Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OB yaklaşırken büyük yama beklentisi oratalığı sardı. Ayrıca bugün GM'ler DNA'ların daha iyi test edilmesi için online oyunculara ücretsiz DNA kuponları dağıttılar. Bu kuponlar sayesinde 1.100k olan 5. DNA'ya lant ödemeden kavuşmak mümkün olacak gibi. Bugün ikinci defa skilllerini resetlediğim defender'ımı daha iyi adam edebildim.

Victory guild'i bugün itibariyle 50 lvl ilk oyuncularına ulaşıyor olacak. Ve eğer CB öncesi wipe olmaz ise Lintra'nın tahtına oturuyor olacak. Bende bu sıralarda Age of Conan CB'nin son 5gb patch'ini çekiyor olacağım. :)

İyi oyunlar.
  • Acaba ob gelince yeni client mi gelicek yoksa cb clientin üstüne paketle mi girilecek ?
  • Ben de bartuk olmayı düşünüyorum..Diğer arkadaşlar da yazarsa tek bi ırkta toplanmamız daha iyi olur..
  • Forever Kruxena . . .
  • hangisi hoşuma giderse onu seçeceğim ben
    hepsini deniyeceğiz nasıl olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinblade

Acaba ob gelince yeni client mi gelicek yoksa cb clientin üstüne paketle mi girilecek ?

• BEYLER LÜTFEN CEVAPLAYIN !

OB NE ? Bi çeşit site yeni clint mi wercek ? yeni bir server yada oyunun tam ve hatasız versiyonu gibi birşey mi ?
    key ne oluyor? ob dediğiniz şey açıldıgında siteden böyle 400-500 mb değerine bişi mi indircez
    bi söylein be :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluw

BEYLER LÜTFEN CEVAPLAYIN !

OB NE ? Bi çeşit site yeni clint mi wercek ? yeni bir server yada oyunun tam ve hatasız versiyonu gibi birşey mi ?
    key ne oluyor? ob dediğiniz şey açıldıgında siteden böyle 400-500 mb değerine bişi mi indircez

1.bak ob yani open beta hatasız galiba bende tam bilmiyorum oyun cb de iken yani closed betadda iken ob ye yani open betaya geçerse kastığın lvl ler itemler hepsi gider boşuna kasmıs olursun böyleydi galiba ve patch gelebilir de client de indirmen gerekebilir
    2.Key alımını tam bilmiyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

quote:

Orjinalden alıntı: bluw

BEYLER LÜTFEN CEVAPLAYIN !

1.bak ob yani open beta hatasız galiba bende tam bilmiyorum oyun cb de iken yani closed betadda iken ob ye yani open betaya geçerse kastığın lvl ler itemler hepsi gider boşuna kasmıs olursun böyleydi galiba ve patch gelebilir de client de indirmen gerekebilir
    2.Key alımını tam bilmiyorum :D

1-saol :D
    2-çok saol :D:D

• Oyun yarın open betaya geçiyo ama bende hâla client yok . Ob client mi gelicek yoksa cb clientin üstüne paket mi gelicek ? Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun .
  • client indiremiyorsun ..
    büyük büyük ihtimal yeni client gelcek.
    zaten çok hızlı çekiyor bekle :)
  • Oyunun Ob'ye yarın geçeceğine emin misiniz ? Çoğu yerde okuduğum kadarıyla 17 nisan günü cb kapanıcak . Bunu doğrularsanız sevinirim .
  • Silkroadı bıraktığım için yeni bir oyun arayışı içerisindeyim.Belki beni hatırlayan vardır bu bölümden.Herneyse benim sormak istediğim oyunda bot kullanımı yani koxp gibi birşey varmı ? Lv atlama hızı nasıl ? Anladığım kadarıyla Obye geçiyor oyun birkaç gün içinde.Ve Dh kullanıcıların toplandığı bir server varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Silkroadı bıraktığım için yeni bir oyun arayışı içerisindeyim.Belki beni hatırlayan vardır bu bölümden.Herneyse benim sormak istediğim oyunda bot kullanımı yani koxp gibi birşey varmı ? Lv atlama hızı nasıl ? Anladığım kadarıyla Obye geçiyor oyun birkaç gün içinde.Ve Dh kullanıcıların toplandığı bir server varmı ?

oyun ob ye girsin bakarız
  • Bugün ayın 17 si ne oldu Cb kapandımı Ob ne zaman acılıyor.O kadar bekledik ertelendimi yoksa....
  • Ne zaman geliyor bu OB....patladık oyunsuzluktan
  • Sitede, yanlış anlamadıysam cb uzatıldı yazıyor.
  • Sanırım bir yanlış anlama olmuş . Ob bu gün gelmeyecekti zaten . Closed betanın normal bitiş tarihi 26 marttı ancak yapılması gereken bazı testler olduğu için cb 17 nisana uzatılmıştı . Bu gün cb bitti . Open betanın ne zaman geleceği meçhul sanırım .

Ayrıcahttp://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=1999&posts=24&start=1

Please keep an eye out on our forums as well as our website for further information.

Yani

-Bekle bekle gelicek o . Forumda takıl gelince görürsün .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 17 Nisan 2008; 15:25:14 >

• oyun firmaları çıkış tarihlerini uzatarak kendilerini tatmin ediyorlar galiba. Bukadar da olmaz yani! ne zamandır bu günü bekliyordum şimdi cb nin kapandıgını ve ob mechul olacagını konuşuyoruz.. Sırf oyundan bunun icin soguyabilirim
  • Evet bu onlar için bi eğlence . 2 moons gibi olmasın da ... Bir de neden bu kadar kızdın anlayamadım . Adamlar siteye kocaman yazmışlar gerilim bilmemnesinin test edilmesi amacıyla 26 mart günü bitecek olan cb 17 nisana kadar uzaltılmıştır diye . Ob tarihi hep meçhuldü . Sadece cbnin kapatılacağı tarih belliydi . Dedikleri gibi kapattılar da . Umarım en kısa zamanda obt başlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 17 Nisan 2008; 15:34:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.