Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kastettiği adam ACTIONER ona gidip ordan satılığa koyabilirsin itemlerini
  • beyler şimdi L ile baslıyan serverda bir char acıyorum ,
    su anda online olan varsa bana PM atabilirmi oyunda ,
    WarriorsCry nickşim
  • soyle birşey var ilerliyorum bi anda takılıyor donuyor biraz sonra devam ediyor bi kac adımdan sonra yine donuyor sorun ekran kartından olsa gerek ?

11lvl oldum bıraktım oyunu ob yi beklicem oda boyle olursa hic oynamam..
  • valla bence super bi oyun ama guzel pc istio
  • oley 11 oldum

ya tek basima kasmak cok sıkıcı birileri gelsin ya yarin nerlerde takıldıgımı solerim isteyen gelir beraber kasariz simdi yatiom ii geceler herkeze!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

soyle birşey var ilerliyorum bi anda takılıyor donuyor biraz sonra devam ediyor bi kac adımdan sonra yine donuyor sorun ekran kartından olsa gerek ?

Requiem ın Closed beta keyini Ararken MMosite de bı yazıda Oyunda WoW un Grafik Motorunun kullanıldıqına dair bi yazı vardı. yanı sonucta Oyun gercekten saqlam bir sistem istiyor. p4 dual islemci 1GB ram 256 / 512 MB asus x550 ekran kartım var ona ragmen bende bile kasıyor, takılıyor. ama bunu dogal karsılamak lazım bunun sebeblerının en baslıcası CB de olması CB nın amacı Oyundakı Bugların bulunup Düzeltilmesi bız oynarken adamlar Oyundakı hataları düzeltiyolar Patch yapıyolar. yanı Oyun su an CB de bu tur aksaklıkları normal karsılamak lazım. OB de bu sekılde kasılmaların veya takılmaların olacagını sanmıyorum. tabii ki iyi bir sistemde

Ayrıca bakıyorum da herkes direk lvl kasıyor. :)) bence CB de lvl kasma degilde. oyunu anlamaya calısın NPC leri Sehırleri Gorevleri inceleyin. Buldugunuz Bugları Forumlara yayınkı hataların duzeltilsin. zaten CB de kastıgınız tum Charlar Silinecek :) kasacaksanızda ilk Meslek secımıne kadar Tum charları kasın Skill sistemlerini inceleyın. OB de ne ile Oynayacagınıza CB de iken karar verınde OB de ne ile oynasam die kara kara düşünmeyin

Oyunu genel olarak baya ınceledım ve gercekten Cok güzel bi oyun yapmıslar. Grafikler cok hos ( iyi bir sistemde Full Optionsla zevkle oynanacak bi oyun ) bazı kısımlarda Oyundakı Görsellik insanı etkiliyor :)Moblara vurdugunuzdakı kan sıcramaları yere bulasma olayı ve son darbedeki Mob un parcalanma olayı guzel tasarlanmıs. bellı bi yerden sonrakı Moblara daldıgınızda Mob olmek üzereyken sizden kacmaya calısması Guzel dusunulmus. 1. Meslek secımını bu kdr ugrastırmaya gerek yoktu bence bi insanı o kdr dolastırmanın anlamı yok :) Skill sistemi güsel her lvl ınıze bir skill düşüyor. Gorev sistemi hosuma gitti hem NPC lerden gelen Gorevler Hem Scroll Gorevleri hızlı kasmanızı saglıyor. vs cok sey diyebılırs aslında ama su an CB oldugu ıcınde bunun yanında bir sürü de Bug a rastlayabılırsınız :) onun ıcın OB de daha iyi bi sekılde olacagına ınanıyorum.

bu arada oyunda NPC leri incelerken Teleportu bulduydum bi baktım kı ne gorem :) Zaten direk onume Gelen Ucus Haritasında Koptum. Neden diye sorarsanız. WoW da TP olayı NPC ye tıkladıgında Ucus haritasında gitmek istedigin belli noktalar var tıkladıgında bi kusa bınıyosun ucurak gidiyosun. Bunda Ucaga binerek yapıyosun aynı işlemi :)) ve tp olurken ki sistem bile aynı :) Tp NPC sine tıkladıgında Onune cıkan Ucus planı WoW ile tıpatıp aynı :) yanı sımdı bu WoW dan alıntı mı deqil mi ? Oyunlardakı tek degısık sey birinde Kus birinde Ucak :) Yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 3 Mart 2008; 2:45:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

soyle birşey var ilerliyorum bi anda takılıyor donuyor biraz sonra devam ediyor bi kac adımdan sonra yine donuyor sorun ekran kartından olsa gerek ?

