Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işteyim şimdide merak ettim giriliyormu şuan oyuna?

• Requiem: Bloodymare (PC)

Game Info

Developer Gravity Interactive
    Publisher N/A
    Genre Action
    Release Date May 5, 2008
    ESRB TBA

Kaynak :GameSpy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candas1903 -- 28 Nisan 2008; 13:49:35 >

• zuahhahahaha :D yine ertelemişler :D abi resmen dalga geciyorlar :D durun bakalım 5 mayıs gelince ne olacak
  • sövsem bu rohanında requiemınde analarına adminler banlarmı acaba
  • Muhtemelen :D Zaten ipin ucunu iyice kaçırdı her 2 oyunda.

eger küfür edeceksen ne zaman edeceksin biliyormusun.? Bukadar bekledikten sonra acılan open betada yine bug,lag vs olursa hakkımızdır.

quote:

Orjinalden alıntı: csimsek

sövsem bu rohanında requiemınde analarına adminler banlarmı acaba
  • 1 hafta gene oyunsuz kaldıgıma yanıyorum..
    5 mayıs gelince de erteleyebilirler,alıskanllık yaptı adamlarda
    rohanın daha ne zaman cıkacagı da bellı degıl
    nolcak bilmem
  • valla iyice seyını cıkardılar yanı... 5 mayısıda beklemeye gerek yok kısacası %90 gene erteleyecekler alıskanlık oldu adamlarda... ertelemelerden dolayı resmı sitelerıne bile yazı gecmıyorlar. tmm anladık CB de cok Bug bulundu cok acık vardı. CB suresınce duzeltıldı diye duyurdular. demek ki tam duzeltemediler. rohan desen o da mechul. o da erteleme yaparsa sasmayın. ztn kesın tarihi yok ama buyuk ihtimal 10 mayıs a kadar dendi. 2 oyunda hikaye oldu su an. 5 mayısı o kdr merak edesım gelmıyo cunku gene 5 mayısta 12-13 mayıs diye tarih gecmeleri iyice seyını cıkartır artık.
  • baska da yok kı yenı cıkan taze kan bişeyler
    bekle bekle öf
  • hero online ı indirdim oda bişeye benzemiyo tat vermedi rappelz hakeza aynı cabbal desen 5 para etmez neyse dotaya dewam eskımeyen bi alışkanlık size tavsie ederim
  • hero online bende indirdim gecenlerde 52 lvl felan kastım
    hıc aksiyon görmedim cok enteresan
    100lerce online oyun oynadım ama
    aksiyonsuz ve cd oyunu olarak tek heroyu gördüm
    single oyunlardan hoslananlar ıcın hero derim
    pvp sistemi iğrenç ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilber Dudağı -- 28 Nisan 2008; 16:45:16 >
  • aslına bakarsanız cok iyi oyunlar var fakat oyunlar ya korece ya japonca yani adamlar yapmışlar fakat avrupada sponsor bulamıyorlar yada bulmak istemiyorlar biliyorsunuzdur dünyanın en iyi mmorpg oyunları japonya ve korede oynanıyor.. Adamlar avrupalıları sevmiyorlar ki bunun sebebide tarihti yapılmış olan ırkçılık eziyet vs.

Bu nedenlerden dolayı bizede eften büften oyunlar kalıyor o yüzden oyun firmaları elimizin mahkum oldugunu bildigi icin bekle baba bekle yapıyorlar..

sizlere 2 tane kore ve japon oyunları veriyorum en azından youtube girip nasıl oyun olduguna bakın ve bana hak werin.! (bu oyunları oynamak icin aylık 40 ytl weririm şahsen. ayrıca oyun free fakat korece ve japonca)

SUN ONLİNE

ANİMA ONLİNE (ANİME degil ANİMA)

bu oyunların videolarını izleyip izleyip iç çekiyorum...

• oyunun resmi sitesinde hiçbir açıklama yok siz diğer sitelerden bakıp 28 inde açılcak demişiniz sonra da yok bu oyun paso ertelenio oyundan cacık olmaz diyonuz bence resmi sitede bi açıklama olmadan bi yorum yapmasak iyi olur 5 mayıs ta yalandır
  • ohhh ertele babam ertele yaza kadar erteliyecekler suraya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

la olm alakam yok adam gibi konuşun vandosa Adam mı oldunda kafa tutuyosun

çok istiyosan gel msnde söle açık açık draw_mu@hotmail.com adresde verebilirim.

ben sadece komik oldugu için koydum ve izledim npaim hoşuma gitti herkes görsün diye koydum ordaki yorumlarıda okumadım hemen ön yargıya varmayın.

Artislik Diz boyu.

kusura bakma da sen sırf klavye erkekliği yapıosun konuyla ilgim yok ama çoğu yerde hep artisliğini gördüm.adam olan zaten sanalda olan şeyleri takmaz.ağırdan alır.tavsiye selametle

Alttan al al bi yere kadar olur kardşm tavsiyenede iğtiyacım yok klavye lordu flnda değilim açık adresde veririm her türlü gidere giderim.

ne bu ya her klavyesi olan yazıyo

Klavye lorduymuşum zuha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 28 Nisan 2008; 20:18:20 >

• Uzatmayın konuyu tamam. Benim laflarım burda kişiye değildi, anlamıştır herkes kimler bizimle uğraşıyor Türkiye biliyor zaten.. Sadece onlara mahal vermeyelim konuları bu şekilde uzatıp birbirimizi kırarak başlıyor onların istedikleri de... Küçük bi örnek belki ama buralardan başlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 28 Nisan 2008; 21:03:39 >
  • Biliyorsunuz en kücük biseyde gereksiz mesajlari silmek yerine konuyu kitliyorlar,
    Lütfen burda tartışmayın , insanların emeği var.......!
  • oyunu sildim bekliyemem öyle 5 mayısı 10 mayısı başka bi oyun bulurum
  • Bu ne ya daha çıkmadımı rohanada requeme de koca bir
  • http://www.playrequiem.com/forum/forums/forum-view.asp?fid=7

oyunun ne zaman cıkacagına dair bir acıklama yok
    tarih verenlerde bosuna vermesin
    RESMI SITESINDE zaten hic bir acıklama olmamıs
    biz de burda yazan cızenlerın yalancısı olmusuz
    o yüzden arkadaslar bundan sonra bilelim ki

OYUNUN NE ZAMAN CIKACAGINA DAIR ACIKLAMA YOK
    5-10 MAYIS FELAN DA DEGIL..
    kimse bosuna beklemesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dilber Dudağı

http://www.playrequiem.com/forum/forums/forum-view.asp?fid=7

oyunun ne zaman cıkacagına dair bir acıklama yok
    tarih verenlerde bosuna vermesin
    RESMI SITESINDE zaten hic bir acıklama olmamıs
    biz de burda yazan cızenlerın yalancısı olmusuz
    o yüzden arkadaslar bundan sonra bilelim ki

OYUNUN NE ZAMAN CIKACAGINA DAIR ACIKLAMA YOK
    5-10 MAYIS FELAN DA DEGIL..
    kimse bosuna beklemesin

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.