Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! --- (bu başlık super )

Benim Türkçe kötü biraz ama ona rağmen iyi bir şey uydurduğuma sevindim. :)
  • aynen Elluin özellikle kuruxena ırkı vede havadaki kanlar filan yok yapmacık fışkırmış ama görünüşe göre pvp sistemi ii gbi
  • Yaratiklar ve kan efectleri cok ilginc 17 yasindan kucukler icin sakincali olabilir.

Sanki yukarda bir resimde paintten ekleme var gibime geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkrn -- 26 Şubat 2008; 9:42:09 >
  • bu closed beta kodunu nasıl allıcagım ? uyyeyım suan
  • Closed Beta Code yi enrden alcaz arkadaslar.!!
  • üye oldum ama downlaod edilmiyo download yeride açılmış
  • http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=24&posts=1&start=1
    burdan okursanız bugün 4pm onların saatine göre sanırsam fileplanet,29unda mmorpg.com ve mmosite.com dağıtacak haberiniz olsun..
  • 4pm saat kaç oluyor
  • Bloodymare, beta başlatmasının, Cuma 29 Şubat'ta resmen başlamak için programlandığını kapattı.
    Dini törene erişime garanti vermek: Bloodymare, senin, takip eden kaynaklardan müsait olacak olan kaydedilen hesap için kapalı bir beta erişim kodunu elde etmeye ihtiyaç duyacak olduğun betayı kapattı.
    Salı 26 Şubat'ta başlamak, Fileplanet, dini tören için kapalı beta kodlarının sınırlı bir niceliğine sahip olacak, müsait sadece, Fileplanet, kullanıcıları kaydettiği için.
    Cuma 29 Şubat'ta, MMORPG. Com, betanın, müsait kodladığını kapatmış olacak.
    Ve hem de Cuma günü 29 Şubat'ta, MMOSITE. Com hem de, kapalı betanın sınırlı bir niceliğinin, müsait kodladığına sahip olacak.
    Özel bir terfi olarak, Fileplanet tarafından erken kayıtlar, kullanıcıları kaydesahttiği için, o hesaplar, yapacak, dini törene erişime ip ol, diğer Salıkullanıcılardan 3 gün önce, 4pm PST'de 26 Şubat'ta başlamak.
    Websitede kaydeden onlar için, ama bizim, kapalı betada katılmak için başka bir şansı teklif ediyor olacak olduğumuz o hesap için kapalı bir beta erişim kodunu elde edeme. Boşluğun, bizim rasgele şekilde, kaydedilen havuzundan seçecek olduğumuza izin verdiği gibi, ama oyun-erişilebilir değil, onların, beta döneminin, ilerlediği gibi kapalı betaya eriştiği hesaplar ve bağış.
    Kapalı beta dönemi, Salı'dan 26 Şubat'ta koşmak için programlanır, Çarşamba'ya kadar 26 Mart'ta 4pm PST'de, hem meydanlar için kayıt sayfasının ve Website'nin, Pazartesi günü 25 Şubat'ta müsait yapılacak olduğu 10am PST.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu mmosite,fileplanet,onrpg.... nereye koyucak bu codeları biz nasıl alıcagız???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 26 Şubat 2008; 13:19:31 >

• BEnce bugun beklemeyin(umitlenmeyin) cunku fileplanete paralı uye olanlara bugun oncelik tanınıcak(oyle soyleniyor forumlarda) 29 unda ise mmosite ve mmorpg siteleri limitli olarak dagıtacaklar.Ama siz yinede verilen saatlerde arastırın girin siteye bakın. Holic tede zamanında ole yapmıslardı fileplanet sorunundan dolayı kimse 1 gun boyunca oynayamadı ve oteki gun herkese acılmıstı...

Dipçik: Suanda uye olmak acık uye olup keyler dagıtılana kadar bekleyebilirsiniz.Uyelik isterkende CB code istiyor fakat doldurmadan gecip uyeligi olusturabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 26 Şubat 2008; 13:35:02 >
  • Küçük bir ayrıntı, Cb keylerini MMOSITE aracılığıyla almak isteyenlerin bu sitenin forumlarına belirli miktarda mesaj bırakmış ve postalanan konulara yine belirli sayıda cevap vermiş olması gerekli bu kriterleri karşılamadığınız takdir doğal olarak beta key alamıyorsunuz. Dekaron, Cb için bu geçerliydi. RB içinde geçerli olması ihtimal çerçevesinde.

