Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabırsızlıkla bekliorum OB'nin gelmesini
  • http://requiem-online.ru/

Rusyada open betası açılmış.
    Sabırsızlanıp denemek isteyenler için...
  • hem up olsun hemde bu oyun paralımı olacak diye sorayim..
  • ßeyler hâlâ oynayan varsa ilk cıktıgında feci kasıyodu bu oyun şu andada o şekilde kasıyormu?
  • Kasmaktan kastın lag mı pc mi kasıyordu?
  • Ya lag değildi ama normal bi pc kasması da değildi özellikleri farklı olan bilgisayarlardan girdim hepsinde oyun aynı sekilde kasıyordu :S ama lag değildi işte ekranı cevirirken takılma skill efektlerinde filan takılma seklinde.. normal bi oyunda pc nin derecesi yükseldikce kasmanın seviyesi azalması gerekiyodu ama bunda bi fark yoktu :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

Ya lag değildi ama normal bi pc kasması da değildi özellikleri farklı olan bilgisayarlardan girdim hepsinde oyun aynı sekilde kasıyordu :S ama lag değildi işte ekranı cevirirken takılma skill efektlerinde filan takılma seklinde.. normal bi oyunda pc nin derecesi yükseldikce kasmanın seviyesi azalması gerekiyodu ama bunda bi fark yoktu :/

belki diger bilgisayarlar arasında pek fark yoktur .ondan hala kasıyodur?
  • oyun güzel bi ara belki gelirim
  • Closed beta olmasından kaynaklanıyor olmalı. Lotroya closed betada girdiğimde de aynısı oluyordu. Open betada stabilize edilir oyun. Edildikten sonra düzeltilir büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

Ya lag değildi ama normal bi pc kasması da değildi özellikleri farklı olan bilgisayarlardan girdim hepsinde oyun aynı sekilde kasıyordu :S ama lag değildi işte ekranı cevirirken takılma skill efektlerinde filan takılma seklinde.. normal bi oyunda pc nin derecesi yükseldikce kasmanın seviyesi azalması gerekiyodu ama bunda bi fark yoktu :/

belki diger bilgisayarlar arasında pek fark yoktur .ondan hala kasıyodur?

Emin ol farklar büyükdü :)

@denizciks
    OB yi bekliyip görelim o zmn :)
  • CB start sonrası 1 hafta suresınde baya bi buq cıktı oyunda. Mmosite ve Rpq de bulunan ve editlenen buqları konu olarak acmıslar. oyunun CB si bu yuzden uzun sürdü belkide. 17 nısanda ıns OB olarak qoreceqiz oyunu tek tereddüt ettiqim CB nın uzatılması. 17 nısana kdr herseyı tam olarak hallederler umarım. Dusunmeden ındırıp baslayın derim pişman olmazsınız. Requiem nın Farklı bir havası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

CB start sonrası 1 hafta suresınde baya bi buq cıktı oyunda. Mmosite ve Rpq de bulunan ve editlenen buqları konu olarak acmıslar. oyunun CB si bu yuzden uzun sürdü belkide. 17 nısanda ıns OB olarak qoreceqiz oyunu tek tereddüt ettiqim CB nın uzatılması. 17 nısana kdr herseyı tam olarak hallederler umarım. Dusunmeden ındırıp baslayın derim pişman olmazsınız. Requiem nın Farklı bir havası var

İnş. bi kasma olmazda adam gibi oynarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Nisan 2008; 22:49:11 >
  • güzel oyuna benziyor. OB yi bekliyorum, bende başlıcam
  • Ob acılınca türklerin toplanacagı belirli bi ırk varmı yokmı.yoksa herkez farklı ırkmı sececek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezyumx

Ob acılınca türklerin toplanacagı belirli bi ırk varmı yokmı.yoksa herkez farklı ırkmı sececek.

Ob açılsın buglar ve şu kasma olayı hallolursa düşünürüz ırk olayını. Ama elbette farklı ırklarda olacağız... Zevk renk meselesi işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 8 Nisan 2008; 15:35:16 >
  • UP
  • OB 17nisanda deme?

inş OB de yeni client gelir o client de bende çalışır
  • kotalıyım ben ama sırf bu oyun için 2 GB indircem çok güzel görüntüreleri fln
  • beyler az kaldı OB ye seçeceğiniz ırkları yazın da ona göre seçim yapalım
  • Ben bartuk olmayı düsünüyorum warlord hoşgözüküyor...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.