tl eklerdim annemin telefonunu yenilerdim. Kadın işkence çekiyo telefonu kullanırken, hem herkesde neden bir iphone alma merakı var anlamış değilim

Ya kimene senin annenden.
  • biraz daha para koyup uygun bi tel almak yerine neden replika alıyosun güzel kardeşim? o para için umutlanma bence.

• Kardeş fakirim demişsin ama ülkede dolandırıcılık tap seviye iken çakma telefona bile bile 465 tl verebiliyorsan bu ülkedeki sayılı zenginlerdensin demektir. Ben özel sektörde çalışıyorum çok şükür asgari ücretin üstünde maaş alıyorum ama mağazaya girip 19.90 a üstüme tişört alamıyorum. Asil fakir ben ve benim gibiler. Sen ve senin gibiler zengin.

• Arkadaş 150bin liralık arabaya biniyorum

800tl ye gm 5 plus aldım onu kullanıyorum

Çünkü işimi fazlasıyla görüyor

Bırakın şu özentiliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiç TAA'da mı izlemediniz? 500 tl'ye işinizi görecek çok fazla f/p ürünü vardı ve hepsi ne olduğu belirsiz replika telefonlardan çok daha iyi.
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Az ye de kendine tişört al
  • birbirey kullanıcısına yanıt
    Dediğin programı yükledim 3 tane tehdit buldu hepsini kaldırdım şuan iyi gibi gözüküyor bir kaç gün deneyeceğim gerçekten çok teşekkür ederim.
  • Keşke almasaydın çocuğun felan olmaz :(
  • teknik serviste çalışıyorum, android telefonlarının yediği virüslerden birini yemişsin. kendi kendine uygulama indirir silinmez, silindi görünür sistemde hala çalışır. adamlar haklı bu virüs kullanıcı kaynaklıdır. tarayıcıda gezerken bulaşıyor genelde, format atınca düzelmez, bilgisayardan kendı firmware'ü ile yazılım atılması gerekir. çözümü budur.
  • Kendi dusen aglamaz 465 liraya eski amiral gemisi ya da orta segment cihaz alabilecekken bir cop almissin.

Oneri olarak replika cihazlar icin forum var turkce adını unuttum oraya bakabilirsin olmazsa yeni rom bulup fotmatliycaksin o zaman temizlenicek ama risk almak istiyorsan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.