Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben çok iyi RPG felsefesinden anlayan biri olarak bildiklerimi ve anlattıkların üzerine yorum yapim

Turan ırkı için olan açıklaman gayet güzel geldi party buffların bartukların kendilerine yaptıkları buff'larla farkarı neler bunları merak ettim
    Bartuk olması gerek Warrior ırkı Orta Defansı Turan'a göre Daha fazla HP dağılımlı stat pointleriyle kapatıyor Turanların açıklamasında ortalama state verildiğini okumuştum
    Ve Turanların yüksek defanslarının asıl kaynağı daha çok bufflar sanırım

Bartuk mage'i fire tabanlı Warlock gibi gözüküyor diyebilirim

KRUXENA ırkının Warrior'u yoktur tamamiyle assassin karakteridir vur kaç üstüne dayalı ve düşük ama seri atack değildir
    Yüksek Kritik İçerikli Ani Ataktır bir Assassin'in görevi zaten Görünmezlik Skill'ide mevcut Kritik oranları ilerleyen LvL'larda gayet etkileyici olucaktır
    Zaten öyle olmassa RPG mantığından şüphe duyarım
    Aynı zamanda Sırf Assassin değil Okçu olarakda kullanabiliyoruz o ztn bildiğimiz okçu Defans önemli değildir çoğu kişi vurkaç yapar zaten
    Büyücü class'ı için yorum yapamıyacağım melez bir karakter yapmaya çalışmışlar Curse Assassin diyebilirim

Doğru anlamışmıyım

Edit : Asıl kafama takılanlardan biri Bartuk Warrior açınca Berserk mi yoksa Warlord mu olmalıyım???

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Irkların state dağılımıyla ilgili resimde bu işte bence Bartuklar Dayanışmasının iyi olduğunu söylemiş bence Bartuklar Savaş olursa ortalığı kırıp geçiricek 1party Bartuk eğer üzerinize geliyorsa düşünmeyin kaçın der gibi bir uyarı var sanki burda
    Not: Kale girişlerindeki Bartuk Guardlara hasta oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 22 Mart 2008; 23:49:09 >

• çok güzel olmuş sağol bilmadiğim baya şey warmış ama ben ork ırkını tek geçerim iron mine savaşlarında hep 1 ci oluyodum oyunun açılmasını iple çekiyom...
  • Arkadaşlar beta key alımı kapanmış heralde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar beta key alımı kapanmış heralde ?

Uzun süredir kapalı..
  • stum Forewer Kruxena sakın başka ırk seçme oyun açılınca şaka bi yana assasin karakterine bayıldım her ne kadar çoğu oyunda warriorlar beni etkilemiş de olsa bu oyunda ilk olarak assasin deniycem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

@nedimkara
    Ben çok iyi RPG felsefesinden anlayan biri olarak bildiklerimi ve anlattıkların üzerine yorum yapim

Turan ırkı için olan açıklaman gayet güzel geldi party buffların bartukların kendilerine yaptıkları buff'larla farkarı neler bunları merak ettim
    Bartuk olması gerek Warrior ırkı Orta Defansı Turan'a göre Daha fazla HP dağılımlı stat pointleriyle kapatıyor Turanların açıklamasında ortalama state verildiğini okumuştum
    Ve Turanların yüksek defanslarının asıl kaynağı daha çok bufflar sanırım

Bartuk mage'i fire tabanlı Warlock gibi gözüküyor diyebilirim

KRUXENA ırkının Warrior'u yoktur tamamiyle assassin karakteridir vur kaç üstüne dayalı ve düşük ama seri atack değildir
    Yüksek Kritik İçerikli Ani Ataktır bir Assassin'in görevi zaten Görünmezlik Skill'ide mevcut Kritik oranları ilerleyen LvL'larda gayet etkileyici olucaktır
    Zaten öyle olmassa RPG mantığından şüphe duyarım
    Aynı zamanda Sırf Assassin değil Okçu olarakda kullanabiliyoruz o ztn bildiğimiz okçu Defans önemli değildir çoğu kişi vurkaç yapar zaten
    Büyücü class'ı için yorum yapamıyacağım melez bir karakter yapmaya çalışmışlar Curse Assassin diyebilirim

Doğru anlamışmıyım

Edit : Asıl kafama takılanlardan biri Bartuk Warrior açınca Berserk mi yoksa Warlord mu olmalıyım???

Irkların state dağılımıyla ilgili resimde bu işte bence Bartuklar Dayanışmasının iyi olduğunu söylemiş bence Bartuklar Savaş olursa ortalığı kırıp geçiricek 1party Bartuk eğer üzerinize geliyorsa düşünmeyin kaçın der gibi bir uyarı var sanki burda
    Not: Kale girişlerindeki Bartuk Guardlara hasta oldum

Party içinde birinci derecede rol oynamaycaksan max dps üzerine gidip berserker, genelde party yaparım ve party'e arka çıkarım dersen warlord gidebilirsin. Yalnız şu an 50 lvl i bulan olmadı zannedersem bunların ne kadar doğru çalıştığı konusunda bir bilgimiz yok. Ayrıca 40+ lvl'dan sonra oyunda lvl atlamak çileye dönüyor goblin kesiyorsun boyna.

