Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gercekdende super oyun
  • Zamandan eminmisiniz ?? saat

22:04

Buldum...

This is to notify everyone that the maintenance is going to be extended to 12:30 PM PST.

If this time needs to be adjusted any further, then we will post here and keep you all updated.

Thank you

Daha çok bekleriz bu gidişle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 28 Şubat 2008; 22:07:15 >
  • Server acık...DAha fazla bisey yazmaya gerek yok heralde
  • 7 lwl oldum o mavi adamlardanim
  • XP'de oyun oynadıktan belli bir süre sonra mavi ekran gelip restart, atıyordu.. Sırf bu oyun için Vista kurdum Vistada da ise açılışta oyun donup kalıyordu, baktım sitesine(Forum) SP1 yüklü ise silin yazıyordu sildim düzeldi.. Fakat yine Vistadada oyun arada bir restart atar oldu, bu problemi yaşıyan çok kişi var eğer bir çözüm bulan olursa bilgilendirirseniz sevinirim...
  • valla bende ole bisi olmuo belki pc ozelliklerin tam yetmiyodur o zaman restart adar
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

valla bende ole bisi olmuo belki pc ozelliklerin tam yetmiyodur o zaman restart adar

Bende öyle düşündüm fakat 1280x1024'de dahi rahat oynuyorum 5dk kadar.. sonra mavi ekran geliyor 3saniye durup restart atıyor..

Oyunun forumlarındada bu problemi çok yaşayan var..

NVIDIA GeForce 8800 GTX 768 MB ekran kartında bile sorunla karşılaşanlar var... İngilizcem yeterli olmadığından ne yazıştıklarını pek anlıyamıyorum...

http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=183&posts=9&start=1
    http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=153&posts=10&start=1

• valla bende hic reset veya oyudan atmiyor sadece bazen birkac saniye kasıyo o kadar bu arada 10 olcamda 1.job gorevi nasil yapilio biri anlatabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revue

quote:

valla bende ole bisi olmuo belki pc ozelliklerin tam yetmiyodur o zaman restart adar

Bende öyle düşündüm fakat 1280x1024'de dahi rahat oynuyorum 5dk kadar.. sonra mavi ekran geliyor 3saniye durup restart atıyor..

Oyunun forumlarındada bu problemi çok yaşayan var..

NVIDIA GeForce 8800 GTX 768 MB ekran kartında bile sorunla karşılaşanlar var... İngilizcem yeterli olmadığından ne yazıştıklarını pek anlıyamıyorum...

http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=183&posts=9&start=1
    http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=153&posts=10&start=1

Yazilanlari okudum kisaca directx ve ekran karti versionunu guncelle demisler.yine olmazsa indirdigin client bugludur tekrar indir demisler.

• quote:

valla bende hic reset veya oyudan atmiyor sadece bazen birkac saniye kasıyo o kadar bu arada 10 olcamda 1.job gorevi nasil yapilio biri anlatabilirmi?

3 saat o görevi bulmak için uraştım ama sadece templarer quest gibi bi görev war yeil yazıyla yazılmış ve 7 aşamada bitiyor,görevi r ile başlayan bi village war oraya gidip alıyosun ve quest istedikleri genelde hep o şehirde geçiyor ilk aşamada bi scroll istiyo o scrolları şehrin dışarısınanda kırık sandıklar war onlara tıklayarak bulabilirsin ve berg diye bir adam war oda şehrin en kuzeybatısındaki evde .bütün hepsini yaptıktan sonra şehrin ortasındaki skill ile ilgili adama tıklayım 1. job u seçiyorsun...
  • ok sagol nedimkara
  • ya1.job da ilk gorevi nerden alcaz veya gorevleri alcagimiz npc nin adi ne tum npc lere baktim yoq
  • kotalılar boşuna indirmesin cb client i ob ye gecilince client değişirse kalırsınız öyle biraz sabretin ob kasın rahat rahat
  • arkadaslar istanbulda olan varsa oyunu dvd ye cekebilirmi ? benim net bana yetmiyo

msn adresim berkay_2@msn.com ekleyin konusalim
  • guzel olduklari icin
  • Heyecanla bekliyorum bu oyunu oynamayı yarın indircem
  • Heycanla bekliyorum bu oyunu... Full versyonu çıksın RF'deki charımı bırakıp buna başlıcam. Screen shotlardan ne kadar güzel bir oyun olduğu anlaşılıyor. Kan vahşet şiddet hepsi bir arada. Aman yarabbi mükemmel bir oyun!
  • wow dan sonra oynadigim en guzel oyun
  • ya arkadaslar sabah 10 dan beri 1.job goreviyle ugrasiyom lutfen biri bana sunu aciklasin yani gorevi hangi npc den alcaz kime vercez ne yapcaz bi aciklayin insaf ya
  • wow gibi geniş bir dünya , guild wars gibi grafikler painkiller gibi kanlı olması süper...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.