Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wDarK_LorDw

http://www.techpowerup.com/downloads/980j/Requiem_Beta_Setup.exe

KİMSE SAKIN BURDAN İNDİRMESİN EXE BOZUK SAKIN İNDİRMEYİN

Arkadaşım diğer arkadaşları yanlış yönlerdirme bende ordan indirdim.Tam 6 saat sürdü flashget le.Çok güzelde oynuyorum hiç bir hata almadım şu ana kadar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

server 2 saatlik bakımda !

buda devildev arkadaşımıza kapak olsun
    bu mesaj yazılalı değil 3 gün 3 dakika bile olmadı

bu arada yeni acc alacaktım beta key aldım
    ihtiyacı olan varsa kullansın

FPC7R2SpEDah6JJcGK

ben bu lafdan sonra senin gibi terbiyesiz ve aile egitimi gormemis biriyle muhattab olamam
  • olm kardeşim
    çok lazım bir insan değilsin benim gözümde
    otur oyununu oyna
  • Şu an oyun bakımdamı error veriyorda üyeliği girdikten sonra ??
  • Bakım 1 saat daha uzamış arkadaşlar hayırlı olsun
  • Evet bakımda 2 ssaatlikti 1 saat daha uzattılar 11 gibi acılır bi sorun daha cıkmassa bizim gece 11 onların ogle 1 ona gore ayarlayın tekrar tekrar sormayın...
  • evet arkadaslar hersey bitti ve her ırkın ayrı bır sehrimi var yoksa hepsi aynımı? sizler hangi karakterleri sectiniz bide axeci olan char hangisi
  • Biz demosty ile L.... ile başlayan serverdeyiz sıralamada en altta..
  • girdim ben oyuna
    en azından karakter ekranına
    haber edeyim dedim
  • Evet bende oyundayım L ile başlayan serverde ismim DEMosTy
  • ırk isimleri çok ilginç ama
    bende en üstteki sunucuda k ile başlayan ırk tan bir karakter seçtim

ayrıca hack ile ilgili bir hata verip duruyordu devamlı
    tekrar yüklüyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 27 Şubat 2008; 23:09:58 >
  • off ya hata neyde güvenlik duvarını fln da kapadım anti virüs üde kapadım yine aynı hata
  • evet indirmeye basladım ve yatıyorum :) iyi oyunlar iyi geceler..
  • Dalga geçiyolar galiba bunlar 10 dk sonra yine bakım varmış uyarı geçtiler
  • NE bekliyorsun? CB de oldugunu unutma bisey buldularmı oyunu etkiliyecek hemen duzeltiyolar iste daha 1 ay cekiceksin bunu en uzun onceden belirtilen CB suresi bu ve bu surede aralarda tabikide ufak bakımlar patchler gelicek biraz stabil oldugunda girersin sende elinde alternatiflerin varsa olur biter.Kızmaya gerek yok yani dogal olay bunlar oyun dunyasında...Ben(bir cok kiside dahil) Aoc betada sadece 3 saatlik pvp stress testte son dakika koyulan bi patch ve patch serverının yogunlugundan dolayı 3 saatin bitmesine 5 dk kala girip 1 saat uzatmadan yararlanıp sadece 5 dk oynuyup actıgım charın anca skillerine bakmakla yetindim...
  • iyi de oyun acildimi ki??
  • Birisine laf solerken once bi dayanagın olsun kendin bisey bilmeden millete laf atıyorsun.3 gundur sen nerelerdeydin asıl? yaman sormazmı sana simdi?Biraz arastır arastırmıyorsan gecen postları oku oyun 26 sında keyler dagıtıldıgında fp userlara acıldı(onceden paralı kullanıcılardı ama bikac oyundada bole oldu ve herkese acılmıs oldu) 29 unda diger sitelerde key dagıtıp diger kisilere acılcak tabi cogu kisi almıs oldu bu dagıtımla ve oyunda.Sen biraz uyan ondan sonra oku bastan.Adama bisey solediginde solemedim sana bisey ama boylece kendi kuyuna dustun kolay gelsin...
  • hunterx

Haklısın bi anlık hiddetle yazdım oyunun cb olduğunu unuttum birde senin olayı görünce keşke hiç yazmasaydım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

hunterx

Haklısın bi anlık hiddetle yazdım oyunun cb olduğunu unuttum birde senin olayı görünce keşke hiç yazmasaydım dedim

Onemli degil Ama nerde gordun ben gormedim ve oyun hala acıkKapanma olmadı guzel bole yerin altında gibi bi ana sehir var baya hos ama bendeki ekran kartı duzgun olmadıgından (buradan referans olarak 5200 unde oynatabilir oldugunu tescil edelim.Sormasın millet sunda calısırmı bunda calısırmı diye) kastıra kastır pek etrafa bakmadan oynuyorum

• formt attım bilgisayara
    gıcır gıcır oldu hdd
    oyunun patchlerini çekiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.