Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4gün ban almıştım şikayet üst limiti yüzünden... uğrayamadım foruma bir haber varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

4gün ban almıştım şikayet üst limiti yüzünden... uğrayamadım foruma bir haber varmı??

Maalesef Şu yaz gelmeden oyun çıksa çok iyi olucak ama..
  • 3 gün sonra rohan açılıyor sanırım yada 3 gün sonra çıkış tarihi veriyorlar öle bişeyler olacak. Ama hala requiemden ses yok
  • pffff
  • rohan açılırsa ii olur ya ozamana kadar oyalanırız :d
  • requiemin sitesinde duyuru var 15 mayısta açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: csimsek

requiemin sitesinde duyuru var 15 mayısta açılıyor

evet mail gelmiş banada
  • Evet 15 mayıs diyor. Birde yeni client indirmeye açılmış sanırım. Yoksa ben mi yanlış anladım ?

The World of Ethergia beckons to worthy Temperions to challenge the horrors that walk Ethergia’s lands. An opportunity to take up this challenge is coming on May 15, 2008.

We will begin our Open Beta test on May 15, 2008 at 7pm PDT. This Open Beta test session will be open to all currently registered accounts as well as all the new Temperions that decide to join us.

All accounts and characters will be reset prior to this test session and will be placed in a new starting zone called Truba Island.

The new Requiem game client, which is available on our Client Download Section, is necessary to play during the Open Beta test.

Please note that this is still part of the beta testing process, and as such, does not fully represent the final product. Players who participate during this period may experience some lag or connection issues as we work to fine-tune and optimize our server capacity.

If you have questions, comments or wish to stay updated on the progress of the Beta Test please Register for news and notifications or check our Forums.

• Downloadda acılmıs 2316mb indirmeyenler indirsin.Okumadım/denemedim ama cb client te bi patch le girilebilir hale gelebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Downloadda acılmıs 2316mb indirmeyenler indirsin.Okumadım/denemedim ama cb client te bi patch le girilebilir hale gelebilir...

biraz abes olacak acaba nerden indirebilirim arkadalar oyunu bir yardımcı olurmusnuz
  • Belki sitesinden?Oynamayı istedigin oyunun sitesinimi bilmiyorsun?Gercekten abes oldu.Bende koyucaktım unutmusum belki senin gibi usengecler cıkar diye

Siteyide yazayım belki uye olmak istersin

www.playrequiem.com

ftp://38.136.124.7/RQclient/full/RequiemOpenBeta.zip

al normalde bunu gormen icn login olman lazım istersen once bi siteye kayıt ol sonra koca bir linki var sag tarafta orada gorursun umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 13 Mayıs 2008; 12:56:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Belki sitesinden?Oynamayı istedigin oyunun sitesinimi bilmiyorsun?Gercekten abes oldu.Bende koyucaktım unutmusum belki senin gibi usengecler cıkar diye

Siteyide yazayım belki uye olmak istersin

www.playrequiem.com

ftp://38.136.124.7/RQclient/full/RequiemOpenBeta.zip

al normalde bunu gormen icn login olman lazım istersen once bi siteye kayıt ol sonra koca bir linki var sag tarafta orada gorursun umarım

2.5 saatte 300 mb indirdim 30 kb/s hız çok düşük sanırsam çok kişi indiriyor oyunu..

• illede indirmemizmi gerek yani bendeki clientle pacht yüklesem olmaz mı???
  • Bende şimdi indircem ama kotalıyım (4gb) ve şuanda kota 7gb olmuş acaba bu oyunu da indirsem mi? herkes her 1 gb da 10ytl fazla geliyor demiş ama ben geçen ay 10gb mı ne yapmıştım 50ytl gelmişti ne acaba ne kadar geçersem geçeyim en fazla 50ytl mi vercem bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi ona göre indircem de
  • Aslında bu clienti indiren bi arkadaş rapid'e upload etse dehşet olur... Tüm internet aleminde millet full ondan çeker. 2 gb az değil hani... 20 kb ile inmiyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Bende şimdi indircem ama kotalıyım (4gb) ve şuanda kota 7gb olmuş acaba bu oyunu da indirsem mi? herkes her 1 gb da 10ytl fazla geliyor demiş ama ben geçen ay 10gb mı ne yapmıştım 50ytl gelmişti ne acaba ne kadar geçersem geçeyim en fazla 50ytl mi vercem bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi ona göre indircem de

kotalılarda üst fatura limiti 62 küsür ytl dir ne kadar indirisen indir 62 ytlden fazla fatura gelmez
  • baya kişi indiriyor herhalde o yuzden dusuk atıyordur belki ya da ttnetin hızlılığıdır
  • linklerin ikisde göçük hem korrent hem direct down of anam of

• oyunun torrenten indiren bir arkadaş torrent dosyasını uplayabilrimi?

(not : illegal paylaşım değildir sitesinde alternatif indirme seçeneği oalrak bulunmakta ama link ölü belki daha önce indiren bi arkadaş olabilir )
  • Torrentide saglam biraz beklemek lazım hızlanması icn, normal downloadda saglam 100le cekiyor...Ares bidaha dene istersen
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.