Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L ile baslayan serverdayım l4hTHamm3r leJi Fatalty classları denedıqım ıcın charlar duruyo oyle sen nıckını soyle ben saat aksam 10.00 dan sonra sabaha kdr durcam bugun ben senı oyunda bulurum sen tam nıckını yaz kardesım.
  • DevilDev bu arada 13 oldum ama Templer ler hic guzel deil belki bunu silip basdan baslayanbilirim guzel deil derken yani en guzel class ama cok mana pot yiyo ve para olmayincada mana pot alamiyon ve bi adam vurup yarim saat mp nin dolmasini bekliyon onun icin cok sıkıcı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

L ile baslayan serverdayım l4hTHamm3r leJi Fatalty classları denedıqım ıcın charlar duruyo oyle sen nıckını soyle ben saat aksam 10.00 dan sonra sabaha kdr durcam bugun ben senı oyunda bulurum sen tam nıckını yaz kardesım.

sende bana oyunda pm atarsan senide guilde alırım böylelikle 4 5 türk oluruz .oyundaki nickim HaRDaRK53
  • bide whisper atabılsem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

bide whisper atabılsem :)

ewt onu bende atamıyorum sen en iyisi party at bana
  • ewt galiba ob ye gecince whisper atabilcez cunku bende ayni sounu yasiormm
  • beyler arkaslarla bu hafta full pespese 4 gündür sinemaya gidiyoz eve 7:30 de geliom :D
    haftasonu bulusuruz oyunda ,nickim WarriorsCry Lintradayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

beyler arkaslarla bu hafta full pespese 4 gündür sinemaya gidiyoz eve 7:30 de geliom :D

vay be super hepsi birbirini dogruluyo
  • ob ye gecicegi zmn karakterler silinebilir dikkat !
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

ob ye gecicegi zmn karakterler silinebilir dikkat !

zaten silinecek dostum CB de ki karakterler yoksa OB ye yeni baslıcaklar için haksızlık olur
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

beyler arkaslarla bu hafta full pespese 4 gündür sinemaya gidiyoz eve 7:30 de geliom :D

vay be super hepsi birbirini dogruluyo

bunla ne anlatmak istedin anlamadım DevilDev :D
  • boswer simdi anlatmak uzun surcek
  • Görüntüler cok kaliteli görünüyor.Fakat Boyutuda görüntülerin kalitesi kadar büyük

Paylasim ve bilgiler icin teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_hitman47 -- 6 Mart 2008; 22:52:12 >
  • buyuk ama yuklenecek her kb sine degen bi oyun
  • deger ama ob gecince client degisirse
    ondan tirsiorum inidrmeye
  • client degişsin iyi olur
  • bence desigmesin
    oyunların en sevmediim yanı bu bi daha oynanmam deişirse,
  • valla bence dgissin
  • Dead Pit Party Alliance yaptığımız arkadaşlarla DP Gru'yu indirmeden hemen önce almış olduğumuz ss :)

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!
  • indirdim oynadım ama nedense hıc cazıp gelmedı acaba yanlız charlamı kasıyorum bıde warrior deneyelım bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

indirdim oynadım ama nedense hıc cazıp gelmedı acaba yanlız charlamı kasıyorum bıde warrior deneyelım bakalım.

mage açtıysan çok sıkıyor ama warrior çok eğlenceli ve güçlü ,özellikle oyunda lvl 25 olunca canavara dönüşebiliyorsun canavar olma şekli için özel stat,set,skill ve lvl ini yükseltiyorsun bence oyun 1 numara
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.