Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamespy sitesinde 21 Nisan diyor. Umarım doğrudur. Ben de 4 gözle bekleyenlerdenim...

http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/
  •  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

28 nisan gibi görünüyor ama...işallah doğrudur
  • Ben official sitesinde haberleri takip ediyorum ama birşey yazmıyorlar.Bakalım artık işallah doğrudur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmustafa1

Gamespy sitesinde 21 Nisan diyor. Umarım doğrudur. Ben de 4 gözle bekleyenlerdenim...

http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/

Dün gece 21'di şimdi 28 yapmışlar :)
  • 1 hafta daha bekleriz de
    Sanırım Rohan daha agır basıyor (Herkes rohan bekliyor cunku)
    ama onun da acılıs tarihi 1 ay sonra anca gibi görünüyor,
    bu oyunu deneriz bakalım madem bir hafta var.......
  • ayın 28 gelince yine ertelerler bence :D bu arada rohan güzel bir oyun bende merakla bekliyorum daha önce cb oynamıştım 20 lvl felan fakat oyun henüz ob ye geçmedi uzun sürecege benziyor..

Şu sıralar Archlord oynuyorum oyun gercekten cok cok güzel grafik olarak skill olarak tek bir kısmı eksi oda baya baya bir gıcık ediyor.

W-A-S-D tuşları ile oynamak insanı kanser ediyor çıldırtıyor adeta. Hal böle oluncada mouse ile oynuyorm tık tıkla oda biraz sinir bozucu.

requiem bloodymare hic oynama şansım olmadı umarım bir an önce açılırda bir secim yaparım.

not: Rohan hepsinden agır basıyor.
  • oynayan arkadaşalr acaba biriaz oyunu anlata bilirmi ben sadece uzun süreli online oyun olarak knightonline oynadım acaba bu oyunda skill ve str dex ınt gibi lvl aldıkça verilmesi gereken + ları nasıl verioz karaktere göre bir açıklama yapa bilirmi
  • Oyun bence güzeldi.silk road,rf online,knightonline danda kat kat güzel.Cıksada oynasak artık bekle bekle sıkıntı geldi.
  • arkadaşlar oyun şu an nasıl ben turan olmayı düşünüyorum çünkü ismim turan :) bıraz bilgi verebilirmisiniz çok yetersiz bilgi var
  • eee ne zaman gelecek bu OB anlamadım
  • hic kimse bilmiyor işte herkes kafasından bişiler üretiyor.
  • 28inde ob ye geççek diyolar ama kesin ertlerler yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Balıkesir UltraslaN

oynayan arkadaşalr acaba biriaz oyunu anlata bilirmi ben sadece uzun süreli online oyun olarak knightonline oynadım acaba bu oyunda skill ve str dex ınt gibi lvl aldıkça verilmesi gereken + ları nasıl verioz karaktere göre bir açıklama yapa bilirmi

?
  • [quote]Orjinalden alıntı: Balıkesir UltraslaN

quote:

oynayan arkadaşalr acaba biriaz oyunu anlata bilirmi ben sadece uzun süreli online oyun olarak knightonline oynadım acaba bu oyunda skill ve str dex ınt gibi lvl aldıkça verilmesi gereken + ları nasıl verioz karaktere göre bir açıklama yapa bilirmi

AYNEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

[quote]Orjinalden alıntı: Balıkesir UltraslaN

quote:

AYNEN

arkadaşım galiba oynayan yokki kimse bir şey demiyo atık başımızın çaresine bakacaz gibi görünüo
  • oyunun çıkış tarihi meçul. Oyun hakkında bilgi yok. Paralı olma olasılıgı yüksek. Neden hala requiem bekliyorum bilmiyorum. (ama hala bekliyorum)

bu yüzden ben size rohan online tavsiye ederim en azıdan bir bakın derim. Gerçi bu oyunda hala ob bekliyor oyun kapalı. 10 güne kadar açılması bekleniyor. Aranızda oynamak isteyen varsa benimle irtibat kursun en azından bildiklerimi paylaşır yardımcı olurum. ya da siz bana yardımcı olursunuz.

oyunları beklemekten gına geldi artık şimdilerde archlord oynuyorum oda vasat bir oyun.

bir cok oyun denedim cabal wow vs. en iyisi rohandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 24 Nisan 2008; 18:28:55 >
  • bu oyuna para veririm ben ne şekilde olursa olsun oynamaya kararlıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

bu oyuna para veririm ben ne şekilde olursa olsun oynamaya kararlıyım

aynen bende kararlıyım inşallah oyun açıldığı zaman hayatta oluruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

oyunun çıkış tarihi meçul. Oyun hakkında bilgi yok. Paralı olma olasılıgı yüksek. Neden hala requiem bekliyorum bilmiyorum. (ama hala bekliyorum)

bu yüzden ben size rohan online tavsiye ederim en azıdan bir bakın derim. Gerçi bu oyunda hala ob bekliyor oyun kapalı. 10 güne kadar açılması bekleniyor. Aranızda oynamak isteyen varsa benimle irtibat kursun en azından bildiklerimi paylaşır yardımcı olurum. ya da siz bana yardımcı olursunuz.

oyunları beklemekten gına geldi artık şimdilerde archlord oynuyorum oda vasat bir oyun.

bir cok oyun denedim cabal wow vs. en iyisi rohandı

Oyunun cıkıs Tarihi = 28 Nisan ( Open beta ) gene erteleme olmazsa tabii :)

Oyun f2p paralı deqil

Rohan OB tarihi kesinleşmedi ama Mayıs ın ilk haftası olarak bılıyor herkes. ne kdr doqrudur bilemem orasını.

2 oyun arasında kesınlıkle Rohanı dusunmem bile Requiem

• acılsa da oynasak ya
    oyunsuz kaldım
    pilav yavrusu sen oynucak mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.