Şimdi Ara

Replika Iphone 7 Aldım ve Sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
31.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabahttp://www.dubai-avm.com/ sitesinden replika Iphone 7 aldım. Şimdi diyebilirsiniz replika telefon alınmaz falan ama fakir olduğumuz için ve şuan kullandığım telefon doğru düzgün çalışamadığı için 465 TL'ye almış bulundum. Telefon 2 günde geldi kapıda ödemeyle ödedim. Yaklaşık 10 gün civarı kullandım ve ondan sonra kendi kendine saçma sapan programlar yüklemeye başladı BatterySaver, Cleaner, Emoji Keyboard isminde uygulamalardı bunlar. Bu uygulamalar şarjı aşağı çekip kapatıyordu ve reklam çıkarıyordu. Durumdan çok rahatsız olup telefona format attım. Virüsler tam gitti diye sevinirken 5 dakika sonra aynı virüs tekrar kendi kendi yüklendi. Anladım ki bundan kaçış yokmuş. Aldığım yerin telefon numarasını aradım, olanları anlattım ve kalkıp bana siz virüs bulaştırmışsınızdır tarzı şeyler söyledi adama 10 dakika boyunca anlattım sıfırlayınca da virüs girdiğini anlatınca teknik servise yollayın fakat tekrar bulaşabilir tarzı şeyler söyledi. Param çöpe gitmiş gibi hissediyorum telefon şuan kullanılamıyor virüsten. Daha önce bütün virüs programları denedim onlar bir işe yaramadı virüsleri görüyolar fakat silemiyorlar. Sizce napmam lazım bu adamlar anladığım kadarıyla telefona format atıp geri yolluyacak ve format atılınca da bir şey değişmiyor. Bu virüsü daha önce yaşayan var mı nasıl kurtulabilirim yardım ederseniz çok memnun olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Replika iPhone 7: Bilmen Gerekenler

Replika iPhone 7 cihazları, orijinal iPhone 7 cihazlarına çok benzer şekilde üretilen replika telefonlardır. Tayland ve Vietnam gibi ülkelerde üretilmekte olup, orijinaline göre daha uygun fiyatlıdırlar. Ancak, replika iPhone'lar ile orijinalleri arasında bazı önemli farklar vardır.

Replika iPhone Ne Kadar Dayanır?

Replika iPhone'ların dayanıklılığı, üretim kalitesine bağlı olarak değişebilir. Bazı replikalar birkaç ay dayanabilirken, diğerleri birkaç yıl boyunca sorunsuz çalışabilir. Orijinal iPhone'lara kıyasla, replikaların daha düşük kaliteli malzemeler kullanması nedeniyle daha az dayanıklı olması muhtemeldir.

Replika iPhone Alınır mı?

Replika iPhone alıp almama kararı kişisel tercihlere bağlıdır. Uygun fiyatlı bir iPhone benzeri cihaz arıyorsanız, bir replika iPhone sizin için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, replika cihazların orijinallerine göre daha düşük kaliteli malzemelerden yapıldığını ve daha az özellik sunduğunu unutmamak önemlidir.

Tayland Malı Telefonlar Nasıl?

Tayland'da üretilen replika telefonlar genellikle Vietnam'da üretilen replika telefonlardan daha kaliteli olarak kabul edilir. Bunun nedeni, Tayland'ın daha sıkı kalite kontrol standartlarına sahip olmasıdır. Ancak, hem Tayland hem de Vietnam'da üretilen replika telefonların kalitesi üreticiden üreticiye değişebilir.

Vietnam Malı iPhone Alınır mı?

Vietnam'da üretilen replika iPhone'lar genellikle daha uygun fiyatlıdır, ancak kaliteleri Tayland'da üretilen replikalardan daha düşük olabilir. Vietnam'da üretilen replika bir iPhone almayı düşünüyorsanız, saygın bir satıcıdan aldığınızdan ve cihazın özelliklerini ve kalitesini dikkatlice araştırdığınızdan emin olun.

