Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revue

Oyun üyeliği ile forum üyeliği ayrı fakat foruma üye olmak için oyun ID gerekiyor buda foruma sadece 1 kez üye olmanız demek..
    Benim derdime gelince...
    Oyun forumuna üye oldum. Fakat forum üye sayfasında şifre yazma ekranı yoktu bende mail ile gelir şifre diye düşündüm kaydı tamamladım.
    Fakat foruma üye olurken mynet mail kullanmak gibi bir hata yaptım. mynet'te herzaman yaptığını yaptı mail gelmedi, şifremi unuttum seçeneğine tıkladım tabi bu seçenekte kayıt olurken yazdığım maile gönderiyor şifre mailini, bu maillerde gelmedi bana. Aradan 24 saat geçmeden forum kayıt kısmına şifre kısmı eklenmiş şans bukadar olur. Bunu dandik ingilizcem ile bildirdim ingilizcemden dolayı pek iyi anlaşamadık bana forum@reg.... gibi bi adrese bildirmemi söylediler mynet'de dahil siteye 5 6 tane mail oakadarda ticket attım nafile. Kafayı sıyırttırdılar sonunda bana...

sitelere register gibi şeylerde tavsiyem kesinlikle GMAİL...

• arkadaşlar bende oyunu 1 aydır araştırıyorum ama kotalı kullanıcıyım oyunu mesala bugün indirsem kaç gün oynarım arkadaşımızın bir demişki 1 ay sonra filan beta kapanacak şimdi oynamaya başlasam ne kadar oynarım yani ? Birde aklımdayken üyelik aldım ama key yok hayla key dağıtan siteler varmı yada fazla keyi olan pm den atabilirmi ? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 19 Mart 2008; 13:47:58 >
  • Requiem CB ResmiBitiş Tarihi: April 17th at 10:00AM PST

http://support.playrequiem.com/Customer/KBArticle.aspx?articleid=23

Oyun için CB Key dağıtımında site promosyonları son bulmuş durumda. Fakat üye olan kullanıcılara rastgele key dağıtılacağından filan bahsediliyor. Kotalı arkadaşlar'a OB'yi beklemelerini öneririm. Zira 1 ay içinde son bulacak bir kapalı Beta'yı indirmeleri pekde akıl karı ve ekonomik değil!

OB'de görüşmek dileğiyle!
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihdeniz

Requiem CB ResmiBitiş Tarihi: April 17th at 10:00AM PST

Oyun için CB Key dağıtımında site promosyonları son bulmuş durumda. Fakat üye olan kullanıcılara rastgele key dağıtılacağından filan bahsediliyor. Kotalı arkadaşlar'a OB'yi beklemelerini öneririm. Zira 1 ay içinde son bulacak bir kapalı Beta'yı indirmeleri pekde akıl karı ve ekonomik değil!

sağolasın melih patavassızlık ettim (keyden dolayı) kusra bakma fullu çıkınca indiririz artık

• quote:

Requiem CB ResmiBitiş Tarihi: April 17th at 10:00AM PST

höhh ya 17 nisan mı çok war ya daha

• Age Of Conan'a da 2 ay var ama bekliyoruz :)
  • quote:

Age Of Conan'a da 2 ay var ama bekliyoruz :)

o oyun her yiğidin harcı değil zaten iyi bir pc lazım hemde DVD sini alman gerek
  • P2P olması sorun oluşturmaz. DX10 uyumlu geliştirilsede DX9 ile genel görünümden bir kısmı ödünler vererek oynanabilir yeterki oynayabilecek oyuncu bulalım ve birde avrupa sunucusu.
  • şu kan olayı guzel olmus biraz gerçekçi olsun oyunlar ne guzel yerde oynayan bacaklar kollar
    oyananbilikte güzel gornuyor herhalde w a s d
    paylaşım için saol
  • Bir gündür bişey yazan yok. Oyun vasat mı çıktı? Yoksa kaptırdınız mı kendinizi foruma uğramıyorsunuz? Closed betacılar haber bekliyoruz...
    Bu arada konuyla alakası yok ama, @ozgunes imzan harika olmuş
  • Bir çok neden var Türk arkadaş yok karakterler kassak bile silinecek bian önce açılsa oyuna çıkartma yapacağız. İnsan tek başına belli bir süre sonra sıkılıyor slm verecek birini arıyor ne yalan sölim.. Bu arada oyun düz taban gidiyoruz tüm vaktim biryerden biyere yürümekle geçiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

