Şimdi Ara

Replika Iphone 7 Aldım ve Sonuç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
31.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Liseden beri telefon almıyorum, lisede n73 almıştım sonra kaybedınce bır dha telefon almadım. Yıllardır iphone 3g kullanıyorum onuda teyzem verdı yenısını aldıgı ıcın. Paramda var her yıl telefon alıcam dıyorum bır turlu almıyorum, bu senede alıcam dıyorum bakalım.

Yanı demek ıstedıgım şu telefonun eskı dıye nıye utanıyorsunuz kı ? Her tarafı kırık, home tuşu bozuk iphone 3 g kullanıyorum hıc utanmıyorum. Mıllet gelıp laf atıyor hala çalışıyor mu bu telefonlar dıye, bende gulerek calısıyor işimi goruyor dıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Liseden beri telefon almıyorum, lisede n73 almıştım sonra kaybedınce bır dha telefon almadım. Yıllardır iphone 3g kullanıyorum onuda teyzem verdı yenısını aldıgı ıcın. Paramda var her yıl telefon alıcam dıyorum bır turlu almıyorum, bu senede alıcam dıyorum bakalım.

Yanı demek ıstedıgım şu telefonun eskı dıye nıye utanıyorsunuz kı ? Her tarafı kırık, home tuşu bozuk iphone 3 g kullanıyorum hıc utanmıyorum. Mıllet gelıp laf atıyor hala çalışıyor mu bu telefonlar dıye, bende gulerek calısıyor işimi goruyor dıyorum.

İphone 3g efsanedir. Durumu nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her tarafı kırık ve home tuşu bozuk. Geçen gün yere düştü ses açma kapama tuşları yerinden çıktı Sadece arama yapabılıyorum baska bır iş yapmıyor. Bu sene degişmeyı dusunuyorum yeter artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Haziran 2017; 16:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Her tarafı kırık ve home tuşu bozuk. Geçen gün yere düştü ses açma kapama tuşları yerinden çıktı Sadece arama yapabılıyorum baska bır iş yapmıyor. Bu sene degişmeyı dusunuyorum yeter artık.

Ben o telefonlar gta vice city vs oynayanı gördüm Ki bu telefonun o oyunu açması bile mucize. Bakma çok iyi telefon ben bir ara sırf zevkine almayı bile düşündüm

• Yok alma çöp gibi telefon :D Ilk cıktıgında devrım yapmıştı.
  • Poisoned Knife kullanıcısına yanıt
    500 Tl tertemiz 2. El sony z2 alırdın işini fazlasıyla görürdün...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten almışsın, 14 gün boyunca koşulsuz şartsız cayma hakkın var. Email ile bildir cayma hakkını kullandığını ve ürünü karşı ödemeli olarak onlara geri gönder. Eğer kargoyu almazlarsa kargo sana geri gelir. Ücretini öde, kargonun alınmadığına dair kargo görevlisinden tutanak iste. O tutanak ile ilçe tüketici hakem heyetine git. Dilekçe yaz maksimum 1 ay içerisinde paranı geri alırsın.

Eğer 14 gün geçmişse, direk ilçe tüketici hakem heyetine git. Ayrıca internet sayfalarında Apple adını kullandıklarından dolayı, Apple Türkiye'ye şikayet edeceğini söyle. Sen hakem heyeti kararı sonucunda yüzde yüz paranı geri alırsın. Bir de Apple dalarsa bunlara, olduğu gibi batarlar.

Yok ben onu bunu yapamam, uğraşamam 500 TL için diyorsan hocam, şu yediğin şey kürdan kalır kazığın yanında. Üzerine bir bardak su iç. Ben olsam beklemeden il.e tüketici hakem heyetine gider dilekçeyi yapıştırır sonra da adamları arayıp, hakem heyetine dilekçe gönderdiğimi ayrıca sitelerini de Apple, Samsung gibi firmalara şikayet ettiğimi söylerdim. Replica da satsalar, Apple veya Samsung adını kullanamazlar.

• Aynı virüs olayından bende muzdaribim

Dubai avmden s8edge aldım

Bikacgun sorunsuz çalıştı ama sonra kendiliğinden birşeyler yapmaya başladı

Googleden rom buldum attım ama yanlış rom bulmuşum telefon hiç açılmıyor

bugün dubaiavm servisine kargoladim bakalım umarım hallederler

Fikri olan varmı hallolurmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Aynı virüs olayından bende muzdaribim

Dubai avmden s8edge aldım

Bikacgun sorunsuz çalıştı ama sonra kendiliğinden birşeyler yapmaya başladı

Googleden rom buldum attım ama yanlış rom bulmuşum telefon hiç açılmıyor

bugün dubaiavm servisine kargoladim bakalım umarım hallederler

Fikri olan varmı hallolurmu acaba

Soğuk su iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya rahat sd 800 810lu 2. El Android alirdin yada 5 5s alabilirdin direk çöpe atmissin o telefonlari cinde 100tlye falan yapiyorlar gecmis olsun

