Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 27 Şubat 2008; 12:52:51 >
  • keyi neyde kullancaz.!??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 27 Şubat 2008; 13:06:54 >
  • Henuz baslamamıslar icn alternatif link

http://www.techpowerup.com/downloads/980/Requiem:_Bloodymare_Closed_Beta_Client.html

Durumu ne bilmiyorum ama fake olucagını zannetmiyorum ben indiriyorum.Kotasızlar hızlı olanlar denesin fileplanet gece 20-35 arası degisiyordu bugun devam ettigimde 100leri gordum ama kendi kapatıp actıgında dusmustu yine bende alternatiften indiriyorum o yuzden yaman sen denersin hızlı hızlı bilgileri verirsin ben koydum ve dısarı gidiyorum.Artık ne olur bilmiyorum...

Not: yukarda birisi vermis uzun yazmaktan gec kalıp gormemisim ama silmiyorum elbet kacıran oluyor acıklamada yapmıs bulundum fake olabilir diye yinede ben indiriyorum FP de beklemekten iidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 27 Şubat 2008; 12:58:59 >

• bazi sorularim olcak

1-)oyun kac mb?
    2-)oyun ne zaman acilcak?
    3-)oyun ab demi cb demi?
    4-)oyuna sinirli kullanicimi girio
    5-)uye olmak icin key almak lazimmi alcaksaz nerden alcaz

ewt sureniz 40 dk sure basladi iyi sanslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

bazi sorularim olcak

1-)oyun kac mb?
    2-)oyun ne zaman acilcak?
    3-)oyun ab demi cb demi?
    4-)oyuna sinirli kullanicimi girio
    5-)uye olmak icin key almak lazimmi alcaksaz nerden alcaz

ewt sureniz 40 dk sure basladi iyi sanslar

1.sayfadakinleri okusan anlcıan bütü ncevapları var 1kere oku bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wDarK_LorDw

keyi neyde kullancaz.!??

www.playrequiem.com a üye isen "manage account" bölümünde beta key'iniz varsa buraya tıklayın diyen bir metin olacak "click here if you have a beta key" di sanırım. Oraya gireceksin :)

Not: Oyunun CB aşamasında olduğunudan hali ile oyunda bir çok problem ve aksaklık olacaktır sunucuların ABD'de bulunması nedeniyle yoğun lag da olabilir. Eğer oyunda göçme vs. sorun yaşarsanız direct x dosyalarınızı sorununuzla birlikte playrequiem forumlarındaki "technical support" bölümüne gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 27 Şubat 2008; 13:26:36 >

• herkez bise verio bende keyi alabileceginiz linki vereyim bari :

link:Tıkla ve key al

tesekkure gerek yoq
  • saol kardeş

oyun iniyor şuan %12
  • Arkadaşalar clint kaç mb veya gb?Ona göre indircem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 27 Şubat 2008; 14:53:48 >
  • OYUN 2GB exesi

keyimi aldım oyunumu indiriyorum sıra class larda...

kolay gelsin arkadaslar oyunda gorusuruk.. (nickimi acınca solucem)
  • Arkadaşlar Nvidia 5200 Geforce , 512 Mb Pentium 4 3.0 GHz Sistemim VAr Oyunu Açarmı ?
  • Bende bu gece downloada baslarım :)
  • arkadaş ben oyuna girdim.cb si şuan açık fakat ben pek sevmedim oyunu bi yaratığa tıklıyosun ona vurmaya gidicek yaratık haraket ederse oto gitmiyo w,a,s,d tuşları ile hareket ediyor.bence en kötü özlelliği yaratıkla ters yönde ise vurmuyor arkasına dönmüyor.nese belki sizin hoşunuza gider ama ben pek sevmedim. ve arkadaş demiş ekrankartım şu ramim şu benim pc p4 2,66 1 gbram Nvidia fx 5500 benim pc şehirlere gittiğimde kasıyor en düşük özelliklerde.
  • Benim sistemde hiç kasmıyor.Full grafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 27 Şubat 2008; 17:49:00 >
  • 29 unda açılmayacakmıydı?
  • Oyun için screenshotlar aldım :) Sizinle paylaşayım dedim oyunun grafik özelliklerinin hepsini şu an için kullanamıyoruz özellikle bloom glow ve depth of field gibi bunlar büyük ihtimalle oyunun full versiyonunda yer alacak özellikler şu hali ile bile artistik ve teknik açıdan grafikleri ve bu grafiklerin getirmiş olduğu amosfer çok iyi. Onun dışında başlarda inventory yönetimi biraz garip geldi çoğu fonksiyon oarada burada gizlenmiş arayüz çok açık değil bu konuda. wasd qe ve mouse ile point n click destegi var yaratıkları keserken dne cok dibinden nede çok uzağında kalmanız gerekiyor Arayüzde metinlerde birkaç soruna rasladım üst üste binme gibi bir durumları söz konusu ama xp 64 bit sistemimde şu ana dek çok iyi çalıştı. Karanlık gökyüzü altında karda mob kesmek bir başka oluyor. :) Open Beta'da tüm sorunların giderilmesi ve daha kullanışlı bir arayüz sunulmasını diliyorum :)

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

@Tregedor
    Mouse ayarlarından Target Lock'ı on yapıp bir daha oynayabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 27 Şubat 2008; 18:02:00 >

• şu resimleri simage biçiminde koysanız
    bu şekilde hem zor açılıyor hemde reklam link i insanın canını sıkıyor
  • Beyler ben sabahtan beri indiriyorum fileplanet... ve sabahtan beri sadece %40 ı doldu Burdaki Linkleri daha yeni gördüm. Afedersiniz aynı bir MAL gibi haalada indirmek zorundayım çünkü kota sınırlı ki zaten sınırı geçmiş. Neyse bu benim sorunum Benim Bilgisayarın Özellikleri 512 mb ram p2 3.00 ghz radeon 9550x sizce donukluk yaşanırmı yada hayati olarak düşünürsek oyunu kaldırırmı ? / bu soruma cevap verin lütfen çünkü sabahtan beri yaptığım kafasızlığa yanıyorum bu emeğe bide oyun çalışmassa eminim deliririm arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlord -- 27 Şubat 2008; 18:16:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlord

Beyler ben sabahtan beri indiriyorum fileplanet... ve sabahtan beri sadece %40 ı doldu Burdaki Linkleri daha yeni gördüm. Afedersiniz aynı bir MAL gibi haalada indirmek zorundayım çünkü kota sınırlı ki zaten sınırı geçmiş. Neyse bu benim sorunum Benim Bilgisayarın Özellikleri 512 mb ram p2 3.00 ghz radeon 9550x sizce donukluk yaşanırmı yada hayati olarak düşünürsek oyunu kaldırırmı ? / bu soruma cevap verin lütfen çünkü sabahtan beri yaptığım kafasızlığa yanıyorum bu emeğe bide oyun çalışmassa eminim deliririm arkadaşlar.

Ben dün gece 3'te başladım download'a sabaha karşı 87kb/s yi gördü ve öğleden hemen önce bitti download fakat gel görki birde patch ile uğraştım. Sisteminde oyun büyük ihtimalle çalışacaktır ama ne kadar verimli çalışacaktır orasını bilemiyorum.

Benim sistemim amd 3500+ 1 Gb Corsair + Sapphire Ati 1950Pro 256Mb. 1280x800 tüm özellikler (beta da aktif olmayanlar haric) sonda rahat çok rahat oynadım weather effects canına okuyor gerçi performansın :) ama olacak okadar :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.