Genel olarak, replika iPhone'lar orijinal iPhone'lara uygun fiyatlı bir alternatif olabilir. Ancak, replika cihazların daha düşük kaliteli malzemelerden yapıldığını ve daha az özellik sunduğunu unutmamak önemlidir. Replika bir iPhone almadan önce, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi dikkatlice değerlendirin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İphone 7 replika yani icinde android yuklu.Bir tane cm romu yukluyorsunuz.Virus vs bulasmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğinizi yapabilirim fakat telefonu usb ile bilgisayara bağlayınca görmüyor onu nasıl halledeceğim.
  • Görünen köy kılavuz istemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes iphone almak zorundamı paran yoksa giriş seviyesi ucuz birşey al 500tl bulurdun hem sağlığından oluyor hemde parandan oluyorsun çakma telefon ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

İphone 7 replika yani icinde android yuklu.Bir tane cm romu yukluyorsunuz.Virus vs bulasmaz.

Kesin cm (yeni adıyla Lineage) de diyordur çakma iphone yapsınlar da biz de hemen yazılımımızı portlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poisoned Knife

Dediğinizi yapabilirim fakat telefonu usb ile bilgisayara bağlayınca görmüyor onu nasıl halledeceğim.

O kismi bilmiyorum hocam.500 tl ona vereceginize iPhone 5s 2. El alabilirdiniz.Mis gibi kullanirdiniz

• Haklısınız gerçekten keşke 2.el telefon alsaydım fakat işte bir sorun çıkmaz diye almış bulundum. Virüsler girmeden önce memnundum zaten telefonda fazla bir şey yapmıyorum whatsapp facebook girsin yetiyor.
  • Andorid var
  • O parayı tuvalete atıp sifonu çeksen daha az pişman olurdun. Aferin sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı taktıysanız hafıza kartını çıkarın

• quote:

Orijinalden alıntı: Poisoned Knife

Haklısınız gerçekten keşke 2.el telefon alsaydım fakat işte bir sorun çıkmaz diye almış bulundum. Virüsler girmeden önce memnundum zaten telefonda fazla bir şey yapmıyorum whatsapp facebook girsin yetiyor.

facebook girsin derken?

nasil oluyor o?

• kendi romunuzu yukleyin duzelir ama vendor id falan gerekliydi sanirim bir deneyin yine de

• ya kardeşim bin liraya temiz bi xiaomi mi5 alan adamın sırtı yere gelmez 7 ay filan oldu lg serilerlinden o kadar cekmiştim ki 3 günde bir garantiye gönderirdim xiaomi'yi çıkaranlardan allah razı olsun bu kadar f/p olur bi telefon. İphoneler ile kafa kafaya vurup deviriyorum telefon 7 ile bile kafa kafaya gidiyo.
  • Ayarlardan geliştirici ol

USB hata ayıklamasını aç o zaman görür pc telefonu

• O paraya ikinci el bir sürü telefon var htc m7 basit bir örnek neden çakma telefon alırsınız ki

• O parayı bana versen daha faydalı bir iş yapmış olurdun, kendim de 250 tl eklerdim annemin telefonunu yenilerdim. Kadın işkence çekiyo telefonu kullanırken, hem herkesde neden bir iphone alma merakı var anlamış değilim

• O elindeki telefondan hemen kurtul. Replika telefonlar çok fazla radyasyon yayar. Radyasyon diyorum belki de kanserin en büyük nedeni. Normal piyasa telefonun sar değeri AB standardına göre 2.00'ı geçmemek ZORUNDA. ABD'ye göre de 1.6. Ekindeki telefon ise 4-5+.

Daha fazla bilgi için Google'dan MUTLAKA araştır.

• Hem fakir hem salak caps i gibi sanki

• kafa kafaya vurup devirdiğin iphonelar replika olmasın sakın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.