File Planet, CB keyler ise büyük ihtimalle sadece FP subscriberlarına dağıtılıcak ama keyler sınırlı olduğu için her subscriber'ında alma ihtimali yok. Requiem forumlarında herkesin beklentisi FP'den dağıtılcak key'lerin herkese açık olması yönünde ama yöneticiler öyle olmayacağı konusunda net olmamakla birlikte bir açıklama yaptılar.

Bu arada oyun US international yani oynanacak sunucular ABD'de bulunmakta. Avrupa sunucuları konusunda ise henüz kesin bir gelişme yok.

Güney Pasifik zaman dilimine göre FP CB keyler saat 4:00pm (16:00 PST) Türkiye saati ile , 02:00 EET (27 Şubat 2008 Çarşamba günü)' da başlayacak.

:) Bol şanslar.

Detayları postalamaya devam edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 26 Şubat 2008; 14:48:56 >

• napalım şansımıza artık

waiting for requiem
  • Suanda online olup bu yazıyı okuyabilenler sanslı olucak

CB key alımı acıldı ve FP nin paralı uyelerine degil butun uyelerine veriliyor.Asagıda linkten alabilirsiniz uyeliginizle ve kayıt olurken yada onceden kayıt olduysanız account ayarlarından gereken yere girebilirsiniz.BElki sanslıysanız yarınada ogle saatlerinde yada 29unda verilicek keylerden alabilirsiniz.Bol sans...

http://www.fileplanet.com/promotions/mmoclub/requiem.aspx

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Suanda online olup bu yazıyı okuyabilenler sanslı olucak

CB key alımı acıldı ve FP nin paralı uyelerine degil butun uyelerine veriliyor.Asagıda linkten alabilirsiniz uyeliginizle ve kayıt olurken yada onceden kayıt olduysanız account ayarlarından gereken yere girebilirsiniz.BElki sanslıysanız yarınada ogle saatlerinde yada 29unda verilicek keylerden alabilirsiniz.Bol sans...

http://www.fileplanet.com/promotions/mmoclub/requiem.aspx

Ben bunu okurken bir yandanda client i cekiyordum ve cb hesabım aktif olmuştu :) Hatta bunun download'ına başlarken Dekaron client'imin download'ı da tamamlanmıştı deymeyin keyifime :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 27 Şubat 2008; 2:42:57 >

• Ben kayıt oldum kodu girdim sitede... Game Access: Yes Yazıyor...
    Oyunu download ediyorum şimdi..

Şu fileplanet rapid'dende beter 33Dakika geri sayımı var...

Edit: Feci yawaş iniyor 20KB ile 65KB arası 2GBlik oyun zaten seneye anca iner...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 27 Şubat 2008; 6:38:43 >
  • aldım keyi ben şimdi oyunu indirecem
  • İlk izlenimim; Oyun kontrolleri şuana kadar gördüğüm free oyunlar içerisinde en iyisi yürürken zıplarken kaçarken bile vurabiliyorsunuz. Grafik motoruda harika...
    Oyunun arayüzü harika ortamı felaket :D

Oyun yeni olduğundan daha başlar başlamaz 10 dk oynadım daha.. buglara rastladım. zamanla düzelir...

Uzun süre adından konuşulacak bir oyun. Umarım paralı olmaz...
  • Revue oyuna girdim oynadım demişsin oyun ayın 29 unda açılmıyomuydu ?ben clienti indiriyorum şuan keyimi aldım.hemen girebilirmiyim oyuna?
  • Client %75'te requiem forumlarında patlama oldu ben oaradan geliyorum. Bulduğunuz hataları belirtirseniz cb aşamasında oyunun gelişimine katkıda bulunmuş oluruz :)

:D

Biri beni dondursun client gelene kadar :D Dayanamayacağım :D
  • 2 gb mı?4 gb limitimiz var zaten:)acc, code var ama çok boyutu ve zaten ekran kartım yetmiyor ama 2-3 güne ekran kartı alacam o sorun değilde işte çok büyük boyutu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.