Şimdi Ara

REPOT SUJECT HAKKINDA!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNU OYUNCAK SANIP HERKEZE KOYAN G1 CLAN BAKANLARININ YAS SINIRLARI KAC YA............. OLİMPİADA A_R_D DİE Bİ HERİF CLAN BASKANINA İSİM SÖYLEYİP HERKEZE KOYDURUYOR BUNU KOYDURMASI GEREKEN KOXP,DÜPE VSYAPAN VE KULLANAN KİŞİLER OLMASI LAZIM FAKAT ADAM TUM CLANINI KOYMUS YOLDA GORDÜGÜ HERKEZE DÜN GECEDEN BERİ KOYUYO.........

• ben bunu gm koxp,otoheal,dupe vs yapanları engellemek için koyuyo diye biliyom üstünde repot suject yazan kişiler kosp yada dupe gibi hileleri yaparlarsa gm in haberi oluyo ve yiyo

• sen biraz yanlıs biliyormusun bunu...... o yazıyı gm degil G1 clan baskanları koyabiliyor....... yani eger 10 yas altı bi G1 clan baskanına sahipse bi serverolimpiada oldugu gibi 10 kişiden 9unun basında bu yazı olur adam bunun daha ne oldugunu bile bilmio sorunca kral yada gm hediye vercek dio şimd igelde bu adama ..................... deme.
  • o yazıyı krallar koymuyomuydu
  • ya abicim 3. kez yazıorum hayır g1 kral baskanları koyabiliyor eger kral g1 bir clana sahipse bu yazıyı koyar yada normla sekildede koyar belki ama g1 clan baskanları koyuyor olimpada pocse die yanlıs yazmıs olabilirm g1 clana sahip bir bebe var gelene gecene bu yazıyı koyuyor dün geceden beri......

not:eger g1 clana sahip arkadaşlar varsa deneyebilirler
  • ya abicim 3. kez yazıorum hayır g1 clan baskanları koyabiliyor eger kral g1 bir clana sahipse bu yazıyı koyar yada normla sekildede koyar belki ama g1 clan baskanları koyuyor olimpada pocse die yanlıs yazmıs olabilirm g1 clana sahip bir bebe var gelene gecene bu yazıyı koyuyor dün geceden beri......

not:eger g1 clana sahip arkadaşlar varsa deneyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOMEONE İN THE DARK -- 6 Eylül 2006; 9:18:26 >
  • bendede vardı ilk zamanlar
    2 hafta içinde kalktı
    tek olumsuz yanı
    AGA O KAFANDAKİ YAZI NE
    pm lerine cevap vermen
  • lan czhechs nabıyon lan şimdi farkettim ismi
  • Bence Sacma biR duRum G1 cLan ba$kanLari iStedigi herKese koyuyor o yazIyI Oynayan oyuNcunun bi aNda oyUnda KI karIzmasI faLan bi$i kaLmIo:)
  • cok sacma bısey sonucta bı clan baskanı sıradan bı oyunca bızden hıcbı farkı yok

o kımkı bızı sıkayet edebılıyor
  • birara beramustada çok yayıldı ama temizlediler şimdi eskisi gibi herkezin kafasında yok bir ara gördüm millet g1 clan başkanlarına yalvarıyor banada koysana kafama o yazıyı o oyazıyı koyunca daha sağlam item düşme şansı varmış canavarlardan diye sayıklıyordu zavallılar kimsenin bişşiden çaktığı yok
  • ya siz belki bunu altında kalırsınız ama ben o yazıyla 2 hafta dolasamam o adamın NİCK: PoRSCHE midir nedir olimpiada oynuyor eger goren g1 clan baskanı gerekn cezayı alması için elimden geleni yapcam su serverlar bi acılsın.......... umarım yazıyı koydugu gibi götürmeyide ögrenmiştir.........

brothel_keeper tanıyamadım::?
  • ya siz ne sacmalıyonuz report subject 1 kısıye atıyom+5 md verdınız ve report subject ısenız +6 basıp o adama verıyonuz yanı tam anlatamadım ama
    yanı bırınden oduncaldıgınız bı ıtemı + bastıktan sonra otamatık olarak aldıgınız kısıye verıyonuz
    tam detaylı bılmıyom ama bole
  • ne demek istediğini tam olarak anlamadım biraz daha düzgün cümlelerle anlatırmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOMEONE İN THE DARK -- 6 Eylül 2006; 9:39:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: terminator15

ya siz ne sacmalıyonuz report subject 1 kısıye atıyom+5 md verdınız ve report subject ısenız +6 basıp o adama verıyonuz yanı tam anlatamadım ama
    yanı bırınden oduncaldıgınız bı ıtemı + bastıktan sonra otamatık olarak aldıgınız kısıye verıyonuz
    tam detaylı bılmıyom ama bole

muhahaa
    yok ya
    pazardan aldığım iteme basıcam
    sonra adama otomatik olarak gidecek

asıl saçmalayan sensin
    ben o yazıyla 2 hafta dolaştım
    ve öle bişide olmadı

• neye yarıo ki o yazı ? biri açıklasın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul Rider

neye yarıo ki o yazı ? biri açıklasın ya

şikayet edildiğin annamına gelir
  • REPOT SUJECT değil REPORT SUBJECT
    Biraz özenin yazılara topic açarken biraz dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.