Bir gündür bişey yazan yok. Oyun vasat mı çıktı? Yoksa kaptırdınız mı kendinizi foruma uğramıyorsunuz? Closed betacılar haber bekliyoruz...
    Bu arada konuyla alakası yok ama, @ozgunes imzan harika olmuş

yok ya biz hep burdayız ama OB yi bekliyorum tabikide bide 17 nisanmış ona üzüldüm daha çok war
    bu arada haberin olsun oyunu tam bırakmadım H ile başlayan serverde char wardı onu kasıyorum( defender)

• Oyunun en sağlam attack-defans ve HP özelliklerini bulunduran karakter nedir sizlerce??? ve 2 meslek seçiminden hangisi seçilmeli
  • Oyun çok sağlama benziyor fakat bu kota deler ya
  • Oyunda online kullanıcı bulamamamız nedeniyle Guild'imizi başka bir guild ile birleştirmek zorunda kaldık. Şimdi başını 41 lvl bir defender'ın çektiği Victory Guild'i ile kasmaya devam.

Onun dışında yeni update'i bu mesajı yazdığı sıralarda çekiyordum ve bir takım ozrluklar halen devam ediyor update ederken (yarıda kesilme vb). Forumlarda Gravity'nin ob oncesi büyük bir update çıkaracağı konuşuluyor bakıp göreceğiz.

30 lvl Supernus Item'larıda toparladım sonunda ve Leather'dan Plate'e geçebildim Plate armor fena durmuyor. Ama 30 lvl'de 470k xp kasmak için bir soul hunter bayağı sağlam elite mob kesmek zorunda kaldık. Bu arada Possession Beast çok eğlenceli 3 kişi filan beast olunca çok zevkli oluyor!. Defender block vs buglarının düzelmesini bekliyorum bir yandan Hp Regen de pek uyduruk olmus -dna ile birlikte 30 lvlda 1075hp'ye rağmen 25 hp/sec regen - adam gibi işlemiyor onun dışında şu defender'ları pvp'de rakabet edecek duruma getirmeleri gerekiyor. Özellikle Magic ile ilgili bir kaç Buff olsa yada Shield'a Magic Bloklama özelliği filan eklense iyi olur.

Onun dışında durmlar iyi kalabalık olunca iyi olacak gibi oyun. Şu bugları düzletip karakterler üzerine biraz daha eğilmeleri lazım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 21 Mart 2008; 18:49:45 >

• beta kapanmş kötü
  • Oyun paralı mı? Boyutu ne kadar? Şuanda açık mı kapalı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlineGamer

Oyun paralı mı? Boyutu ne kadar? Şuanda açık mı kapalı mı?

Bkz 1 nolu sayfa.
  • O adama cevap vermene bile gerek yok herseyin farkında sadece post kasmak icn kendini tekrarlıyor.1. sayfaya bakarsan orada da msj ı var hep biseyler sormus indiricem filan demis ama hala gelip burada sorular soruyor.BEn PM le bildirdim ona boyutunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 22 Mart 2008; 13:35:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Oyunun en sağlam attack-defans ve HP özelliklerini bulunduran karakter nedir sizlerce??? ve 2 meslek seçiminden hangisi seçilmeli

şöyle söyliyim;
    ''insan ırkı''
    warrior=yüksek defans(lighting tipi atakalr),orta atak ve party buffları
    mage=yüksek atak ,düşük defans heal buffları
    ''orc ırkı''
    warrior=yüksek atak ,orta defans kendi için birçok buff
    mage=en yüksek mage atağı(fire tipi atak),düşük defans
    ''fredy ırkı ''
    warrior=düşük ama seri atak,orta defans,debufflar
    mage=yüksek atak(curse(zehir) tipi ataklar),düşük defans,debufflar
    tabi bunalrdan farklı olarak bide her ırkın kendine özel statları war örneğin ınsan ırkı str ve int fazla dır,orc ırkında str daha yoğunlukta,diğer ırkta ise statlar daha eşit dağıtılmış ve summon özellikleri bulunmakta...
    ben CB de bu kadarını öğrendim eksiklerimi ekleyen eklesin...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.