Requiem ın Closed beta keyini Ararken MMosite de bı yazıda Oyunda WoW un Grafik Motorunun kullanıldıqına dair bi yazı vardı. yanı sonucta Oyun gercekten saqlam bir sistem istiyor. p4 dual islemci 1GB ram 256 / 512 MB asus x550 ekran kartım var ona ragmen bende bile kasıyor, takılıyor. ama bunu dogal karsılamak lazım bunun sebeblerının en baslıcası CB de olması CB nın amacı Oyundakı Bugların bulunup Düzeltilmesi bız oynarken adamlar Oyundakı hataları düzeltiyolar Patch yapıyolar. yanı Oyun su an CB de bu tur aksaklıkları normal karsılamak lazım. OB de bu sekılde kasılmaların veya takılmaların olacagını sanmıyorum. tabii ki iyi bir sistemde

Ayrıca bakıyorum da herkes direk lvl kasıyor. :)) bence CB de lvl kasma degilde. oyunu anlamaya calısın NPC leri Sehırleri Gorevleri inceleyin. Buldugunuz Bugları Forumlara yayınkı hataların duzeltilsin. zaten CB de kastıgınız tum Charlar Silinecek :) kasacaksanızda ilk Meslek secımıne kadar Tum charları kasın Skill sistemlerini inceleyın. OB de ne ile Oynayacagınıza CB de iken karar verınde OB de ne ile oynasam die kara kara düşünmeyin

Oyunu genel olarak baya ınceledım ve gercekten Cok güzel bi oyun yapmıslar. Grafikler cok hos ( iyi bir sistemde Full Optionsla zevkle oynanacak bi oyun ) bazı kısımlarda Oyundakı Görsellik insanı etkiliyor :)Moblara vurdugunuzdakı kan sıcramaları yere bulasma olayı ve son darbedeki Mob un parcalanma olayı guzel tasarlanmıs. bellı bi yerden sonrakı Moblara daldıgınızda Mob olmek üzereyken sizden kacmaya calısması Guzel dusunulmus. 1. Meslek secımını bu kdr ugrastırmaya gerek yoktu bence bi insanı o kdr dolastırmanın anlamı yok :) Skill sistemi güsel her lvl ınıze bir skill düşüyor. Gorev sistemi hosuma gitti hem NPC lerden gelen Gorevler Hem Scroll Gorevleri hızlı kasmanızı saglıyor. vs cok sey diyebılırs aslında ama su an CB oldugu ıcınde bunun yanında bir sürü de Bug a rastlayabılırsınız :) onun ıcın OB de daha iyi bi sekılde olacagına ınanıyorum.

bu arada oyunda NPC leri incelerken Teleportu bulduydum bi baktım kı ne gorem :) Zaten direk onume Gelen Ucus Haritasında Koptum. Neden diye sorarsanız. WoW da TP olayı NPC ye tıkladıgında Ucus haritasında gitmek istedigin belli noktalar var tıkladıgında bi kusa bınıyosun ucurak gidiyosun. Bunda Ucaga binerek yapıyosun aynı işlemi :)) ve tp olurken ki sistem bile aynı :) Tp NPC sine tıkladıgında Onune cıkan Ucus planı WoW ile tıpatıp aynı :) yanı sımdı bu WoW dan alıntı mı deqil mi ? Oyunlardakı tek degısık sey birinde Kus birinde Ucak :) Yorum yok

çok güzel anlatmıssın ve CB olmasına rağmen çok istekli lvl kasıyorum 20 oldum ve hı sıkılmadım çünki oyunda merak uyandırıcı şeyler war özellike her lvlde bir skill açılması o lvl i hızlı kasma isteği uyandırıyor...en kötü yanı ise bütün emeklerim boşa gidicek olması şimdide başa classları deneeyi düşünüyorum senin yazılarını okumasam 30 a kasıyodum şimdi

