Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hos geldin bekliyorum 30 dk bbiraz gecti ama olsun yinede hızlı attınBAk bide yukardaki adam sana laf atarken kendi farkında degil daha neyin ne oldugunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 28 Şubat 2008; 0:40:40 >
  • Oyunun içindeyken uyarı geçti 10 dk sonra hızlı bakım yapılcak diye sinirden kapattım bende direk neyse ben yatıyorum hepinize iyi geceler
  • L ile baslıan serverdayım nick: Monarch accayip kasıyor sorun benım pc de olsa gerek
  • walla ben 2 ci serverdayım h ile başlayan oyun bence çok güzel 6 lvl oldum 10 a uraşıcam skiller geliyor
  • lvl10 a kadar oynadım
    şimdide soul hunter yaptım summoner ve wiz karışımı
    2. job da ya summoner oluyor yada wizard
  • Kasmasi cok kolayda. Hackshield hatasi verio.
  • GUZEL Mİ OYUN?
  • wow dan sonra en beğendiğim oyun, closed beta aşamasında henüz, ilerde baya bi güzel bir oyun olur bence
  • Arkadaşlar Lintra'da olup xfire kullananlar varsa pm atsınlar :D 2.kez öldüm bugun kıl oldum npc yardıma yoldaslarini caigiriyor tek kapisamiyon :D Bir an önce 10 lvl olup alacam su 1. job u :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Kasmasi cok kolayda. Hackshield hatasi verio.

bendede aynı hatayı verdi
    acımadan bastım formatı ama antivirüs log ları ile alakalı bir durum sanırım
    antivirüsü sildim genede aynı hatayı verdi bastım formatı bende
    kasması oldukça zevkli kontroller biraz zor gelecektiğr başta ama bir süre sonra alışıyorsunuz sorun olmuyor
  • fileplanet den oyunu bir daha indiriyorum sizce çalışırmı exe hatası veriodu olmuyodu
    acaba indirirken bişeymi oldu doslaylar fln mı gelmedi

burdan indirmiştimhttp://www.techpowerup.com/downloads/980j/Requiem_Beta_Setup.exe ve çalışmıyor hala
    %74 olunca kalıyordu
     Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

bunla iligili bi bilgisi olan varmı napıcam da çalışıcak bozuk olabiliermi dosya

şuan fileplanet den nidiriyorum %1

• Korktuğum başıma geldi daha mmorpg'den anlamayan kişilerin DH'de bu konunun açılmasıyla oyuna doluşması ve devamında gene bir ingilizce bilgisi bile olmayan kişilerin benim LvL 'ım xx sen kimsin tavrında insanları aşşalamaya çalışmalara bu forumdaki en sinirlendirici olaylardan biri

inş oyun karmaşık gelirde bırakır çoluk çocuk yoksa bu muhteşem oyunu onların yüzünden bırakmaya hiç niyetim yok

• PC kaldırmadı :P
  • 1. job change görevi hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Korktuğum başıma geldi daha mmorpg'den anlamayan kişilerin DH'de bu konunun açılmasıyla oyuna doluşması ve devamında gene bir ingilizce bilgisi bile olmayan kişilerin benim LvL 'ım xx sen kimsin tavrında insanları aşşalamaya çalışmalara bu forumdaki en sinirlendirici olaylardan biri

inş oyun karmaşık gelirde bırakır çoluk çocuk yoksa bu muhteşem oyunu onların yüzünden bırakmaya hiç niyetim yok

Sen bana p.m at :) Sıkma canını boş yere.

Ayrıca o kedini bilmezlik sadece bize has bir özellikte değil nice dangoz abd li ve avrupalıda var oyunda adamlar 18 yaş sınırı var oyunda istediğimizi söyleriz istediğimiz tarzda konuşuruz gibisinden laflar ediyorlar gel görki benimde bunların zeka yaşının 18 üzerinde olup olmadığına şüphelerim var. O yüzden fazla durma üzerinde iyi insanlarada denk geleceksin muhtelemen oyunda. Adam gibi quest yapıp kasmak istersen at bana p.m xfire'dan görüselim uygun olduğum zamanlar -iş güç olmadığında sonucunda çalışan bir insanım bende- beraber kasarız ;)

Onun dışında eğlenmene bak.

Sağlıcakla.

@wDarK_LorDw: Oyunu bir daha kurup update etmeye dene istersen. Update'i de gece indirmeyi dene yada dns'lerinle bir oyna bende de aynısnı yapmıştı ilk kurulumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 28 Şubat 2008; 15:45:42 >

• ya arkaslar oyun su anda online mi ya bi tam soleyin kafam karisti
  • İĞRENÇ BİŞEYE benzio yani güzel 3 gün sonra kota sıfırlanınca geliyorum
  • ya soleyin artik arkadaslar ya download %70 oldu ama hala acik mi degil mi bilmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Korktuğum başıma geldi daha mmorpg'den anlamayan kişilerin DH'de bu konunun açılmasıyla oyuna doluşması ve devamında gene bir ingilizce bilgisi bile olmayan kişilerin benim LvL 'ım xx sen kimsin tavrında insanları aşşalamaya çalışmalara bu forumdaki en sinirlendirici olaylardan biri

sen hiç mrk etme kardesim, biz o cocukları banlatmayı iyi biliriz

clienti cekicam patchlar kac MB bilen var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

sen hiç mrk etme kardesim, biz o cocukları banlatmayı iyi biliriz

clienti cekicam patchlar kac MB bilen var mı?

2048 Mb client patch ise 30-35Mb civarı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.