Turan defansı temel olarak dediğin gibi buff+passive skill+dna'ya dayalı onun dışında oyunda amping yaparak elde ettiğin zırhlarında bu defansına burada Mastery'lerde önemli katkısı
    oluyor.

Kruxena soul hunter genelde curse'de iyi karakterler damage'de ortalama sayılır. Her party de healer'ın yanında olması gerekir diye düşünüyorum zira fear ile yaratıkları dağıtıyorlar sende o arada boss'u kesiyorsun. Genelde healerları koruruken sürekli saldıran mobları taunt ile çekmen gerekiyor işte burada soul hunter devreye giriyor. Önce zaman üzerinde hasar veren bir skill cast ediyor sonrada fear ile uzaklaştırıyor. bu arada mob hem hasar alıyor hemde healer'lar ayakta kalıyor. Eğer 30 lvlde 35lvl elite mob kasacaksanız yanınızda mutlaka bir soul hunter olsun. İki kişi gayet güzel kasılıyor ve düşen supernus itemlarıda sınıf farkından dolayı istediğiniz gibi paylaşabiliyorsunuz.

• Söylencelere bakılırsa CB önümüzdeki 2 gün içinde sona eriyor!
  • Ben bu oyuna ob açılınca gelcem
  • CB 17 Nisan'a kadar uzaltılmıştır.
  • zaten 17 nisan diilmiydi bu arada oyuna ne oldu hiç kimse yok sanki oyunu bir ben oynuyorum ,sadece bir kişi gördüm oda hindistandan 30 yaşında bi adam
  • Requiem'in OB baslanqıc tarihi 17 Nisan olarak belirlenmis. ztn CB olduqundan dolayıda kımse ustune dusmuyor su an. Doqal yanı Charlar sılınecek. Sıfırdan tekrar baslayacaksın. onun ıcınde tek olman normal. herkes belli bi süre baktı oyuna sonra OB beklemeye basladılar. benım qıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

Requiem'in OB baslanqıc tarihi 17 Nisan olarak belirlenmis. ztn CB olduqundan dolayıda kımse ustune dusmuyor su an. Doqal yanı Charlar sılınecek. Sıfırdan tekrar baslayacaksın. onun ıcınde tek olman normal. herkes belli bi süre baktı oyuna sonra OB beklemeye basladılar. benım qıbı

resmen beni anlattin
  • Ancient Temple civarı Guild Party zaten başka parti arasanda bulamıyorsun..

Ancient Temple'dan bir görünüm.

• 17 nisanda open betanın açılacağı doğru mu ?
    sitede göremedim...
  • Evet.. OB Baslanqıc tarihi 17 April ( Nisan ) Resmi sitesinde , Mmosite ve Mmorpq de acıklandı.. Sitesinde gorememissin demek. tabii ilerde erteleme gibi bişey yapmazlar umarım. bekledıgım tek oyun su an :)
  • Umarım erteleme olmaz yanıt için teşekkürler...
  • Ancient Temple Guild Party Part 2

Yeni patch ile beraber skill reset eklendi belirli süre içinde oyun içerisinde ortaya çıkıyor -GM'den herkesin posta kutusuna 10 dk içinde Rondel de olmaları halinde SR kullanabileceklerini belirten bir mail düşmüş- ve şu an için sadece Rondel'de görüldü. Büyük ihtimalle ileride Cash Shop Item olarak satılacağı izlenimi uyandı herkeste. Dün 2:55 PDT de online olan arkadaşlar arkadaşlar skill resetledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 29 Mart 2008; 10:59:54 >

• Closed Beta Key Şu an Alınıyormu Ben Alamıyorumda Bilen biri lütfen yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâi -- 29 Mart 2008; 10:54:47 >
  • Su an CB key daqıtımı yok arkadasım. Firmanın CB key dagıtımı ıcın anlastıgı siteler bi süre once key lerının tamamanın dagıtıldıgını acıkladı ve Dagıtım bolumlerını kapadılar. Ya burdaki arkadaslardan rica etceksın Aktif Account u olan birinden alacaksın oyunu gormek ıcın.. ya da 17 Nisan ı bekleyeceksın.
  •  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Skill Reset Event'i screenshotları ve guil gövde gösterisi :)

Bu arada GM Hastur'un Rondel'e mountu ile gelmeside bir harikaydı. Bu demek oluyor ki mountlar çok uzakta değil :)

Hastur'un Mount'ı  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 30 Mart 2008; 15:54:02 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.