• Oyun güzelde şimdi karakterlerin silinmesi yönünden fazla kasmadım(11lvl).Ob yi büyük bir heyecanla bekliyorum
  • 1.si evet oyun cb de oldugu icin kasmalar hatalar ve diger turlu seyler cok olabilir bunlari hos karsilamak lazim emin olun ob ye gecince bunlarda buyuk azalamalar olacak
    2.si evet gercekdende oyun saglam bi pc istio bende Amd tm processor +3000 , 1.61 GHz ve 1024 gb ram olmasina ragmen bende bile bazen kasmalar yasaniyor bunlarda oyunun cilveleri olsun.
    ve son olarakda gercekden oyunu cok guzel tasarlamislar boyle giderse yuzyilin oyunu olarak tabir edilen K.O dan daha fazla tutulcak bu oyun

isde boylece bende kendi yorumumu yaptim ben birazdan oyuna giricem geceye kadar oyunda olabilirim isteyen gelsin muhabbet ederiz
  • oyunun animasyonları çok güzel
    grafikler iyi yani oynanacak nadir f2p oyunlardan
    karakter kontrolü başta zor gelsede oyuna kullanımı öğrenildikten sonra aksiyon kazandıryor
    ama oyunda meslek(dericilik,madencilik vb) yok ve pvp sistemi sadece arena sistemine ve dullere dayanıyor open beta da durum değişir inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedream

oyunun animasyonları çok güzel
    grafikler iyi yani oynanacak nadir f2p oyunlardan
    karakter kontrolü başta zor gelsede oyuna kullanımı öğrenildikten sonra aksiyon kazandıryor
    ama oyunda meslek(dericilik,madencilik vb) yok ve pvp sistemi sadece arena sistemine ve dullere dayanıyor open beta da durum değişir inşallah...

koptum yhaaaa
  • DevilDev bak yeni recep ivedikten cıktım , süper filim sende git orda iyice koparsın,

ayrıca aynı guilddeyiz ben su anda onlineyim 1 saat boyuncada online kalacam
  • oncelikle recep ivedik e gittim ben giriom oyuna 12 ye kadar online yim
  • Arkadaslar oyunda dolasirken merak ettim acaba oyunda kaplica varmi die cunku benim adam gecen gun yerde yatmis ve beli tutulmus yamuk yumuk yuruodu onun icin heryeri dolasiodum.Tam umidim bitmek uzereyken bi baktim ilerden buharlar cikio bi gidiyim dedim belki orasidir bi gittim koskocaman bi kaplica benim adam kaplicayi gorunce silah milah birakmadan suya atladi bende kıyıya oturdum onu izliodum.Bi baktim benim adam derinlere gidio bende cok uzaklasma ilerleri derindir dedim ama dinleyen nerde neyse ben biraz dolasmiya ciktim bi kac dakka sonra bi baktim benim adam ciglik cigliga ben telaslandim acaba benim adama yaratikmi saldirdi die ama adamin yanina bi gittim bi baktim aaa bizim adam derinlere acilmis yuzmede bilmedigi icin boguluo beni gorunce hemen benden yardim istedi bende suya atladigim gibi onu kurtardim ama hatira fotografi olarak da bi foto cektim buyrun foto ( Bu arada benim adamin belide gecti sizinde adaminizida oyle bi hastaligi varsa gitsin kaplicaya hemen geciyo hastalik)

saka bi yana oyunda yuzme moduda varmis yeni ogrendim ama sudayken adamlarda savasabiliomu onu denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 4 Mart 2008; 0:08:56 >

• 13 olcam super oyun yhaa sardıkca sariyo ama hic turk yok
  • Evet oyun qercekten cok qüzel olmus. CB de olmasına bile raqmen herseyi ile insanı doyuruyor. Grafik olsun Sesler Oynanabilirlik herseyı ile harika olmus. tabii daha Oyun hakkındakı coqu seyi bılmıyoruz. OB de ve Full surumunde daha da iyi olacaqına eminim. buyuk ilqi gorecek bence.
  • bıde Turk yok demissin veya oyuncu sayısı az gelebılır cunku oyun su an CB de fazla bişey beklemeyeceksın. OB de herseye Sıfırdan baslayacaksın. onun ıcın fazla ustune dusen yok fazla ugrasan yok. ama OB de ınan cok yogun ilgi olacak... mmositede Mayıs ın ilk haftası olarak konusulan bi yazı okudum OB ıcın inş. en yakın zamanda buqları sorunları halledip OB ye gecerler.
  • bu oyun için format atıcam hafta sonunda
    belki vistada yüklüye bilirim sizce yüklüyeyi mi vista?
  • bence hiç yukleme vista da oyunlarda cok hata ile karsılasan var. dosyalarda uyumsuzkluk yaratıyor. gene de sen bılırsın ama Xp tavsiye ederım. yada vista yukleyıp ekran kartının vista driverının guncelını netten ındır kur. belkı sorunla karsılasmazsın. denersın baktın sarmadı Xp yuklersın
  • hakdndac senin oyundaki isim ne
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.