Bildirim
Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok güzel olmuş sağol bilmadiğim baya şey warmış ama ben ork ırkını tek geçerim iron mine savaşlarında hep 1 ci oluyodum oyunun açılmasını iple çekiyom... -
Arkadaşlar beta key alımı kapanmış heralde ? -
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
Arkadaşlar beta key alımı kapanmış heralde ?
Uzun süredir kapalı.. -
stum Forewer Kruxena sakın başka ırk seçme oyun açılınca şaka bi yana assasin karakterine bayıldım her ne kadar çoğu oyunda warriorlar beni etkilemiş de olsa bu oyunda ilk olarak assasin deniycem... -
-
Söylencelere bakılırsa CB önümüzdeki 2 gün içinde sona eriyor! -
Ben bu oyuna ob açılınca gelcem -
CB 17 Nisan'a kadar uzaltılmıştır. -
zaten 17 nisan diilmiydi bu arada oyuna ne oldu hiç kimse yok sanki oyunu bir ben oynuyorum ,sadece bir kişi gördüm oda hindistandan 30 yaşında bi adam -
Requiem'in OB baslanqıc tarihi 17 Nisan olarak belirlenmis. ztn CB olduqundan dolayıda kımse ustune dusmuyor su an. Doqal yanı Charlar sılınecek. Sıfırdan tekrar baslayacaksın. onun ıcınde tek olman normal. herkes belli bi süre baktı oyuna sonra OB beklemeye basladılar. benım qıbı -
quote:
Orjinalden alıntı: hakndac
Requiem'in OB baslanqıc tarihi 17 Nisan olarak belirlenmis. ztn CB olduqundan dolayıda kımse ustune dusmuyor su an. Doqal yanı Charlar sılınecek. Sıfırdan tekrar baslayacaksın. onun ıcınde tek olman normal. herkes belli bi süre baktı oyuna sonra OB beklemeye basladılar. benım qıbı
resmen beni anlattin -
-
17 nisanda open betanın açılacağı doğru mu ?
sitede göremedim... -
Evet.. OB Baslanqıc tarihi 17 April ( Nisan ) Resmi sitesinde , Mmosite ve Mmorpq de acıklandı.. Sitesinde gorememissin demek. tabii ilerde erteleme gibi bişey yapmazlar umarım. bekledıgım tek oyun su an :) -
Umarım erteleme olmaz yanıt için teşekkürler... -
Ancient Temple Guild Party Part 2
Yeni patch ile beraber skill reset eklendi belirli süre içinde oyun içerisinde ortaya çıkıyor -GM'den herkesin posta kutusuna 10 dk içinde Rondel de olmaları halinde SR kullanabileceklerini belirten bir mail düşmüş- ve şu an için sadece Rondel'de görüldü. Büyük ihtimalle ileride Cash Shop Item olarak satılacağı izlenimi uyandı herkeste. Dün 2:55 PDT de online olan arkadaşlar arkadaşlar skill resetledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 29 Mart 2008; 10:59:54 >
-
Closed Beta Key Şu an Alınıyormu Ben Alamıyorumda Bilen biri lütfen yardım etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâi -- 29 Mart 2008; 10:54:47 > -
Su an CB key daqıtımı yok arkadasım. Firmanın CB key dagıtımı ıcın anlastıgı siteler bi süre once key lerının tamamanın dagıtıldıgını acıkladı ve Dagıtım bolumlerını kapadılar. Ya burdaki arkadaslardan rica etceksın Aktif Account u olan birinden alacaksın oyunu gormek ıcın.. ya da 17 Nisan ı bekleyeceksın. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X