Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence ne guild wars nede baska bise bence bu oyunun kendine ozgu bi stilli var ve kesinlikle 2gbtın her kbtına degen bi oyun kesinlikle indirin emin olun pisman olmucaksiniz

bu arada 1.job gorevini yaptim
  • closed beta key buldum ama sitede kbl etmedi :S key bulsam bende ındırcem ama OB yı bekleyecem
  • ya beyler ,
    bu CB clientiyle OB clienti aynı mı kalıcak?
    yoksa değişcek mi?
    vede siz hangi serverde ve hangi ırk ile oynuyorsunuz?
    yani forumca hangi server ve ırktayız...
  • yıw key alamıommm

• valla biz L ile baslayan serverdeyiz ve cogunluk krux lari secmis ama ben bartuklardanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 1 Mart 2008; 2:38:10 >
  • Biriniz su lanet olasi 1.job un nasil secildigini soyluyebilirmi yada lvl 9. %100.0 da kaldim 10. lvl e nasil atlicam.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

Biriniz su lanet olasi 1.job un nasil secildigini soyluyebilirmi yada lvl 9. %100.0 da kaldim 10. lvl e nasil atlicam.....

Şehre gidip Bankanın karşısındaki adamdan job seçeceksin.. %100 olmak şart..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

Biriniz su lanet olasi 1.job un nasil secildigini soyluyebilirmi yada lvl 9. %100.0 da kaldim 10. lvl e nasil atlicam.....

templerer questlerin 2 sinide yapman lazım yoksa job change yapılmıyor 2 questide bitirince değişikliyi yapabilirsin görevler çok kolay sadece baya dolaştrıyo seni...
    bu arada L ile başlayan serverdeyiz ben şahsen bartuğum 14 olucam...oyunun en güzel yanlarından biri ise her 2 lvlden sonra 2 skill açılıyor yani her lvl in 1 skili war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 1 Mart 2008; 11:06:41 >
  • valla aslında 1.job cok kolaymis ama nasil yaptigimi bilmiyom
  • Guzel biseye benziyor
  • Şuan Closed Beta olarak oynuyoruz.. Oyun içerisindede hala tartışanlar var. Bende merak ediyorum doğrusu.. Oyun ücretlimi olacak yoksa ücretsizmi. Bilgisi olan varmı...?

Edit: Önceden yaşadığım oyun sırasında restart problemi USB klavyeden kaynaklanan bir problemmiş. Aynı problemi yaşıyorsanız USB klavye olmazsa USB mouse u çıkartıp Mouse ve Klavye portundan bir klavye bağlıyarak deneyin.. (Genellikle G15 klavye kullanıcılarında görülen bir problemmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 1 Mart 2008; 21:15:01 >
  • bende bi kac ss koyayim

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

isde guzel bir manzara

gel gel sag yap gel

ben bossu keserken

isde simdilik bu kadar daha sonra elimden geldigi kadar eklemeye caliscam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 1 Mart 2008; 13:52:50 >

• oyunun resmi sitesinden download etmek isterseniz....tıklayın

binekler

oyunun kore versiyonunda bir ss
  • ewt kore versiyonunda binekler var ama us versiyonunda daha yapim asamasinda sanirsam binekler
  • off off benm pc kaldırmadı ya :( abim hala diyo senin pc nin açamıcağı oyun yok
    ati 9200 256mb
    512 ram (400mhz)
    amd2800 işlemci pff
  • Minimum System Requirements

Windows® System 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2)

- Intel Pentium® 4 2.0 GHz
    - 512 MB RAM or Higher
    - 128MB 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA® GeForce™ FX 5600 class card or Higher.
    - DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
    - Graphic Card that supports Pixel Shader 2.0 or Higher
    - Install Size: 5 GB available HD space
    - DirectX® compatible sound card
    - Controls: A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported
    - Connectivity: You must have an active broadband internet connection to play.
    - Mouse: Multi-button mouse with scroll wheel recommended.

Recommended Specifications

Windows® System 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2)

- Intel Pentium® 4 2.0 GHz or Higher
    - 1024 GB RAM or Higher
    - 256 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 6600 class card or Higher
    - Graphic Card that supports Pixel Shader 2.0 or Greater

sistem gereksinimleri su an bu ama beta aşamasında olduğu için daha sonra değişebilir

oyunda update aşamasında hata verirse tekrar deneyin benim 5 defa hata verdikten sonra devam etti..
    vista kullanıcıları programı yönetici olarak çalıştırması ve kullanıcı denetimini kapatırsa hataları azaltacaktır.
    ayrıca

burayı tıklayarak
    bağlatı problemini gidermenizin yolunu öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedream -- 1 Mart 2008; 15:21:03 >

• Benim pcmin ozellikleri soyle:

Amd islemci 3000+
    1.61 Ghz
    1024Mb ram

hic kasmiyo

• Sonunda kendım aldım

Invalıd code diodu çözdum
    neyse 4 k internetimle indirmeye basladım korkun benden :DOyunun kralı olcem huleeynn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 1 Mart 2008; 16:10:02 >
  • ya bn kotanın ! Sırf kota yüzünden oyunu indiremiom arkasaşlar ankarada oturan biri varsa dvd ye çekip bna verebilirmi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.