Tüketici mahkemesine gidip para iadesi almaya calisabilirsin sanirim en mantiklisi bu adamlar battik ayagina dukkani kapatir gider yakinda baslat davayi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

O paraya rahat sd 800 810lu 2. El Android alirdin yada 5 5s alabilirdin direk çöpe atmissin o telefonlari cinde 100tlye falan yapiyorlar gecmis olsun

Tüketici mahkemesine gidip para iadesi almaya calisabilirsin sanirim en mantiklisi bu adamlar battik ayagina dukkani kapatir gider yakinda baslat davayi

15 günden fazla olduki 5-6 ay oluyor alali

• quote:

quote:

O paraya rahat sd 800 810lu 2. El Android alirdin yada 5 5s alabilirdin direk çöpe atmissin o telefonlari cinde 100tlye falan yapiyorlar gecmis olsun

Garantisi varsa faturasi varsa sansin var hala diye biliyorum appledan samsungtan 16 17. Ayda parasini alanlar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

quote:

Orijinalden alıntı: Poisoned Knife

Haklısınız gerçekten keşke 2.el telefon alsaydım fakat işte bir sorun çıkmaz diye almış bulundum. Virüsler girmeden önce memnundum zaten telefonda fazla bir şey yapmıyorum whatsapp facebook girsin yetiyor.

facebook girsin derken?

nasil oluyor o?

Takla attim

• Hocam temiz ikinci el 5s ler 600 tl ye bulursun.Telefon sağlamsa yıllarca kullanırsın en kötü powerbanl alırsın.Yani saçma çakma ürün almak 2. El istemiyorsan 500 tl ye güzel samsunglar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Garantisi varsa faturasi varsa sansin var hala diye biliyorum appledan samsungtan 16 17. Ayda parasini alanlar oldu

Hocam bu bildiğin normal bi ithalatçı telefon dükkanı, Apple Samsung filan kıyaslanamaz

Faturası filan var evet, kargoda baktım telefon ulaşmış muhtemelen yarın ellerine geçer bakalım yapabileceklermi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu bildiğin normal bi ithalatçı telefon dükkanı, Apple Samsung filan kıyaslanamaz

Faturası filan var evet, kargoda baktım telefon ulaşmış muhtemelen yarın ellerine geçer bakalım yapabileceklermi

Hocam bir avukat yok mu tanidik sor yav belli olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bir avukat yok mu tanidik sor yav belli olmaz

Dubaiavm nin şimdilik art niyetli olduğunu düşünmüyorum

Telefon yarın ellerinde olur bakalım ne diyecekler Ozaman karar verecem ne yapmam gerektiğine

Merak ettiğim konu hard brick olmuş telefonu yapabilirler mi cunki orjinal rom virüslü diye başka rom attım o da uymadı telefon açılmadı sarjida bitti

• Bugün Dubai AVM servisten aradılar telefonumun dış ekranında çatlak vardı onu da yapalım dediler

Yazılımı atacaklar ve çatlağı yapacaklar 15 gün ile 30 gün arası sürer çok yogunuz dediler

Ücret olarak da 100tl civarı tutacakmis

Sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 30 Mart 2018; 1:58:12 >
  • geçen gün bir çocukda gördüm şok oldum .. iphone xs max i vardı çocuğuda tanımam ayak üstü cafe sohbetinde tanışdık hayırlı olsun dedim sağol dedi .. şüphelendimde çünkü çocuğun tipi giyimi pekde ölye bana bir telefona 15 bin tl verebilicek bir tip uyandırmadı..

sohbet sırasında nezaketen bir bakabilirmiyim dedim tabii dedi.. ekranda bir şey var o belli 4k falan değil o derinlik renklerde canlılık yok dedim kesin çakma.. ilk store girdim beni istore bağladı ulan dedim çinlilere bak helal olsun çakmada devrim yaratmışlar istore un bile çakmasını yapmışlar clouda girdim giriyor facetime var sürümüne bakdım ios harbi harbi iphone ama bir tuhaf ekranı xs max deki o 4k ekran değil o çok belli neyse çocuğa dedim ne yalan söyliyim çakma sandım dedim..

çocuk bana bu iphone 6 dedi .. nasıl yani dedim ipone xs max almış çakma onun kasasını ve ekranını alıp elindeki iphone 6 ya uyarlamış o yüzden ekranı öyle bana tuhaf geldi .. ama dürüst delikanlı çocuk söyledi söylemeyede bilirdi bana telefon elimden düşdü ekranı kırdım yeni ekranda çok pahalı olduğu için çin malı yan sanayi ekran taktırdım gibi bir palavrada sıkabilirdi..

Neyse bir yaşıma daha girdim böylesinide görmüş olduk.. bakalım daha neler görücez..

• sırf özentilikten dışardakilere iphonem var demek için maliyeti 50 dolarlık ürünleri alıyorsunuz

emin olun son model iphonem var hiç bi işe yaramıyo hiç bi kızın dikkatini bile çekmiyo emin olun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.