Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım herkesin biraz sabırlı olması lazım.

Ne demişler geç olsun ama güç olmasın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihdeniz

Sanırım herkesin biraz sabırlı olması lazım.

Ne demişler geç olsun ama güç olmasın!

• Arkadaşlar yok mu bir gelişme ? Bugün açılmayacak mı?
  • galiba açıldı beyler emin degilim fakat playrequiem.com sitesinde Manage Account kısmındaki cb key yeri kapanmış bende oyun kurulu degil eger indirmiş olan arkadaşlarımız warsa ve girebiliyorlarsa sölesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 5 Mayıs 2008; 14:55:44 >
  • http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/ sitesindeki yawşaklar asparagas haber yapıp siteye tıklamayı artırıyorlar. Cb kapandığından beri sürekli 1 hafta sonrasına açılacak diye haber yapıyorlar. Şimdi de 12 mayıs yazmışlar. Kimse clicklemesin bu siteyi.
  • ulan adi heriflere bak daha 10 dk önce 5 mayıs yazıyordu ya.
  • demekki neymiş sitede ilan edilmeden söylenenlere inanmamak gerekiyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

ulan adi heriflere bak daha 10 dk önce 5 mayıs yazıyordu ya.

resmi site anonslarina bakmak cok mu zor ?
    oyunun cikis tarihi belli degil yani 2 ay sonra da olabilir 5 ayda.......
    en yakın ihtimalle 1ay cünkü en kücük haber yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadami34 -- 5 Mayıs 2008; 20:37:00 >
  • ya bunlara küfür etmek sevap ne bu ya ertele ertele
  • Abicim işin aslı erteleyen falan yok. Çünkü zaten sitede bir açıklama yok. Ama benim tepkim gamespy sitesine. Asparagas haber yapıp rant sağlıyorlar. Milletin de hevesi kursağında kalıyor...
  • bırakın ya büyük ihtimalle bu oyun da patlayacak...
  • ne yalan söyliyim çok sevindim tam dofusa başladım 2 oyunu nasıl idare edicem derken şimdide oyun açılmıyor.demekki her işte bi hayır war ....
  • Valla bende ne yalan sölim bu oyuna karşı pek ümidim kalmadı... Patlarmı patlamazmı bilmem ama oyun istenen randımanı sağlayamayacak gibi. Aion,Shaiya,AOC,Rohan keza Lotro,Eve'in yeni pacthi ( zaten ccp coşdu iicene grafikde EVE onlineda )

Yaw Eve de skill kasarken arada garnitür oynıycak bi oyun yokmu arkadaş hiç poffff ara ara bi hal kaldık
  • bakalım bekledindiği gibi olacakmı oyun acaba
  • Sanırım yeni wallpaperlar bunlar.. Yada ben yeni görüyorum ama bukadar çok olduğunu cidden hiç hatırlamıyorum.Herneyse simage şeklinde koyuyorum kotalı arkadaşlara işkence olmasın ( Konuda bunlar yok )

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Sanırım yeni wallpaperlar bunlar.. Yada ben yeni görüyorum ama bukadar çok olduğunu cidden hiç hatırlamıyorum.Herneyse simage şeklinde koyuyorum kotalı arkadaşlara işkence olmasın ( Konuda bunlar yok )

bunlar yeni degil dostum daha öncede vardı hepsini daha önce gördüm

• hala gelmedimi bu oyn a
  • yeter be rohanı da requemide sildim açılsada oynamayacam bu nidr
  • walla ne desen haklısın zaten rohanı bilerek acmıyorlar biraz kitle toplamak icini. Ama bilmiyorlar ki daha cogunu kaybediyorlar. Requiemde aynı şeyi yapıyor diye tahmin ediyorum.
  • Sıktı artık 1 aydır rohanı ve requeimin açılmasını bekliyodum artık bırakcam bi açılmadı uzata uzata nereye kadar gitcek bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.